Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kvj Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=pizmak1740]Potrzebuje OPŚ z UE , który bez problemów przejdzie do genoi na wydanie mam 6.75mln szczególnie z dobrymi uderzeniami z dyst ;) mile widziane dobre stałe fragmenty gry . no i 1 sezon bez patcha :D[/quote]

Semir Stilić (nie z UE)
Bogdan Stancu
Andy King
Kevin (z Zaragozy)
Machado

może coś wybierzesz
Jeziorak Iława!

pizmak1740 Partyzant

Potrzebuje OPŚ z UE , który bez problemów przejdzie do genoi na wydanie mam 6.75mln szczególnie z dobrymi uderzeniami z dyst ;) mile widziane dobre stałe fragmenty gry . no i 1 sezon bez patcha :D

janexdvd Partyzant

26.04.2011 16:39    #9983     Sufler - Porady do gry - Brak sparingów w nowych ligach.
Mam problem, może nie za poważny, ale znacząco zmniejsza komfort gry. W nowych ligach, czy to ściągniętych, czy utworzonych przeze mnie, inne drużyny nie rozgrywają sparingów w przerwie zimowej, tak samo moja drużyna nie gra zimą, jeżeli polecę asystentowi zaklepywać sparingi z innymi drużynami. Na 'czystym' FM nie mam takich problemów. Czy zna ktoś może rozwiązanie tego problemu?

chudy-Maximum Partyzant

Mam problem z grafika w meczu 3D. http://img69(...)10i.png/ tak jak widać na załączonym obrazie. Mam bardzo dobry komputer. Gram w tego FM'a długo. Dzisiaj jednak coś mi się zepsuło i musiałem instalować od początku. Wszystko działa bez żadnych problemów tylko w meczu 3D piłkarze wyglądają tak jak wyglądają. Po deinstalacji i ponownej instalacji nie usuwałem folderu C:Documents and SettingsadminMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010 Są w nim wszystkie kity fejsy i inne pierdoły jakie były zanim odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Jako, ze jest to folder domyśny to gdy 1 raz uruchomiłem gre po ponownej instalacji zrobilem buforowanie skórki itd. Nie wiem czy to jest wina tego czy czegoś innego. Co powinienem w takiej sytuacji zrobić aby naprawić mój problem.

chudy-Maximum Partyzant

26.04.2011 16:16    #9985     Sufler - Porady do gry - Pilna Graficzna Pomoc
Mam problem z grafika w meczu 3D. http://img69(...)10i.png/ tak jak widać na załączonym obrazie. Mam bardzo dobry komputer. Gram w tego FM'a długo. Dzisiaj jednak coś mi się zepsuło i musiałem instalować od początku. Wszystko działa bez żadnych problemów tylko w meczu 3D piłkarze wyglądają tak jak wyglądają. Po deinstalacji i ponownej instalacji nie usuwałem folderu C:Documents and SettingsadminMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010 Są w nim wszystkie kity fejsy i inne pierdoły jakie były zanim odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Jako, ze jest to folder domyśny to gdy 1 raz uruchomiłem gre po ponownej instalacji zrobilem buforowanie skórki itd. Nie wiem czy to jest wina tego czy czegoś innego. Co powinienem w takiej sytuacji zrobić aby naprawić mój problem.

chmielu1980 Partyzant

Witam..

Mam pytanko dotyczące koszulek meczowych w wersji SS' tzn nie wyświetlają mi się np Hiszpanii (są tylko DEFAULT) - jaka może być tego przyczyna?
Drugie pytanko - ten sam problem ale z koszulkami Bayernu Monachium - dokładnie chodzi o koszulki w lidze mistrzów - potrzebuje jakieś dodatkowe?

Pzdr

rcdmallorca Partyzant

26.04.2011 12:48    #9987     Sufler - Porady do gry - gdzie jest edytor??
na wstępie proszę, nie śmiejcie się ze mnie, wy też byliście początkującymi graczami:))

Mam problem, bo wszyscy rozmawiacie o edytorze, że niby można zmieniać parametry piłkarzy, dodawać ligi itp... Tylko, że ja zainstalowałem FM2011 (na płytce, bez steama) i nie mam mic takiego jak edytor. Czy to trzeba sobie dodatkowo ściągnąć, czy może zainstalowałem sobie jakąś okrojoną wersj,e?? Pomóżcie:)

Dzięki

baszczu17 Partyzant

26.04.2011 12:30    #9988     Sufler - Porady do gry - Problemy z finansami Tuluza
Prowadzę już drugi sezon Toulouse. W pierwszym wygrałem ligę. W tym sezonie na 10 kolejek jestem liderem. Mam tylko jeden problem- 11mln euro długu.
Nie wiem dlaczego nie mogę zapełnić małego 37tys stadionu.
Wygrywam mecze i walczę o mistrza, a moja frekwencja wynosi 27tyś.
Macie jakieś pomysły?

Micashio Partyzant

26.04.2011 11:08    #9989     Sufler - Porady do gry - Samoczynne kontynuowanmie gry
Witam,

Mam taki problem. Od niedawna w moim FM11 zaczęło się dziać coś dziwnego. Gra sama zaczęła siękontunować, tzn. gdy kliknę 'Kontynuuj' lub nacisne spacje, to gra przeskakuje dajmy na to ten jeden dzien, potem wiadomosci same sie przewijaja, a potem dalej nast. kontyuowanie gry do nastepnych dni. Zupełnie tak jakbym cały czas wciskał spacje i tak sie dzieje, dopoki nie zagreaguje, tj. nie klikne przegladaj lub nie cofne sie do jakiejs przeczytanej wiadomosci.

Gram na 11.3, jedyny pack jakim mam wgrany to Logopack 'Logopack wszystkich lig grywalnych 2010/2011' z tej strony. Mam zmienioną skórkę na tę ciemną, która jest w grze.

Czy komuś takie coś się zdarzyło kiedyś? Czy ktoś wie jak temu zaradzić?

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

bartibis Partyzant

26.04.2011 09:59    #9990     Sufler - Porady do gry - Porada speca od taktyki
A i jak zażegnać problem nieskuteczności? Raz w jednym meczu Higuain trafił 2 razy w słupek i raz w poprzeczkę. Myślałem że szału dostanę! Na szczęście jak zwykle Ronaldo Hat-trickiem mnie uratował, ale wolałbym takich sytuacji uniknąć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.