Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
05.11.2011 17:38    #8801     Sufler - Porady do gry - XML pasing
Tutaj znajduje się sposób rozwiązania tego typu problemów: http://www.fmsco(...)elp.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

grubby Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.11.2011 17:34    #8802     Sufler - Porady do gry - XML pasing
Witam, grałem sobie normalnie w fma12, do czasu, gdy ustalam taktyke na przyszłe spotkanie klikam dalej i następnie analiza meczu, po czym nagle wyskoczyły mi dwa błędy typu "not well-formated (invalid token) at line 1 of views-v1 opposition-tactic-views.xml" i zaraz po nim kolejny "not well-formated (invalid token) at line 1 of stored_match_opp_ins_views.xml". Tym błędom towarzyszy zmiana rozdzielczości, wtedy w grze na ekranie głownym wszystko jest rozszerzone i rozmazane. Wie ktoś może jak sie uporać z tym problemem? ii instalowałem fma standardowo, nie przez steam'a.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

05.11.2011 16:34    #8803     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracją składu
heh nie zauważyłem że to FM 11 a to dlatego że mam w filtrze zaznaczony FM 11 i 12,a co do problemu z FM 11 to już było takie coś,tak jak napisał bartibis szukaj tego przycisku na ślepo tam gdzie on się powinien znajdować,miałem kiedyś podobny problem i klikanie w miejscu tego przycisku pomogło...pozdrawiam

Mysza1993 Partyzant

05.11.2011 15:27    #8804     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracją składu
[quote=ibi92]Witam,

Mam problem z rejestracja skladu Piasta Gliwice. Mianowicie. Gram juz 5 sezon w FMa 11.[/quote]

[quote=konrwaw]sprawdź spójność plików na steamie i doinstaluj patch 12.0.4[/quote]
Nie zbyt trafna podpowiedź ;)

Próbowaliście przez edytor zarejestrować skład?
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

lksz15 Partyzant

Witam,

Gram w najnowszego FM-a Koroną Kielce. Chciałbym zarobić trochę kasy na sparingach. Niestety chcąc zaaranżować sparing z drużyną np z Australi (dużo płacą za sparing) zarząd nie zgadza się ponieważ byłby to za daleki wyjazd. W zasadzie to mogę zagrać sparing tylko z drużynami z Europy i to chyba też nie wszystkimi. Macie jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?

P.S.
Zarząd rozszeżył mi scouting na cały świat i to też nic nie dało.

johny96 Partyzant

U mnie nie działa i podbijam nadal problem.

Coccosteus Partyzant

05.11.2011 14:21    #8807     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracją składu
Witam ! Mam dokładnie ten sam problem co kolega powyżej. Po kilku sezonach udało mi się z Ruchem Radzionków awansować do ekstraklasy a tam nie moge zarejestrować swoich piłkarzy. Po kliknięciu w "Rejestruj skład" pokazuje mi się okno składu i nigdzie nie ma opcji rejestruj. POMOCY !

PanMagik Młody aktywista

05.11.2011 13:45    #8808     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem.
Ziomki, przyłączę się do pytania.
A mianowicie, mam kolesia, który mi strasznie wadzi i chcę go sprzedać, problem w tym, że niby kupce są, ale problemem jest jego tygodniówka (2.5k ojro) macie jakiś pomysł jak takiego chwasta wyrzucić z mojego ogródka? Na obustronne się nie zgadza, wolny transfer to prawie milion euro, więc to odpada...
Żadnych lamerskich edytorów używać nie będę, od razu mówię.

EyeMaze Partyzant

05.11.2011 12:17    #8809     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem.
Gram Lechem już 2 sezon i kupiłem paru nowych zawodników co spowodowało zbyt duże wydatki na wynagrodzenia. Postanowiłem sprzedać pare słabszych jak Mikołajczak czy Chrapek. Wystawiłem ich po okazyjnej cenie, a mimo to zero zainteresowanie. Stopniowo obniżałem cene aż wystawiłem za 0 i nikt ich nie chce wziąść. I tu się nasuwa pytanie jak się pozbyć takiego zawodnika, skoro za rozwiązanie kontraktu oczekują pół miliona rekompensaty?

I przy okazji pytanie dot. taktyki. Udało mi się wejść do fazy grupowej ligi mistrzów. Pierwszy mecz u siebie z FC Twente postanowilem zagrać ofensywnie to dostałem baty 0-5. Potem na wyjeździe z Interem tu już się spodziewałem porażki i ustawiłem zespół defensywnie i cofniętą linie obrony jednak mimo to zniszczyli mnie 0-6. Jak grać z silnymi drużynami w lidze mistrzów? Gram taktyką 4-3-1-2 z krótkimi podaniami i szybkim tempem. W lidzę dobrze to wygląda spokojnie prowadze w tabeli. Nawet ten mecz z FC Twente źle nie wyglądał jednak fatalna skuteczność w przeciwieństwie do przeciwnika. Może na takie mecz lepiej zrobić specjalną taktykę np. z dwoma defensywnymi pomocnikami i wtedy to zadziała?

Poslo Partyzant

Wojtek 514:
Wez sobie sprawdz, co za problem? Sprawdz sobie np. ilu widzisz Polakow na sredniej, ilu na duzej...Ogolnie sa dodawani tak, ze w bardziej znanych klubach masz troche wiecej dodanych i ogolnie sa to dosc dobrzy zawodnicy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution