Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sebinho86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2011 16:39    #8501     Sufler - Porady do gry - Problem z nowo kupionym
Witam! Kupiłem do Lecha na zasadzie wolnego transferu Kuszczaka i Boenischa. Problem w tym że jest wrzesień i nie moge ich zarejestrować do gry. Wie ktoś czy mogę to zrobić w trakcie sezonu? "na żywo" jest to dopuszczalne przecież

z góry dzięki

SzczureK16 Partyzant

06.12.2011 16:17    #8502     Sufler - Porady do gry - FM12 (steam) wyparował
Witam! Mam następujący problem. Kupiłem pod koniec października klucz steam do FM 12. Wszystko fajnie śmigało, aż do dziś. Próbuję odpalić FMa, oczywiście przez steam, a tu wyświetla mi się steam i główna strona o FMie, gdzie mogę kupić grę. Wygląda to tak, jakbym nigdy tej gry nie miał. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu?

zollw Partyzant

Siema , mam pewny problem który polega na wyświetlaniu się jednego piłkarza dwa razy na liście piłkarzy , w taktyce i jak go dam do składu to nie mogę grać bo numery mu nadać nie mogę bo muszę dać mu dwa , gra go rozpoznaje jako dwóch różnych piłkarzy , ale w składzie obydwoje mają R5 np , wkurzające to i boję się że kiedyś się to powtórzy :D
gram na skórce http://www.cmrev(...)kin_.htm
ale nie wydaje mi sie zeby to mialo znaczenie :P

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Po pierwsze skąd pomysł, ze researcher ustala jakieś maxima, dla danego klubu? Jeśli chodzi o frekwencję to researcher ustala trzy wartości - ilu kibiców przychodzi na mecz z przeciętnym rywalem gdy klub gra odpowiednio - słabo, normalnie, dobrze, na obecnym poziomie ligowym. Gdy awansuje to wszystkie te wartości wzrastają.

Poza tym nie do końca przekonany jestem, że awans do Ekstraklasy robi, aż takie zmiany we frekwencji. Owszem, na pewno wzrasta wtedy frekwencja, w pierwszych meczach debiutanckiego [czy tam po wielu latach powrotnego] jest duża rzesza kibiców, ale z czasem to znowu spada. Przykład z życia wzięty - GKS Katowice. Po karnej degradacji na IV ligę przychodził regularnie komplet, bo była mobilizacja kibiców, że trzeba odbudować klub itp. Z czasem mimo kolejnych awansów frekwencja malała i teraz - na I ligę chodzi dużo mniej ludzi niż wtedy na IV. Jeśli kiedyś awansują do Ekstraklasy to na pewno na początek będzie wielki boom, ale po kilku meczach znowu frekwencja spadnie.

Tak samo jest z klubami z nowymi stadionami, ludzie przychodzą, patrzą, ale wielu po tych 2-3 meczach już nie wraca.

Jak na razie to tylko Tobie się wydaje, że po awansie i takich sukcesach frekwencja Zawiszy byłaby regularnie wyższa o jakieś kosmiczne wartości w rodzaju 9 tys. widzów. Poza tym nie wiem w czym problem jeśli na Legię przychodzi 7 tys., a na Zdzieszowice 5,5 tys. Widocznie te 5 tys. to regularni kibice, a te dwa tysiące to tacy "sezonowcy".
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

lien Partyzant

Mam taki sam problem w FM 12, pomozcie, co zrobic?

shpoola20 Partyzant

06.12.2011 13:01    #8506     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout - problem
Mam najnowszego scouta, normalnie pykałem hoffenheim - zdobyłem mistrza w 1 sezonie ale nagle chce odpalic save w scoucie i wyskakuje mi błąd http://www.fmsco(...)l?n=last

I co teraz? czemu scout do tej pory smigał a nagle przestał?

lobo Partyzant

05.12.2011 20:58    #8507     Sufler - Porady do gry - Nazwy klubów
Juz rozwiazalem problem. W moim pliku fake w ktorym mam zmiany nazw lig pucharow itp itd (ale nie klubow) wprowadzilem po prostu zmiany nazw dla Benfiki i Porto i jest wszystko ok. Dzieki za pomoc.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Tak jak w temacie błąd gry gdy przesunę zawodnika za karę do rezerw jest on niezadowolony,pogra tam trochę i przesunę go znów do pierwszego składu mimo to on nadal jest niezadowolony że został przesunięty do rezerw(chociaż już gra w pierwszej drużynie dłuższy czas) i manifestuję to w rozmowie,chce odejść.Moim zdaniem jest to błąd gry który powinien być zgłoszony do SI,chyba że ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

rafal105 Partyzant

witam tez mam problem z Microsoft Visual C++ Runtime Error tyle ze juz w trakcie 1 sezonu a konkretnie przy pierwszym meczu rundy wiosennej mi wywala ...i nie wiem co robic poradzicie cos ???(gre usuwałem juz 4 razy ..i nic to nie dało..z góry dzieki za jakie kolwiek info

Stalker.1255 Partyzant

[quote=xorx]Szukam klubu z polskiej ekstraklasy. Macie jakieś ciekawego propozycje? Od razu wykluczam takie zespoły jak Legia, Wisła, Polonia, ŁKS.
Zastanawiam się także nad 1 ligą, a dokładniej nad Niecieczą, Sandecją, Arką i Flotą. Który z nich byłby najlepszy?[/quote]

Arką wygrasz ligę bez większych problemów. Dobrze prowadzi się Zawisze. Nawet można zrobić dobre (darmowe transfery). np. bez problemu zakontraktowałem G. Bronowickiego, Mariusza Jop'a, Seweryn Gancarczyk, Marcina Drzymota czy Gordan Golkin. Skład jest dośc dobry. Tylko jedyny problem jaki napotkasz to 2 bramkarz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.