Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hanss52 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Bardzo proszę o pomoc. Mam fma ze steama i chodził mi normalnie lecz po przeinstalowaniu windowsa i wyczyszczeniu dysku gdy leci mecz włącza mi się "Napotkano poważny błąd blablabla w folderze crashdumps" czyli crashdump i nie wiem o co chodzi. Może nie zainstalowałem jakiegoś sterownika? Mam directx, sterowniki do grafy, c++ i nie wiem co jeszcze? Jaki może być problem? Dodam, że wszystko chodzi dobrze ale nie mogę rozegrać żadnego meczu bo to wyskakuje. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Sammson Partyzant

03.12.2011 20:25    #8522     Sufler - Porady do gry - Problem z wyglądem stadionu
Gram w pierwszej lidze w Polsce. Na każdym meczu jest identyczny średnich rozmiarów zadaszony stadion a zmienia się tylko murawa i kolor krzesełek.
np. stadion dolcanu ząbki którym gram ma 2000 miejsc a stadion jest o wiele większy i przy okazji dorobili mu dach. To samo na wszystkich innych stadionach.
Mógłby mi ktoś pomóc?

techniczny Młody aktywista

03.12.2011 10:56    #8523     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa infrastruktury klubu
miałem kiedyś podobnie. poprosiłem o rozbudowę obiektów młodzieżowych. zgodzili się. potem poprosiłem o rozbudowę bazy (ale obietky młodziezowe jeszcze nie zaczęły się budować, były w planowaniu). też się zgodzili. potem, gdy obiekty młodz. zaczęły się budować, a baza treningowa była w planach, pojechałem po bandzie i wymusiłem rozbudowę stadionu (a wiadomo, że to kosztuje kupę kasy). koniec końców bazę treningową i rozbudowę stadionu szlag trafił. wybudowali tylko obiekty młodzieżowe. ale można to zrozumieć. nie wszystko naraz. po etapie planowania może się okazać, że inwestycja jednak pochłonie zbyt dużo pieniędzy, więc niż mamy, nawet jeśli nam się wydaje, że mamy dużo.
więc generalnie polecam metodę małych kroków. a kiedy prosić? ja proszę co jakiś czas, oczywiście jeśli widzę, że coś kasy w budżecie jest, a drużyna robi postępy. akurat budowniczy aspekt gry jest moim zdaniem zrobiony bardzo dobrze.
obecnie prowadzę Vauxlhall Motors, gdzie 90% składu gra tylko za premie występowe, bez kontraktów. drużyny U-18 nie mam (znaczy same szaraki), klub jedzie ciągle na minusie, o jakimkolwiek kupowaniu piłkarzy można zapomnieć. tylko wolne transfery, a i to nie każdy chce grać bez kontraktu. cała baza mizerna. ale małymi kroczkami będę ją rozbudowywał, mam nadzieję. i aklurat w tym przypadku drużyna U-18 i obiekty młodzieżowe pójdą na sam koniec. najpierw trzeba się zająć bieżącymi problemami, czyli bazą treningową.

Woo-Cash Partyzant

Ja mam problem odwrotny. Otóż przydzieliłem raportowanie jednemu scoutowi, a po jakimś czasie zacząłem dostawać raporty również od drugiego, który miał ustawione bieganie po krajach. Nijak nie dało się tego anulować, więc wyłączyłem temu, co miał ustawione, i do tej pory dostaję raporty od drugiego. Niestety trzeba liczyć na to, że ktoś to zgłosił i łatka naprawi.

Kohomoto Partyzant

Mam ten sam problem :/ tylko tyle że po 10 meczach dalej nie dostaje raportu :(
Dopomóżcie w potrzebie

Woo-Cash Partyzant

02.12.2011 16:18    #8526     Sufler - Porady do gry - Psychika a przyrost atrybutów
FM mnie wycwanił. Wszystko się rozbija o CA i sumę atrybutów. Otóż w ciągu miesiąca FM zmienił wszystkie atrybuty zależnie od Pracowitości. Widać to było na wykresach treningu w moim drugim eksperymencie. Zawodnicy z Pracowitością 1 dostali ok. +0.6 do każdego atrybutu, a z Pracowitością 20 dostali ok. -0.6 do każdego atrybutu (ci pomiędzy dostawali analogicznie pomiędzy). Przez co po roku wydawało się, że niska Pracowitość oznaczała lepszy trening, choć wcale tak zapewne nie było. Tylko teraz mam problem, jak to ustawić, żeby dostać wiarygodne wyniki :/ Obawiam się, że z wszystkich testów mogą być nici.

duceqq Partyzant

02.12.2011 13:57    #8527     Sufler - Porady do gry - Podania
Jakie typy podan sa wedlug was najlepsze ? Krotkie, mieszane a moze bezposrednie. Prosze o rade w tej kwestii, gram Nancy i cos czuje ze zly dobor podan jest moim najwiekszym problemem. PS. Gram w FM 2010

kissio1990 Partyzant

ok problem rozwiązany ;) Dzieki za pomoc ;)

VovA Partyzant

01.12.2011 23:22    #8529     Sufler - Porady do gry - Problem
poradziłem sobie a co zrobiłem to tak: pomieszałem w filtrach tak jak mówisz, kilka razy wyłączyłem grę i jakoś zadziałało xd a i jeszcze mam taki jeden problemik, że nie mogę zmienić przygotowania do meczy ( tzn obszaru szczególnej uwagi i intensywności) co zmienię to się resetuje na wartości : przeciętne i poruszanie się w ataku ;/

MateuszB Partyzant

01.12.2011 20:47    #8530     Sufler - Porady do gry - Zarządzanie zespołem-problem
Witam, praktycznie co miesiąc kiedy robie narade sztabu szkoleniowego proponują mi zatrudnienie jakiegoś gościa na funkcji : Zarządzanie zespołem.

Zatrudniam i za miesiąc to samo..asystenta mam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.