Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lukiii84 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2011 12:37    #8791     Sufler - Porady do gry - problem
Witam wszystkich. kupiłem nowy komputer i mam problem z fm-ami tj 11 i 12-stką, mianowicie przy ładowaniu meczu nastepuje problem niewiem czy z javą czy z rozdzielczoscią, tj. nie ładuje sie gra tylko pojawia sie czrny obraz i niemoge nic zrobić... w 11 mam tak że jak próbuje sie ząładować to wywala z gry(też przed finałowym załadowaniem meczu) i wyskakuje pllik że fm.exe przestał działać poprawnei i nastepuje wyszukiwanie problemów. A jescze co do 12 to przy ładowaniu rozmów motywacyjnych też mmei wyrzuca do win ale po chwili wraca (jakby łpał czestotliwość..), ale przed ząłdowaniem meczu pojawia sie ta czerń.. i reset. może ktos pomóc??

Buuum Partyzant

witam
Mam problem z raportem scouta o nastepnym rywalu, polega on na tym, że dostawałem taki raport przed meczami sparingowymi, a w lidzie po 2 kolejkach ani razu go nie dostałem. Mój scout odpowiedzialny za to zadanie (M.Agafon z Górnika Zabrze) ma tylko to przypisane w swoich zadaniach,a jego wiedza o Polsce wynosi 100%, próbowałem też z innym scoutem ale też nie pomogło.
Z góry dziękuję z pomoc.

robal15 Młody aktywista

06.11.2011 12:06    #8793     Sufler - Porady do gry - Rzuty rozne
Jeśli Ci to nie pasuje, to zmień taktykę wykonywania rogów. Ja np. w 34 meczach strzeliłem tylko 2 gole z rogu, i od razu przyjemniej się gra. W sumie te rogi, to jest taki cheat ułatwiający wygrywanie meczów.

A co do napastników, czasami trafiają, a czasami nie. To zależy od dnia. A moi grajkowie do najlepszych nie należą. Mają 13 z wykańczania akcji. Jeśli uderzy celnie na bramkę, to jest gol, ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że oni mają problem z oddaniem celnego strzału, gdy są sam na sam z bramkarzem.

Zawsze możesz nauczyć grajka plasowanych strzałów lub mijania bramkarza. A jeżeli jesteś niezadowolony z ich dyspozycji, to ich ukarać, skrytykować lub sprzedać i kupić zawodnika z bardzo dobrym atrybutem wykańczania strzałów i opanowania.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Falcon Przodownik pracy

06.11.2011 09:13    #8794     Sufler - Porady do gry - Dylemat
Chyba nie zapłaciłeś za grę 100 zł, żeby na nią popatrzeć? Co za problem zainstalować 12, pograć 1 sezon i jak się nie spodoba to wrócić do 11
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

volumer Partyzant

06.11.2011 02:40    #8795     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność w ataku
Witam.
Problem dotyczy gry moich napastników i skrzydłowych, w sumie chodzi o całą formację ataku. Mianowicie zauważyłem rażącą nieskuteczność w sytuacjach sam na sam z bramkarzem. Gram Blackburn i w napadzie mam świetnych zawodników jak Neymar, Kalinić, Wilian, Carcela ale mam wrażenie, że tak samo jak oni radziłby sobie Paweł Brożek. W każdym meczu mam ok. 20 strzałów na bramkę, połowa to sytuacje sam na sam, a skuteczność tych stytuacji to jakieś 10% może mniej... Koszmar jakiś, też macie takie problemy w ataku? Gdyby nie stałe fragmenty gry (rożne) to zamiast 1 miejsca w lidze miałbym jakieś 10, bo te rzuty rożne to połowa tego co strzelam. Może znacie jakieś rozwiązanie tego problemu?

fogtrin Partyzant

06.11.2011 00:28    #8796     Sufler - Porady do gry - zbugowany widok drugiego zespołu
mam problem, jestem w 2 sezonie bayernem, i nie moge podejrzec druzyny Bayern II. gdy ich klikam wyskakuje mi druzyna juniorow. w 1 sezonie nie bylo zadnego problemu

grubby Partyzant

05.11.2011 23:33    #8797     Sufler - Porady do gry - FM 12 zawiesza się
Nie zdarza się to zawsze, ale gdy już złapie zawiasa, to nie pomaga nic innego jak wyłączenie kompa na przycisku.. Wie ktoś może czym jest to spowodowane?
system operacyjny- windows7, parametry mam wystarczajaco dobre, zeby chodzilo o grafike, albo ramy. Może ktoś z Was będzie wiedział w czym tkwi problem ;/

carlosss89 Partyzant

05.11.2011 20:44    #8798     Sufler - Porady do gry - FMRTE obawy
Ja tam uzywam FMRTE i nie mam zadnych problemow. Robie codzienie savy na kilku plikach w razie czego. Gra sie psuje jesli przenosisz zawodnikow z klubu do klubu. Jesli natomiast zmieniasz atrybuty przyjmujac to jak ja to robie ze 1 atrybut to 1 pkt PA to nic sie nie psuje bo gra to traktuje jako rozwoj. Ja tylko PA niektorych zwodnikow zmieniam i nic sie nie dzieje. Gram i ciesze sie z uzywania FMRTE bo nadal nie zrobili dynamicznego PA.

ciechan78 Partyzant

Jezeli ktos lubi wyciagac kluby z dlugow z drugiej ligi i odbudowywac reputacje to proponuje Deportivo La Coruna z 2 ligi hiszpanskiej. Zaczalem grac i powiem szczerze :
1:ogromne problemy finasowe -115 mln euro dlugow
2:ogromnie przekroczony budżet placowy trzeba sprzedac kilku kluczowych graczy
3:morale tragiczne
4:ograniczenia transerowe

polecam dla wytrwalych

grubby Partyzant

05.11.2011 19:02    #8800     Sufler - Porady do gry - FM się minimalizuje
Witam, mam problem z fm12, który polega na tym, że przed każdym meczem gra się zawiesza na kilka sekund, po czym sama się minimalizuje do paska i potem sama się maxymalizuje po kilku sekundach i chodzi normlanie i tak przed każdym meczem;/ Wie ktoś może, jak się uporać z tym problemem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution