Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mcisowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

gram od kilku dni w FM2012 z łatką 11.04 przez Stream. Mam załadowaną dużą bazę danych z ponad 10 ligami. Sam prowadzę dwie drużyny w I lidze polskiej i w II Bundeslidze. Wszystko idzie gładko i pięknie, aż do daty 1 lipca 2012, po której nie jestem w stanie nadpisać/zapisać gdy. Wywala mi crash dumpa! Czy ktoś już zna rozwiązanie tego problemu? Z góry dzięki za pomoc, Michał

Akontipus Partyzant

09.12.2011 22:53    #8472     Sufler - Porady do gry - Motywacja w dużych klubach
Gram wersje angielskojęzyczną więc znam tylko wskazówki po łangielsku.
Prowadzę Barcę, więc to raczej silny klub. Nie przegralem meczu do 53 spotkań więc morale są bardzo wysokie, rzekłbym nawet, że walczę z overconfidencem.
Otóż reakcja zawodników zależna jest od kilku czynników. Według mnie najważniejszy jest ich charakter,np. Alves reaguje lepiej na komentarze z pasją a gracze pokroju Xaviego czy Iniesty lepiej przyjmują pogaduszki w spokojnym tonie. Ja zwracam dużą uwagę na charakter zawodnika, więc Neymar czy Balotelli nie mają szans zagrać w moim teamie. Ogólnie graczom zazwyczaj daje ten koment "You have faith bla bla" i "Its a lot of work to do". Zazwyczaj reagują pozytywnie ale ja też mam problem...
Otóż często pojawia się info "seems happy" ze strzałką w gorę. Zastanawia mnie czy to dobrze, bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić gracza zadowolonego prze meczem z Valencia. Chyba raczej zmotywowany albo skupiony ale nie zadowolony, no bo z czego przed meczem.
Więc ja także mam pytanie czy "seems happy" to pozytywna reakcja czy raczej zawodnik będzie biegał "z głową w chmurach". PZDR

Franek14 Partyzant

09.12.2011 21:39    #8473     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet-problem
Witam, gram z kolegą przez internet, tzn próbujemy ,ja posiadam internet 24mb on 1mb-2mb, ja hostuje ,lecz gdy wchodzi on do gry ,chodzi mu ona strasznie słabo, obydwaj sprzęt mamy odpowiedni,wysokiej klasy, w czym problem ? Mi chodzi płynnie ,on ma straszne problemy...

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Może nie daj ignoruj? Problem z directx na moje.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

grzechota whu Partyzant

Witam ja mam problem następujący po chęci włączenia FMa 12 wyskakuje mi błąd ,że nie umi znaleźć d3dx9_41.dll.
ponowne instalacje nic nie dają.
Podczas instalacji wyskakują dwa błędy ,że pliki jakies są tylko do odczytu ale to pliki coś ze steamem i daje ignoruj więc wątpie ,żeby to przez to , proszę o pomoc.

Adi9191 Partyzant

09.12.2011 14:55    #8476     Sufler - Porady do gry - Sponsorz itd
A więc zaczynając grę w polskiej lidze chciałem się przekonać czy coś zmieniło się na lepsze.Jak zwykle dylemat kim zagrać ale zdecydowałem się na Lechię Gdańsk fajny klub z ambicjami nowym stadionem i z dobrymi piłkarzami jak na ekstraklasę.To pierwsze zaskoczenie nastąpiło gdy wszedłem w zakładkę finanse po szoku miałem oczy wielkość polskich 5 złotych nie wierzyłem 3mln euro na koncie!Kontrakty opiewające na 1,5mln euro rocznie w sumie!Coś nie bywałego jak na polskie realia w poprzednich Fm!Z gęsią skórką zacząłem nowe rozgrywki podniecony tą kasą!Po dwóch sezonach czar prysł i nagle kontrakty z 1,5mln euro mimo bardzo dobrych wyników stopniały do niecałych 500tys euro rocznie!Czyli mimo rosnącej reputacji klubu w Polsce i europie i całej ekstraklasy finanse nadal bez zmian!Nadal dostajemy marne grosze za wygranie ligi pucharu i transmisje!W czym tkwi problem i czy po czasie pieniądze za wygrane i transmisje zaczną rosnąć czy po kilku nastu sezonach gdy polska liga wzrośnie w siłę i będzie tak silna jak Bundesliga to czy z tym wzrośnie także budżet T-Mobile Ekstraklasy czy nadal mimo silnej ligi będziemy dostawać ochłapy które nie starczą nawet na tygodniową pensję piłkarzy?Przepraszam jeżeli jest już taki temat ale już z 4lata nie udzielałem się na CMREV i nie wiem jakie teraz są tu realia.

zollw Partyzant

08.12.2011 23:34    #8477     Sufler - Porady do gry - Dwa problemy z okresem zimowym
Witam Was, mam dwa pytania do Was:
1) Jaka taktyka jest najlepsza dla bardzo słabego zespołu w czasie zimy?
2) Jak zima wpływa na frekwencję, czy ma to jakieś znaczenie?
no dobra dam jeszcze trzecie pytanie które mnie naszło właśnie.
3) Jak nakłonić zarząd do zmiany murawy bo jak widzę że piłka się zatrzymuję za moimi piłkarzami to mnie strzela wszędzie -,-

Frytek4 Partyzant

08.12.2011 22:06    #8478     Sufler - Porady do gry - Patch do Fma
Mam pytanie. Mam problem w Fmie ze skautami. wracają bardzo szybko o klubu i z zaledwie 1-2 piłkarzami. Jest jakiś patch któy to naprawia ?

Mam również pytanie. Czy w FM12 nie ma więcej błędów, czy są jeszcze jakieś, które naprawiają jakieś patche ? Czy musiałbym zaczynać rozgrywkę od nowa ? Bo to mi trochę nie na rękę. Gram Resovią Rzeszów i awansowałem do ekstraklasy. Mam rok 2017.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

marcin16v Partyzant

08.12.2011 21:51    #8479     Sufler - Porady do gry - SAVE ze STAREGO do NOWEGO
Właśnie. Jestem zwolennikiem długoletnich rozgrywek. Ogólnie czasu mam niewiele na granie, i nim zdąże rozbudować swój zespół jak bym chciał, wychodzi nowa wersja gry i korci, żeby w nową pograć kosztem starego seva.

Czy SI myśli nad tym żeby ten problem rozwiązać? Pewnie nie jestem jedną osobą, która by chciała móc grać starego seva na nowej wersji.

Pablo Aimar Partyzant

08.12.2011 21:25    #8480     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
mam ten sam problem.
co z tym zrobic bo juz prawie miesiac nie gram ....:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.