Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Jashita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Niezadowolenie z intensywności dodatkowego treningu to trening indywidualny czy trening zagrania?

Nascimento1998 Partyzant

08.05.2013 16:04    #1362     Sufler - Edytor - Liga Okręgowa, A Klasa, B Klasa
Na 90minu.pl są wyniki tego pucharu, lecz niestety zasad tam nie ma.
Tutaj znalazłem zasady z małopolskiego pucharu okręgowego, myślę, że w innych okręgach są takie same:
http://www.mzpnk(...)2-13.pdf

A jeszcze co do Gryfa Polanów:
status: amatorski
reputacja: yyy, nie wiem, może regionalna/gminna.
przydomek: gryfiści
status prezesa: zadowolony z pracy w klubie
finanse: ???
wartość: ???
stadion: stadion miejski w Polanowie
pojemność stadionu: około 100 miejsc
baza:nie ma (treningi na stadionie chyba, ewentualnie pobliskie boisko, wiec nie wiem czy można to zakwalifikować jako bazę treningową.
szkółka:nie ma
prognoza mediów: to jest zespół nawet na podium, nie wiem czy to jest automatycznie generowane czy jak, ale ja bym ustawił 4-5 miejsce.

Milan Ryker Partyzant

08.05.2013 06:19    #1363     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Szczerze Ci powiem, że ja niedawno też miałem takiego dołka. Jagą w poprzednim sezonie. Powinno przejść automatycznie, ale to długo potrwa.
Jak mówiłem, rób rotacje w składzie, zmień taktykę, i jak koledzy dodali daj nowe kontrakty, porozmawiaj z zawodnikami oraz obniż obciążenie na treningu.

PS. Zwycięstwo z Bayernem powinieneś wykorzystać jako impuls, do przełamania się...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2013 23:14    #1364     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
wątpię.
3:2 z Bayernem, phi ;) zrob w treningu meczowym ofensywne stale fragmenty gry, pokombinuj cos z ustawieniami, nadawaj pilkarzom ich naturalne role. Jesli jako lis pola karnego czuje sie lepiej(ma wiecej gwiazdek-przemawiąją za tym lepsze wartosci przy zaznaczonych atrybutach) to wystaw go jako lisek a nie na przyklad kompletny napastnik ;)
Zmien osobiste treningi na srednie lub lekkie. Pomieszaj tym wszystkim, tam musi sie cos ciagle zmieniac bo inaczej byloby nudno.
tak juz poza tym 5 meczow pod rzad nie wygranych i jakas duza sensacja? myslalem ze chodzi o serie 9/10 przegranych spotkan :P

Pogro Partyzant

07.05.2013 22:25    #1365     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Hmm. eXstaasy - mam wrażenie, że możesz mieć racje. Moi piłkarze pod koniec 1 części sezonu zaczęli łapać kontuzje, i teraz też często wypadają z gry na 7, 8 dni. Jest to o tyle dziwne, że nie zauważam problemu w ich "kondycji" - zawsze jest powyżej 95% gdy wystawiam ich na mecz. Zobaczymy. Dałem im tydzień odpoczynku od treningów, może to pomoże (za mną kolejny remis...)

Co do samopoczucia zawodników to wszystko jest OK, nikt się nie focha, może poza jednym obrońcą któremu już dałem szansę gry. Dziwne. Zobaczymy co z tym przemeczeniem.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2013 21:07    #1366     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Zobacz jeszcze w profilach zawodników w ich raporty (klik w lewy gorny rog w profilu pilkarza) jakie mają samopoczucia; jak jest czerwien to albo odpoczynek od treningu albo wystep w pierwszym skladzie (zalezy czy malo gra czy za duzo trenuje). Komu trzeba daj lepszy kontrakt zeby uwierzyli ze jest sens grania w tym zespole... innych opierdol za to że ostatnio grają padake a innym powiedz ze obijaja sie na treningach... chyba wiecej nie wymysle a u mnie max dolek wynosil 3 niewygrane spotkania pod rzad.

Powodzenia

Treningi kondycyjne przed sezonem, wysokie obroty, 3 tygodnie. Nie mam wakacji od meczow wiec gram w tym samym tempie co tydzien lub 3 dni rotowanym skladem ;)

aaaaa chyba juz wiem, caly poprzedni sezon zagralem na treningu gdzie suwak jest blizej do "mniej treningu meczowego" odchylony od maxa o jedno przesunięcie... grali wybornie ;)

Milan Ryker Partyzant

07.05.2013 20:11    #1367     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Szczerze towarzyskich gram mało, treningu znacząco nie zmieniam, daje im urlop na 3 dni przed pierwszym meczem sezonowym i tak co przerwę wiosenną lub jesienną.

Jak mówi kolega myfun..., daj pograć rezerwowym ( jak dobrych posiadasz), oraz pogadaj z piłkarzami prywatną rozmowę.

Mam nadzieję, że polepszy się gra twoich piłkarzy

Pogro Partyzant

07.05.2013 20:06    #1368     Sufler - Porady do gry - FATALNA druga połowa sezonu
Spróbuje, chociaz taktyke już zmianiałem przez 3 mecze i nadal nic. Sytuacji bramkowek mam dużo, ale jak nie bramkarz przeciwników ma przeciwko mnie mecz życia, to moi strzelają w poprzeczki... Od 11 meczów jest tragedia. Trochę długo jak na naturalny dołek formy ;). Byłem pewien że coś nie tak zrobiłęm w przerwie grudniowo-styczniowej.

Dajecie im jakiś czas wolnego od treningów wtedy? Ile towarzyskich gracie?

syngoku1 Partyzant

07.05.2013 14:58    #1369     Sufler - Porady do gry - Karne
Może sie ten temat przewija może nie, skuteczność karnych jest tak żałosna ze nie mam pytań, zagrałem raz FCB i Messi z 19 na karnych, na 21 karnych w sezonie wykorzystał UWAGA - 7. !!! Co to ma być jest jakiś problem o którym nie wiem, dodam że ustawiłem mu zagrania w treningu na Karne i nic to nie pomogło. W ogóle skuteczność karnych wszystkich zawodników jest bardzo niska macie ten sam problem czy tylko ja marudzę ?

Lypton Partyzant

Spróbuj Wigan - bardzo przeciętny skład, malutki stadion, średnie obiekty treningowe i biedne młodzieżowe. Obok Reading najgorszy klub PL. Albo właśnie Reading bierz. Powinno trochę dłużej zejść na zdobycie mistrzostwa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution