Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DJDIDO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Mam problem z instalacją ww gry. Polega on na tym że uruchamia się instalator tak jak tutaj:
http://www.iraqp(...)jmr3.jpg
następnie powinno się ukazać takie okienko:
http://www.iraqp(...)8si4.jpg
a takiego okienka nie widzę, jest tylko w pasku zadań ikonka Javy i napis FM11.
Po prostu okienko jest niewidzialne, może to głupie ale inaczej nie da się tego nazwać.
Posiadam:
Win7 x64
CPU: IC2D E8600 3,0 Ghz
4 GB DDR 3 Kingstona 1333 MHz
GeForce 8600 GT 512 mb

Uruchamiam jako administrator, ustawiam różne tryby zgodności i nic.
Co może być przyczyną?

jarza14 Partyzant

02.05.2011 13:35    #9952     Sufler - Porady do gry - jak przekonać zawodnika
chodzi o to że jak włączę tylko ligę polską, to nie ma problemu, chce rozmawiać i nie żąda dużo, a jak włączę dużo lig to nawet nie podejmuje rozmów, klikam zaoferuj kontrakt i on nie chce ze mną w ogóle rozmawiać. A co do reputacji, grając 4 ligowym niemiecki RB Leipzig przeszedł do mnie, a nie sądzę aby ten klub miał wyższą reputację od Legii. Trochę to dziwne

Tittoro Partyzant

02.05.2011 13:30    #9953     Sufler - Porady do gry - jak przekonać zawodnika
AGent nie chce w ogóle ze mną rozmawiać. Sam miałem ten problem.

jarza14 Partyzant

02.05.2011 10:17    #9954     Sufler - Porady do gry - jak przekonać zawodnika
postanowiłem zacząć nową karierę w Legii na patchu 11.3 i zimowym dodatku Gietz'a (poprzednią karierę grałem na 11.1), najpierw testowo włączyłem sobie samą polską lige aby oglądnąć sobie zawodników i sprawdzić kto będzie chciał do mnie przyjść z wolnego, chodziło mi głównie o Yurchenke, Soukoune i kilku innych. Nie było problemów więc postanowiłem grę na serio, załadowałem 50 lig z 25 krajów i jakie moje zdziwienie? Yurchenko w ogóle nie chce ze mną rozmawiać na temat kontraktu! myślę sobie jakiś przypadek może? załadowałem grę jeszcze raz i to samo? jak włącze samą naszą lige to przechodzi bez problemu za małą tygodniówkę a przy dużej ilości lig nie chce wogóle rozmawiać. Macie jakieś propozycje jak go przekonać? Chociaż wątpie aby były jakieś szanse, ale postanowiłem jednak zapytać. Swoją drogą, trochę to dziwne, że od ilości lig zależy czy gościu chce do mnie przejść. Taka ciekawostka jeszcze, mam aktualnie karierę RB Leipzig (też 50 lig) i tam do mnie przeszedł bez problemów, a z Legią nawet nie chce rozmawiać. Z innymi zawodnikami nie mam problemów. Co wy na to?

Stokrotka89 Partyzant

01.05.2011 23:05    #9955     Sufler - Porady do gry - Numery zawodników w bundeslidze
Hej! Mam mały problemz moim Bayernem w FM 2008. Przy okazji zgłaszania zawodników do rozgrywek powinienem móc zmienić numery całej drużynie. Tymczasem tylko "nowym" zawodnikom mogę nadać numerki, wszyscy inni maja numery z zeszłego sezonu. Ich numerki sa na szaro i nie moge ich zmieniać, a bardzo mnie irytują takie babole typu "czwarty bramkarz ma 1 a najlepszy napastnik 48". Spotkał się ktoś z czyms takim kiedyś?

PanMagik Młody aktywista

01.05.2011 14:35    #9956     Sufler - Porady do gry - Tła do FM 11
Od tego jest temat o nazwie - > http://www.cmrev(...)uje.html

rybeusz89 Partyzant

01.05.2011 13:25    #9957     Sufler - Porady do gry - Wycofany z reprezentacji ??
Problem w tym, że oni kariery nie skonczyli tylko notorycznie są omijani po tym, jak wycofałem ich ze składu na byle jaki mecz towarzyski...

Elder Partyzant

01.05.2011 11:13    #9958     Sufler - Porady do gry - Zawodnik bez wartości?
Witam. Mam pewien, problem kupiłem niedawno zawodnika
http://zapod(...)jpg.html
za 5.75 mln funtów, ale teraz gdy wchodze w jego profil nie ma on wartości(jak na screenie), nie mam pojęcia o co chodzi zawodnik ma już 20 lat i chyba powinien mieć jakąśwartość. Mógłby ktoś mnie oświecić i wjaśnić dlaczego tak jest? Z góry dzięki.

ZenonBambolina Partyzant

witam
Zainstalowałem łatkę 11.3 i mam problem z graniem, wszystko było dobrze do momentu rozgrywania sparingów przed sezonem. Bezpośrednio przed meczem po ustaleniu taktyki wywala mi grę w trakcie ładowania samego meczu. Na początku było to po drugim sparingu, ustawiłem sejwy codzienne, a teraz właściwie nie mogę rozpocząć kolejnego meczu. Gram Sewillą baza danych duza, komp o dobrych parametrach na procesorze I5 4G ramu więc nie powinno sie nic dziac jesli chodzi o wydajność. Po lekturze forum znalazłem raz katalog Crash Dump, wywaliłem go, gra poszła ale w następnym sparingu wywaliło mnie znowu. Teraz taki katalog nigdzie mi się nie pojawia, mam tylko dwa katalogi sports interactive w dokumentach na dysku systemowym. Dodam, że grę mam zainstalowaną na innej partycji, System operacyjny windows 7. Może znacie rozwiązanie tego problemu, bo szkoda mi tego co już zrobiłem. Pozdrawiam

Maxelek Partyzant

30.04.2011 22:55    #9960     Sufler - Porady do gry - Celność - problem
Przejrzałem jeden temat dotyczący celności na forum, ale nie było tam jednoznacznej odpowiedzi. Mam jedno pytanie co zrobic, żeby pomocnicy nie strzelali spoza pola karnego, co zrobic, żeby starali się wysuwac piłkę napastnikowi w pole karne, tak żeby dobiegł i strzelił ? No i najważniejsze, co zrobic, żeby trafiac ? Może jakiś spec odpowiedziałby na te pytania :) ?

http://img40(...)/alc.png

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.