Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2011 16:26    #10041     Sufler - Porady do gry - Problem z updatem.
Jak przyporządkować europejskie rozgrywki dla odpowiednich klubów. Tzn. mam ligę która startuje na początku roku (np. marzec) i chcę ustawić dla drużyny ''x'' np. Ligę Mistrzów. Gra się zaczyna w marcu 2009 roku i chodzi o wersję 2010. Proszę o odpowiedzi lub kontakt pod numerem gg: 10932498

Krzychu80 Partyzant

Grupa: Użytkownik
18.04.2011 14:17    #10042     Sufler - Porady do gry - Problem z logosami
Ściągnąłem sobie logopacki, facepacki i backgroundy. Foldery wkleiłem do folderu graphics. Wyłączyłem buforowanie skórki i przeładowałem skina ale nie działa. Czy zrobiłem coś źle???

_Kasjan Partyzant

Witam. Panowie chciałbym spytać czy ktoś prócz mnie jest szczęśliwym posiadaczem oto tego MEGA FACEPACKA : http://www.footm(...)k-35.php ???

Pytam gdyż mimo iż go mam to nie mogę się nim do końca cieszyć.
FP jest niby przeznaczony do FM'a 09/10 , ja gram w 08 ale nie widzę problemu czemu miałby nie działać ( znaczy działa jedynie jakaś 1/4 zdjęć ) gdyż ID wiadomo się nie zmienia.

Czy ktoś może miał podobny problem z tym Facepackiem?
Bo wg mnie dziwne że działa mi jedynie część zdjęć ....

todol Partyzant

Microsoft Windows Vista Home Basic
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3200 Rdzenie: 2, 2.00 GHz
Pamięć RAM: 4 GB
Karta graficzna: jakaś słaba zintegrowana z laptopem, ale 3D chodzi bez problemu ze wszystkimi szczegółami muszę tylko powyłączać inne programy.

Ile lig mogę maksymalnie odpalić żeby pograć sobie tak z 10 sezonów?Zależy mi też na dużej bazie danych. FM 08 chodził mi doskonale bardzo szybko miałem odpalone 32 ligi i rozegrałem z 7 sezonów(aż mi się znudziło). A chodzi mi o FM 11.
Dzięki za odpowiedź

machaj88 Młody aktywista

Makengo dobrze gra jako środkowy, lis i schodzący z prawej (o ile go nauczysz grać na prawym skrzydle). Paco Alcacer podobnie jak Makengo. Zajrzyj do Valencii, Soldado pewnie nie przejdzie, ale Aduriz też jest kozak i idealny kompletny. Tiago Alves z Santosu - każda rola, każda pozycja. Connor Wickham - przekozak i kompletny lub odgrywający. Ale to wszystko jest pikuś przy Lacina Traore. Przejdzie do Getafe bez problemu i za małe pieniądze, a będzie jak Didier Drogba.

ZigZaq Partyzant

Szukam klubu z trochę niższej półki.
Zdecydowałem się na grę w Niemczech.
Proszę doradźcie mi jakiś klub z 3 lub 4 ligi niemieckiej.
Nie chciałbym tylko, żeby prognozowano dla tego klubu 1 bądź 2 miejsce.

FM 2011 patch 11.3 German League Update (dodający 5 grywalnych lig niemieckich)

p.s Dobrze by było, by klub nie miał problemów finansowych.

matsuchocki Partyzant

Witam mam duzy problem, otoz gdy zaczynam nowa gre po zaladowaniu wyskakuje mi blad "no element found at line 1 of profil.xml" 3 razy klikne i gra działa....ale jak chce wyjsc z gry i zapisac to ok tez blad wyskakuje, gra sie zapisuje...ale zeby wczytac poźniej gre wyskakuje blad i nic juz nie moge zrobic...ktos wie jak pomoc?

matsuchocki Partyzant

17.04.2011 12:23    #10048     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Witam mam duzy problem, otoz gdy zaczynam nowa gre po zaladowaniu wyskakuje mi blad "no element found at line 1 of profil.xml" 3 razy klikne i gra działa....ale jak chce wyjsc z gry i zapisac to ok tez blad wyskakuje, gra sie zapisuje...ale zeby wczytac poźniej gre wyskakuje blad i nic juz nie moge zrobic...ktos wie jak pomoc?

matsuchocki Partyzant

17.04.2011 12:22    #10049     Sufler - Porady do gry - Problem FM 11

bugi42 Młody aktywista

16.04.2011 19:46    #10050     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Często dobrze jest, gdy bramkarz ma wyższy atrybut chwytania niż skłonności do piąstkowania. Gdy jest na odwrót, często zdarza się, że bramkarz może bezproblemowo złapać piłkę, a decyduje się na wypiąstkowanie, często nieudane.
...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.