Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

GregSS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2011 06:35    #9961     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Witajcie,
na ten problem jest metoda. Mianowicie:
1. odpalamy FMRTE 4.3
2.wyszukujemy zawodnika
3.w zakładce "relacje" odnajdujemy:
- typ brak, lub nieznany
- wartość 50%
4.zmieniamy na "lubi osobę" (osobę wybieramy jakąkolwiek trener lub inny gracz) a wartość zmieniamy na 100%
W ten sposób odzyskałem do kadry Szczęsnego z Arsenalu. Działa na łatce 11.3
Pozdrawiam

Cichy9 Partyzant

Gram Wisłą. O sile mojej drużyny stanowią gracze z zagranicy. Dość powiedzieć, że w składzie mam 1 Polaka. 3/4 składu rozjechało się na reprezentacje, a ja mam mecz ligowy z Ruchem i brak kadry :( Upchałem więc wszystkie miejsca rezerwowymi, ale pozostały 3 nieobsadzone pozycje. Mój problem polega na tym, że nie mogę zgłosić nikogo z kadry u-21, a tym samym rozegrać meczu...

Jak temu zaradzić? W ten sposób miałaby się skoczyć moja kariera.... :/

McMoney Młody aktywista

Niakhaichyka to za grosze niewiem czy kupisz ;)
Ja na niego wydałem blisko 1,5mln (wszak w Leicester pewnie to grosze, ale w moim Middlesbrough to było ponad połowę mojego budżetu ;)
A co do niego, to nie było żadnych problemów z udzieleniem mu pozwolenia a plusem jest to że ma mało lat i może grać na każdej pozycji w drugiej lini ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Rafa Partyzant

Salim, cena nie gra roli :) Pierwszy sezon.

McMoney, własnie próbuję wypożyczyć Bebe, jak się zgodzi, to jeden problem z głowy..
Zresztą na lewe skrzydło mogę sobie za grosze Niakhaichyka kupić i liczyć na to że dostanie pozwolenie na pracę.

Najważniejszy jest napastnik do taktyki 4-5-1.

edit. Mierzejewski już w Hoffenheim, więc o nim zapomnijmy :P

edit2. Bebe nie chce przejść :/

bartibis Partyzant

29.04.2011 15:40    #9965     Sufler - Porady do gry - Co sądzicie o tych panach?
Z grą będzie problem, bo mam Benzemę i Higuaina a gram jednym napastnikiem. Chyba, że młodzieżówki też się liczą.

machaj88 Młody aktywista

29.04.2011 11:01    #9966     Sufler - Porady do gry - fm 2011 a youtube
Czytałem ;) Chodzi o to, że to że komuś ta opcja nie bangla nie znaczy, że niniejszemu autorowie też nie będzie. Spytał, dostał jasną i klarowną odpowiedź, więc po co komentować w ten sposób?

Ja na przykład, nigdy nie miałem problemu z dodawaniem filmików z YT, co z resztą widać w moich manifach (i nie tylko moich), więc mówienie, że ona nie działa jest bez sensu.

mamuska Partyzant

28.04.2011 20:49    #9967     Sufler - Porady do gry - foch ;/
tak jak w tytule mam problem z C.Ronaldo strzelił mi focha bo niby zle przeprowadzam roz. mot. i chce odejsc co zrobic aby go zatrzymać??

janexdvd Partyzant

28.04.2011 17:17    #9968     Sufler - Porady do gry - Brak sparingów w nowych ligach.
Przepraszam, że podbijam i możecie mnie uznać za natręta, ale proszę, niech chociaż jakaś osoba, która zainstalowała Polską Ligę Update zobaczy, czy nie występuje u niej taki problem. Będę wiedział czy coś nie tak jest z moim komputerem/FMem, czy to wina błędów edytora FM.

bajus Partyzant

28.04.2011 17:12    #9969     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Witam. Szukałem informacji w suflerze, i te co znalazłem nie pomogły mi. Od zainstalowania najnowszej łatki wyskakuje i crash. I tak mam co 3 mecz. Nie wiem jak to naprawić. Instalowałem grę na nowo, formatowałem dysk kasowałem wszystkie dodatkowe pliki i kasowałem folder crash dumps. Problem wyskakuje gdy rozpoczyna się mecz albo wchodzę w taktykę. Zazwyczaj co 2 tygodnie tak mi wyskakuje czasem co 3. i mnie to męczy już. Macie jakiś pomysł?? z góry dzięki

lew77 Partyzant

27.04.2011 20:27    #9970     Sufler - Porady do gry - XML parsing error-inny błąd
Miałeś rację spacja jest tylko po jej usunięciu błąd nadal wyskakuje ;( Ale dzięki za próbę pomocy ;) A może miał ktos podobny problem i go rozwiązał ?? Proszę o pomoc :)
Widzew ole ,ole .xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.