Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

VovA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2011 20:09    #8531     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam, posiadam problem z gra muszę zgłosić skład do LM i PL a nie mogę wybrać zawodników (w miejscu gdzie powinno być wybierz są puste pola), mogę dać tylko automatyczny wybór ale wtedy zostają wybrani zawodnicy w większości z rezerw. Macie pomysł jak to naprawić ? nie uśmiecha mi się ściąganie gry z steama na nowo

Zymon Partyzant

01.12.2011 19:26    #8532     Sufler - Porady do gry - Rozmiar koszulek
Witam, mam problem z koszulkami. Są grane prawidłowo ale są mniejsze od innych. Co mam zrobić aby to poprawić ? dodaje screena
był - będzie - jest zawsze IKS!

AdamoRR Partyzant

01.12.2011 18:44    #8533     Sufler - Porady do gry - Nauka taktyki przez rywala
Witam, czy rywale uczą się taktyki stosowanej przez nas? Miałem taki problem z taktyką, pierwszy sezon 2 miejsce w Bundeslidze, potem ta sama taktyka przestała działać, zwłaszcza na wyjazdach padaka straszna. Czy co sezon można jakoś modyfikować taktykę,żeby się trochę różniła, czy po prostu był fart i jest taktyka do kitu ;p

Jeszcze jedno, można rozjaśnić napisy podczas meczów Barcelony? Bo nic nie widać co się dzieje.

Z góry thx

kissio1990 Partyzant

Witam
Mam problem... mianowicie bawiłem się trochę skórkami i teraz nie pokazuje mi w profilu zawodnika jego twarzy i w atrybutach nie pokazuje mi wskaźnika graficznego atrybutów. Jak ktoś wie jak to włączyć to proszę o pomoc.

peplo Partyzant

01.12.2011 10:52    #8535     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami
Koledzy mam pytanie. Gram w Championship i każdym meczu drużyny mają czerwone koszulki..spotkaliście się już z tym błędem? Wiecie co nalezy zrobić by go poprawić?
Dzięki!

kissio1990 Partyzant

Witam
Mam problem... mianowicie bawiłem się trochę skórkami i teraz nie pokazuje mi w profilu zawodnika jego twarzy i w atrybutach nie pokazuje mi wskaźnika graficznego atrybutów. Jak ktoś wie jak to włączyć to proszę o pomoc.

Djkamo Młody aktywista

Cześć, mam taki problem mianowicie zostałem selekcjonerem Polski U-19 i powołałem fajny skład na 1 mecz, a tu nagle przed meczem połowie składu wyświetla się komunikat o niemożliwości gry w najbliższym meczu, mimo że mają poniżej 19 lat i wszystko jest ok. Wiecie może o co chodzi?

Ogryz_Lodz Partyzant

Słuchajcie mam problem gram w FM 2012 PSG i jestem w połowie sezonu na początku sezonu nie było żadnych problemów. Chodzi mi o transfery. Mam obecnie taki problem, że jak chce zaoferować kontrakt piłkarzowi który zgodził się na moją ofertę albo któremu wygada kontrakt za 3/6 miesięcy to wtedy wywala mnie z gry robi się czarny ekran i muszę zamknąć grę za pomocą Ctrl+alt+delate i tworzy mi się plik w crash dumps. Na początku sezonu nie miałem takich problemów normalnie mogłem kupić i zaoferować kontrakt zawodnikowi którego chciałem, a teraz niestety obojętnie jak chce zaoferować czy przez naciśnięcie Zaoferuj Kontrakt czy przez PPM czy przez inne sposoby to wywala mnie z gry? Macie sposób na to, bo ja nie mam pomysłów. Patcha 11.0.4 mam zainstalowanego coś jeszcze mam zainstalować? W sztab szkoleniowy normalnie mogę wejść i nie wywala. Proszę o pomoc i szybką odpowiedź:) Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam:)

gilanss Partyzant

30.11.2011 19:26    #8539     Sufler - Porady do gry - Player history bug
Hmm, gram sobie w FM 2012 i w połowie drugiego sezonu(konkretnie w momencie startu zimowego okna transferowego) dzieje się coś dziwnego - otóż każdy zawodnik dostaje w swojej historii klubów(za 2011 rok) jakiś nieligowy zespół z Brazylii. Dotyczy to wszystkich zawodników z bazy, która się wczytała(Ronaldo, Messi czy Rooney ofc też). Nigdy wcześniej nie miałem czegoś takiego, wie ktoś może czym to jest spowodowane?
(btw - tak, ten sam problem pojawia mi się w dwóch różnych wersjach FM).

Zitek9215 Partyzant

30.11.2011 18:08    #8540     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet - problem
Witam, mam problem z grą przez sieć. W statusie gry mam dwa IP (chyba zewnętrzne i wewnętrzne albo się mylę). Chciałbym się dowiedzieć które mam podać koledze żeby się ze mną połączył?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.