Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.11.2011 11:30    #8811     Sufler - Porady do gry - FM 12 - bug?
nie za bardzo widzę na tym screenie co się stało,możesz dać większego lub opisać problem?

Mati1213 Partyzant

05.11.2011 11:09    #8812     Sufler - Porady do gry - Problem z grą+-
Witam
Mam problem z gra, a mianowicie taki, ze jak naciskam na skauta i chce zobaczyc jego atrybuty to mnie wywala z gry. Z pilkarzami nie ma takiego problemu tylko z czlonkami sztabow szkoleniowych. Czy ktos wie jak temu zaradzic?

bartekw93 Partyzant

05.11.2011 00:49    #8813     Sufler - Porady do gry - Pomocy, już wysiadam :(
Witam.
Po wpisaniu klucza w steam, pobraniu i włączeniu gry, mogę jedynie podziwiać początkowe reklamy, następnie wyrzuca do pulpitu i wyłącza grę.. W czym tkwi problem??? z góry OGROMNE dzięki.
Pozdrawiam.

Macias Partyzant

Mam pytanie... Przy przeglądaniu profilu zawodnika tylko z atrybutami przy większości zawodników nie widać mi nic pod zdjęciem oprócz "preferowana noga"... Problem znika na chwilę po odświeżeniu skórki, wracają pozostałe dane, wzrost, waga itd. Ale tylko na chwilę, bowiem po przejściu dalej problem powraca.

Pamiętam, że ktoś miał kiedyś podobny problem, ale nie mogę znaleźć. Jak temu zaradzić?

Endrjju Partyzant

fm2010 .
Pierwszy sezon w Lechu - półmetek, udało mi się wyjść z grupy z drugiego miejsca.. teraz szukam jakiegoś bramkarza, który będzie w stanie pograć na wysoki poziomie. Gram z wysoko ustawioną linią defensywną, więc mile widziane wysokie wyjście do piłki. Chodzi mi o takiego, który przejdzie bez większych problemów dodatkowo mogąc go wpisać od razu do kadry na LM. Kosztem kilku piłkarzy cena może opiewać o jakieś 10-15 mio. euro. :)

Z góry dzięki. :)

szczypior1997 Partyzant

04.11.2011 19:31    #8816     Sufler - Porady do gry - Gra zacina się co robić pilne!
Dzisiaj dostałem FM 12 od listonosza kupiłem grę za ok. 130 zł. wszytko pięknie ładnie do uruchomienia gry. Gdy wybrałem grywalne ligi i swoją drużynę gra strasznie tzw lami czyli wolno chodzi samo przetwarzanie w pierwszym dniu trwa ok. 5 minut! Nie miałem takich problemów z poprzednimi wersjami gry. Mój sprzęt nie jest za rewelacyjny. Procesor 1.8 ghz 512 mb ramu karta graficzna ati radeon 9550 x1050 to jest chyba 256 mb. Szkoda mi troche tej kasy więc mam nadzieję że któś mi pomoże i będę mógł się cieszyć graniem razem z wami.

PS Mam Windows'a XP

majcherczyk Partyzant

04.11.2011 19:21    #8817     Sufler - Porady do gry - Problem Steam
Ten problem nie wymaga ani reinstalacji gry ani steama. Wystarczy w bibliotece steam sprawdzić zgodność plików gry.

prt45 Partyzant

04.11.2011 19:08    #8818     Sufler - Porady do gry - Problem Steam
Ha, pisałem o tym wczoraj. Ja nic nie mogłem zrobić, odinstalowałem steama, ponownie zainstalowałem, ponownie musiało pobrać FM 12 (paranoja) i jest OK.
Ogólnie platforma Steam to jakis koszmar, jak nie mam połączenia z internetem gra czasami nie startuje, więc nie mozna wziąć laptopa do lasu i pograc na przyklad, jak nie będzie połaczony z siecią.
Powtórze: najgorzej wydane pieniądze, ponownie niestety grę bym pobrał wiadomo skąd i zero problemów z debilnym Steamem.

menajero Partyzant

04.11.2011 18:49    #8819     Sufler - Porady do gry - Problem Steam
Próbuje dzisjaj włączyć FM 2012 pojawia mi się błąd Steam "w tej chwili gra jest niedostępna. spróbuj ponowie później" trwa to juz cały dzień. ile mam czekać?
wczesniej z włączeniem gry probelmów nie było. FM 2011 i FM 2010 działa bez problemów. Co mam zrobić. Czy ktoś ma podobne objawy???

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Trzymając się Twojego przykładu to owszem rozumiem rozgoryczenie, ale jeśli właściciel piekarni po pierwsze nie wiedziałby o tym, a po drugie nie umiałby znaleźć przyczyny?

A problem jest właśnie taki, że gdyby potrafili to zmienić, to by to zrobili. To dotyczy nie tylko edytora, ale ogólnie bugów, bo wszyscy zakładają, że SI potrafi wszystko naprawić ot tak w kilka sekund.

Ja miałem kiedyś w grze crasha, który był spowodowany tym, że Ilanka Rzepin miała źle ustawioną datę przenosin na nowy stadion. Chyba 3 dni szukaliśmy przyczyny crasha.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.