Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lew77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2011 20:01    #9971     Sufler - Porady do gry - XML parsing error-inny błąd
Gdy pojawił mi się ten błąd skorzystałem z rady Jacko :http://www.cmrev.com/sufler/problem/21564,XML-parsing-error.html
Lecz gdy wpisywałem pojawiał się taki błąd:http://img96.imageshack.us/i/10111881.png/
PS.1.Próbowałem usuwać i znów instalować ale to nic nie dało ;(
PS.2.Wiem że takie tematy już były ale takiego w wyszukiwarce nie znalazłem.
Widzew ole ,ole .xD

MeehoweCK Partyzant

27.04.2011 16:00    #9972     Sufler - Porady do gry - Talenty z Afryki
Przed drugim sezonem w Ekstraklasie (w debiucie 6. miejsce na koniec) uzbroiłem się w piłkarzy z Afryki, których polecili mi moi scouci (OUm minimum 17). Sądząc po parametrach, mogłem spodziewać się walki o mistrzostwo, bowiem na każdej pozycji mam czołowego gracza ligi. Tymczasem drużyna gra beznadziejnie, większość meczów gładko przegrywam, a każde zwycięstwo jest wymęczone i szczęśliwe. Obecnie zajmuję 10. pozycję. Staram się analizować wszystkie przegrane mecze i wniosek jest jeden - moi piłkarze są po prostu gorsi. Niecelnie podają, są wolniejsi od przeciwnika, nie są w stanie dobrze kryć, a tym bardziej odbierać piłek. W dodatku kompletnie mają w d*** moje polecenia taktyczne i grają jak chcą nie zważając na instrukcje. Jednocześnie ich parametry we wszystkich tych dziedzinach są na przyzwoitym poziomie, lepszym niż mogą się pochwalić polscy piłkarze z innych drużyn. Miał ktoś podobny problem?

Franek. Partyzant

27.04.2011 15:52    #9973     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
witam. otóż gram już 2 sezon Manchesterem United w Fm 2011 i nurtuje mnie jeden problem. jak nakazać swoim napastnikom/skrzydłowym by w przypadku sytuacji 1 na 1 z bramkarzem Ci podawali piłkę do lepiej ustawionego partnera( zazwyczaj ten stoi przed pustą bramką,a i tak napastnik go kompletnie nie widzi )
Bądźmy szczerzy w FM zawsze ciężko jest o strzelanie goli i nawet dobry napastnik tego nie gwarantuję(moim zdaniem twórcy jak zawsze przesadzili z umiejętnościami bramkarzy) .
z góry dziękuję za odp . ; )

Zymon Partyzant

27.04.2011 15:43    #9974     Sufler - Porady do gry - Jak myślicie czy polaca sie ???
[quote=scarred]Może kogoś kupie ,być może właśnie z Tottenhamu.A kogo polecasz Zymon z Tottenhamu?.A co do innych pozycji to mam zawodników z pozycje tylko w tym problem że mają co niektórzy 19 lat.Mam na oku Corluke(środek obrony chyba) .
A jak byście mogli trochę powiedzieć kogo opłaca się sciągnąć na skrzydła.Zastanawiałem się na Dannym(Zenit) ale będzie trzeba troche gotówki wyłożyć.A sćiagnełem sobie bramkarza z Sportingu Rui Patricio , myśłe ze dobry transfer.

[/quote]

to zalezy w jakiego fm grasz i czy na jakims patchu?u mnie dobrze sobie radzi Crouch i Pavluczenko.Mysle ze mozesz tez sprawdzic sobie Lennona bo to duzy talent,Dos Santosa,Woodgata i Modrica lub Krajcara.Naprawde mam u siebie bardzo wyrównany sklad plus kilku mlodych i zdolnych w rezerwach.ps:zoczacz jeszcze D.Rose z Tootenhamu
był - będzie - jest zawsze IKS!

hera Młody aktywista

Sprawa wygląda tak: pare miesięcy temu (w grze) wycofałem z meczów towarzyskich chyba 3 piłkarzy bo obawiałem się kontuzji, a po meczach repry czekały mnie ważne spotkania ligowe. problem w tym, że odkąd ich wycofałem z tego jednego meczu, to teraz za każdym razem kiedy mecze grają reprezentacje i to obojętnie czy towarzyskie czy eliminacje czy coś innego to pojawia się info w wiadomościach : xxx znów poza reprezentacja. Wie ktoś jak to rozwiązać ?

scarred Partyzant

27.04.2011 00:02    #9976     Sufler - Porady do gry - Jak myślicie czy polaca sie ???
Może kogoś kupie ,być może właśnie z Tottenhamu.A kogo polecasz Zymon z Tottenhamu?.A co do innych pozycji to mam zawodników z pozycje tylko w tym problem że mają co niektórzy 19 lat.Mam na oku Corluke(środek obrony chyba) .
A jak byście mogli trochę powiedzieć kogo opłaca się sciągnąć na skrzydła.Zastanawiałem się na Dannym(Zenit) ale będzie trzeba troche gotówki wyłożyć.A sćiagnełem sobie bramkarza z Sportingu Rui Patricio , myśłe ze dobry transfer.

kvj Partyzant

[quote3=pizmak1740][quote2=kvj][quote=pizmak1740]Potrzebuje OPŚ z UE , który bez problemów przejdzie do genoi na wydanie mam 6.75mln szczególnie z dobrymi uderzeniami z dyst ;) mile widziane dobre stałe fragmenty gry . no i 1 sezon bez patcha :D[/quote]

Semir Stilić (nie z UE)
Bogdan Stancu
Andy King
Kevin (z Zaragozy)
Machado

może coś wybierzesz[/quote2]

Śtilić za słaby , stancu nie wyszukuje, King zby słaby , Kevina bd używał jako ŚP a machado za słaby .

Szukam dalej ;) OPŚ 6.75mln dobre strzały z dystansu Genoa 1 sezon . [/quote3]

Hugo Viana
Charlie Adam
Thiago Neves (spoza UE)
Gylfi Sigurosson (nie wiem czy islandia jest w Unii)
Erik Flakenburg

może coś z tego ;p
napisz może jaka baza danych będzie łatwiej
i zobacz Stancu w Steaua Bukareszt (ewentualnie transfery), bo on jest naprawdę bdb graczem

Jeziorak Iława!

dybciox Partyzant

26.04.2011 19:45    #9978     Sufler - Porady do gry - Kadra Niemiec
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Vetr_s-Revolution-Fake-Patch-v_5_2.html

[quote]INSTALACJA (FM 2011):

1) Wchodzimy do katalogu
Football Manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc
lub SteamAppscommonfootball manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc
2) Zawartość folderów edt i lnc kopiujemy do ich odpowiedników
w folderze z bazą danych gry, podmieniając istniejące pliki.
3) odpalamy grę (jeżeli FM jest włączony to należy go wyłączyć
i włączyć jeszcze raz)*[/quote]

W razie problemów sprawdź komentarze do w/w pliku.

pizmak1740 Partyzant

[quote2=kvj][quote=pizmak1740]Potrzebuje OPŚ z UE , który bez problemów przejdzie do genoi na wydanie mam 6.75mln szczególnie z dobrymi uderzeniami z dyst ;) mile widziane dobre stałe fragmenty gry . no i 1 sezon bez patcha :D[/quote]

Semir Stilić (nie z UE)
Bogdan Stancu
Andy King
Kevin (z Zaragozy)
Machado

może coś wybierzesz[/quote2]

Śtilić za słaby , stancu nie wyszukuje, King zby słaby , Kevina bd używał jako ŚP a machado za słaby .

Szukam dalej ;) OPŚ 6.75mln dobre strzały z dystansu Genoa 1 sezon .

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

26.04.2011 18:28    #9980     Sufler - Porady do gry - Skórki
[quote=bugi42]Nie, skórki tworzone są pod daną wersję gry i nie będą działały w innej wersji.[/quote]
Polemizowałbym. Skórka pod FM-a 11 zadziała pod FM-em 10 pod kilkoma warunkami:
- plik xml znajdującym się w folderze ze skinem [np. Football Manager 2011/skins/dark touch/dark touch.xml] otwieramy w notatniku i szukamy takiej linii:
string id="required_version" value="11.0.0"
zmieniamy na:
string id="required_version" value="10.0.0"
po czym zapisujemy.
- ponadto, radzę usunąć z folderu "panels" w folderze ze skinem[np. dark touch/panels] wszystkie pliki xml, które zaczynają się od "news", a także z folderu screens [np. dark touch/screens] plik news.xml, jeśli się tam znajduje.

Jakby były jakieś problemy to uderzaj do mnie na gg.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.