Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.04.2011 16:32    #10011     Sufler - Porady do gry - Nie chce sprzedawać zawodnika
miałem ten sam problem.Jedynym wyjsciem jakie Ci pozostało to stworzyc nowego menagera i objac klub ktory zlozyl oferte twojemu zawodnikowi.Wtedy oferta ta zostanie anulowana
był - będzie - jest zawsze IKS!

vanbester Partyzant

22.04.2011 14:52    #10012     Sufler - Porady do gry - Nie chce sprzedawać zawodnika
Mam Taki problem. Pewnien klub interesuje sie moim zawodnikiem(Marvin Angulo waart jest 1,1 mln. Gram Wisłą Kraków.). Ten klub zaoferował kwote 2,5 mln. Prezes mojego klubu zaakceptował oferte. Ja nie chce go sprzedawać bo to dla mnie cenny zawodnik. Co zrobić zeby nie podpisał kontraktu ustawilem go ze jest najwazniejszym zawodnikiem :(

FM 2008

carlosss89 Partyzant

Chyba cos z moich dokumentach zalegało bo po wywaleniu folderu nie bylo problemow z gra ;)

EDIT: Temat do zamkniecia :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.04.2011 14:17    #10014     Sufler - Porady do gry - Potencjał
No wiadomo, że szansę na trafienie w wysokie PA jest ciężkie. Ale bez problemu da się osiągnąć takie -5 niższe niż przwidywane. Oczywiście ma na to wpływ wiele czynników. Ale zawodnicy z bardzo wysokim potencjałem, chodzi mi tutaj o grajków, co wiadomo od razu jakie mają PA. Na przykład Neymar, mają duże szansę na jego osiągnięcie. Poprzez odpowiednie wartości kluczowych atrybutów. Jednak już z takim Sanim Emmanuelem bywa różnie. Duży wpływ na tempo rozwoju mają atrybuty, owszem. Ale przy młodym grajku ogromną rolę odgrywają trenerzy i obiekty klubu, baza. Te sprawy. Sam byłem świadkiem jak młody Morata pięknie się rozwijał po transferze do Chelsea. Ale przede wszystkim trzeba otulić takiego zawodnika sweterkiem z bawełny, czyli cały czas obserwować, ukierynkowywać. Dawać mentora, atrybut do trenowania, pozycję, dawać szansę gry. Obserwować obkiety klubu do którego ew. chcemy go wypożyczyć. Bo jeśli zawodnik na ten przykład jeszcze się rozwija, to nie warto go dawać to klubu ze sąłbymi obiektami i sztabem. To mija się z celem. Owszem zdobędzie jakieś tam doświadczenie, ale tempo jego rozwoju się spowolni. Wzrośnie dopiero po powrocie do klubu. Jeżeli oczywiście obiekty którymi dysponujemy stoją na wysokim poziomie. Wtedy należy pamiętać, tempo wzrośnie. Ale przez pewien czas osłabło, więc w zasadzie parę pktów wypozyczając go do klubu niedpowiedniego własnie straciliśmy. Cięzko będzie takie coś odrobić. Więc, trzeba chuchać, dmuchać i sweterkiem otulać. Uważaj też na kontuzję, zwłaszcza kostki i więzadeł.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Koraz Partyzant

[quote=91adasko]mam takie ligi anglia argentyna brazylia wlochy hiszpania turcja i holandia baza srednia .. za malo lig wybralem ;/ wiec tych zawodnikow nie mam a szkoda jesli to nie problem to prosze kogos innego bede awansowal do 1 ligi wiec i jakis obronca i lepszy bramkarz by sie przydal

Dali mi na transfer ponad 30 baniej ł wiec trzeba wzmocnić sklad[/quote]

Kim grasz i na jakie pozycje szukasz graczy ?

91adasko Partyzant

mam takie ligi anglia argentyna brazylia wlochy hiszpania turcja i holandia baza srednia .. za malo lig wybralem ;/ wiec tych zawodnikow nie mam a szkoda jesli to nie problem to prosze kogos innego bede awansowal do 1 ligi wiec i jakis obronca i lepszy bramkarz by sie przydal

Dali mi na transfer ponad 30 baniej ł wiec trzeba wzmocnić sklad

10kilan Partyzant

Ja też mam problem z rożnymi na najnowszej łatce...Zawsze strzelałem mnóstwo goli po rogach(Juventusem to śmiało bylo ponad 20 goli w sezonie),a teraz co prawda Juve nie gram,ale obrońców mam z atrybutami-skoczność,gra głową i siła min. 15 i strzelam góra 5 goli...A też mam na długi słupek. Spróbuje z krótkim.

15sonik88 Partyzant

22.04.2011 08:17    #10018     Sufler - Porady do gry - motywacja?
Mam problem tego typu gram Wisla Krakow i w pucharach wszystko gra jak trzeba el. LM przeszedlem jak burza a w w 4 meczach 1 punkt, czym to moze byc spowodowane kombinowalem z motywacja i dalej to samo moze ktos ma jakis pomysl

91adasko Partyzant

mam takie ligi anglia argentyna brazylia wlochy hiszpania turcja i holandia baza srednia .. za malo lig wybralem ;/ wiec tych zawodnikow nie mam a szkoda jesli to nie problem to prosze kogos innego bede awansowal do 1 ligi wiec i jakis obronca i lepszy bramkarz by sie przydal

carlosss89 Partyzant

nikt nie miał takiego problemu? Przeinstalowalem FM-a i nadal nic sie nie zmienia :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution