Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Emeryt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie no z tym że stadion ŁKS-u to rudera na 4 tysiące miejsc bez boisk treningowych nawet, dlatego bardziej dziwi mnie brak informacji o tym na co konkretnie poszły te pieniądze. No i myślałem także że kasa pójdzie z klubowego konta a nie z pożyczki bankowej.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Może masz coś z treningami, ja na przyklad daje trening kondycyjny przedsezonowo na wysokich obrotach i w trakcie sezonu nie mam nagle 3-4 kontuzji tylko ew. 1 długa 2 miesięczne a tak to tylko kilkudniowe urazy.

Buli91 Partyzant

01.02.2013 15:23    #1493     Football Manager - Ogólna dyskusja - Konsorcjum
Chciałbym spytać czy wiecie co sprzyja przejęciu klubu przez konsorcjum?
Gram obecnie klubem West Ham, wszedłem nimi do Premier League po pierwszym sezonie, a w drugim zdobyłem 3 miejsce. Już drugi raz gram kariere West Ham'em ponieważ system mi poleciał na łeb na szyje i nie odzyskałem zapisu, a za pierwszym razem jak grałem West Ham'em i również po pierwszym sezonie awansowałem a później zająłem 9 miejsce przejął mnie jakiś szejk i od razu dostałem kasiorke i to nie małą a poza tym rozbudowa stadionu, bazy treningowej, a przecież zająłem o wiele gorsze miejsce niż teraz i nawet nie awansowałem do pucharów międzynarodowych.
Wiecie czym to może być spowodowane?

Lenart Partyzant

Siema! Szukam klubu który miałby dość dobre zaplecze treningowo młodzieżowe z skromnym budżetem ~ 1mln €, aby można było oprzeć politykę transferową na krajowych graczach oraz tak, aby za cel postawić sobie przywrócenie mu dawnej świetność, grałem już sheffield wednesday, as monaco, ale jakoś to do mnie nie przemówiło. Polska liga też jest już oklepana, z reguły moja kreatywność w Polskiej Ekstra. kończy się na ściągnięciu 3-4 brazylijczyków którzy rozkręcają każdy z zespłów. Jakiś sugestie? Proszę o porady :D

moze trening meczowy na wiecej niz polowe suwaka. oczywiscie zgranie albo gra w ataku.

sxz69 Młody aktywista

Oczywiście, że wiem iż PGE Areny nie można rozbudować. Ewentualnie wykupić. Miałem na myśli szkółkę i bazę treningową. Często po prostu po przejęciu klubu przez nowego właściciela oprócz rzucenia gotówką na start rozbudowywał sam infrastrukturę. A mój jest skąpcem i leniem i z własnej woli nic nie zrobi i od siebie nic nie da. Sam zawsze musiałem się prosić. Oczywiście zgadzał się, bo stan konta na to pozwala (chodź nie zawsze). Mam już doskonałą bazę na 5 gwiazdek. Jedynie szkółka jest w trakcie budowy i będzie max, ale to również musiałem się naprosić. Tak więc prezesa ma do d...y.

grochu_92 Partyzant

Chciałbym rozpocząć nową karierę w FM 12 gdyż na 13 na razie się nie doczekam. Poszukuje klubu z niższych lig, który będzie w miarę wyposażony w ośrodki treningowe i młodzieżowe, prezes nie będzie dusi groszem a wręcz będzie chciał sypać kasą na rozwój klubu i oczywiście żeby byli młodzi zdolni i gniewni tak bym po kilku sezonach mógł w najwyższej klasie rozrywkowej spokojnie walczyć z potentatami.

sxz69 Młody aktywista

27.01.2013 18:08    #1498     Football Manager - Ogólna dyskusja - Atmosfera w zespole.
Zawodnicy mają zielony pasek na maksa, albo prawie na maksa. Wszyscy są zadowoleni z treningu. Jakby komuś coś nie pasowało, to przecież by się poskarżył, że jest niezadowolony z obciążeń treningowych. Lecz nie ma to miejsca. Właśnie o to mi się rozchodzi, że wszystko jest jak należy, oprócz tej nieszczęsnej atmosfery :D

27.01.2013 17:31    #1499     Football Manager - Ogólna dyskusja - Atmosfera w zespole.
A jak wchodzisz w raport zawodnika to pierwszy pasek (zadowolenie z treningu) masz zielony czy może niektorzy mają czerwony/pomaranczowy?

Może za duze obciazenia na treningu ;)
Wiem ze to nie powinno wplywac napisem w stylu "w szatni kipi nienawiscia" ale ta gra ma liczne bledy i moze tak to interpretuje w wersji PL

belzebub666 Partyzant

27.01.2013 11:53    #1500     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2012 czy 13
Ja za to jestem zdecydowanie za FM13. To pierwsza wersja gry, która stanowi dla mnie jakieś wyzwanie (gram od wersji 2010). 12 miała co prawda lepszy silnik meczowy, ale była po prostu za łatwa. Tutaj musiałem naprawdę dłuuugie godziny spędzić na dopracowywaniu taktyki, by cokolwiek osiągnąć. "Ślizgająca się" piłka już mi nie przeszkadza, silnik meczowy dla mnie w porządku, większych problemów nie mam, zero jakichkolwiek crashów. No i bardzo mi się podobająca zmiana treningu... Jednak polecam sprawdzić samemu. Jeżeli jesteś prawdziwym fanem FM, to i tak tą grę kupisz, taka jest niestety prawda :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution