Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KoXaN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Niedawno ściągnąłem sobie FMRTE v5.0.2.
Problem polega na tym, że mam zainstalowany najnowszy .NET Framework i narzędzie NET-Detector nie widzi problemów z wersjami owego rozszerzenia, ale przy próbie uruchomienia edytora wyskakuje mi komunikat o treści:

"Aby uruchomić tę aplikację, najpierw trzeba zainstalować jedną z następujących wersji platformy .NET Framework:
v4.0.30319
Skontaktuj się z wydawcą aplikacji, aby dowiedzieć się, jak uzyskać odpowiednią wersję platformy .NET Framework."

Cóż - reinstalowałem .NET Frameworka na nowo, w wersji pobieranej (client) i full - nie działa. Może jakieś sugestie z Waszej strony?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam

Placente Partyzant

[quote=wierzbba]Teraz ja mam troszkę oryginalniejsze zgłoszenie. Mianowicie potrzebuje napastnika, który bardzo dobrze spisywałby się w roli fałszywego napastnika tudzież schodzącego, tak by nie byłoby dla niego problemu by zmieniał się z pozycjami z tym pseudo killerem. Prostym przykładem takiego duetu jest Messi i Villa, jednak na takie gwiazdy mnie zwyczajnie nie stać, ponieważ moją Borussią będe mial do zaoferowania okolo 15-20 mln euro. Czekam na propozycję, pozdrawiam.[/quote]

Kagawa? ;)

wierzbba Partyzant

Teraz ja mam troszkę oryginalniejsze zgłoszenie. Mianowicie potrzebuje napastnika, który bardzo dobrze spisywałby się w roli fałszywego napastnika tudzież schodzącego, tak by nie byłoby dla niego problemu by zmieniał się z pozycjami z tym pseudo killerem. Prostym przykładem takiego duetu jest Messi i Villa, jednak na takie gwiazdy mnie zwyczajnie nie stać, ponieważ moją Borussią będe mial do zaoferowania okolo 15-20 mln euro. Czekam na propozycję, pozdrawiam.

Ggonia15 Partyzant

08.11.2011 15:47    #8754     Sufler - Porady do gry - problem z FM 12
Witam. Czy najnowszy FM działa na netbookach ? Mam Aspire One 722 i sprzęt ma lepszy niż wymagany do gry. Domyślam się ze to wina małego ekranu bądź rozdzielczości. Czy da sie coś z tym zrobić ? Widziałem przy okazji wcześniejszych serii tej gry że taki problem występowal, lecz nie znalazłem odpowiedzi. Ma ktoś może jakiś pomysł ?

EnsiferuM Partyzant

08.11.2011 11:36    #8755     Sufler - Porady do gry - FM Przestaje dzialac.
Trudno mi przeniesc sie do innej ligi jak juz przegralem sezon. I dobrze mi on wyszedl.
Z Editor data zostala mi sama japonska liga.
z Inc bede potrzebowal oryginalnych plikow.

Moglby Ktos te 3 pliki zuploudowac?

Wczesniej wszystko szlo bez zarzutu.. ;/

Najprawdopodobniej byl to bug zwiazany z ligami japonskimi. PRawdopodobnie plik mial problemy z uwzglednieniem awansow/spadkow.

Briss Partyzant

07.11.2011 23:27    #8756     Sufler - Porady do gry - Prosze o Porade
witam mam kilka pytań odnośnie gry. gram angielskim Crewe z npower 2 media prognozują że zajmę 8 miejsce obecnie mam 28 ptk i 10 lokatę z 8 wygranymi 4 remisami i 5 porażkami.
1. czy jeżeli sprawuje się poniżej oczekiwań mediów oznacza to ze coś jest nie tak z moja drużyna i taktyką ,teoretycznie z tymi zawodnikami powinienem osiągać 8 miejsce. mam 3 taktyki zależne od przeciwnika (ofensywna)4-5-1,(kontrola)4-3-2-1,(defensywna)4-2-2-2

2.raporty scouta nie są zbyt szczegółowe brakuje mi informacji o wymiarach boiska oraz jakie są mocne strony rywala.jest oczywiście siła pozycji oraz przegląd siły ale mam pytanie czy to wina scouta ponieważ ma niski poziom taktyki czy w obecnym fmi'ie tak po prostu jest.

3. często mam problem z kontratakami nie mam wysuniętej obrony dodatkowo daje zawodnikom polecenie by cofnęli się do defensywy a i tak jedna piłka i jest sam na sam. wiecie czemu się tak dzieje?

fogtrin Partyzant

07.11.2011 23:20    #8757     Sufler - Porady do gry - zbugowany widok drugiego zespołu
dziękuję za pomoc, niestety to nie dało rezultatów - teraz mam tak, że jak co kilka m-cy kliknę to mi działa widok U-23, a przez większość czasu nie działa. Zaczął się ten problem w 2 sezonie, i w czasie gdy zmieniłam skórkę. Wróciłam do defaultowej skórki, ale składu jak nie widzę tak nie widzę. Może to kwestia patcha - że kiedyś to nie działało, teraz działa, ale trzeba zakładać nową grę. A ja wziełam specjalnie urlop, żeby pograć w nowego FMa i gram już na 1 save 53 godziny :) To się nazywa urlop od pracy - nie ciepłe kraje - tylko nowy FM :)

dawitRM Partyzant

07.11.2011 22:45    #8758     Sufler - Porady do gry - taktyka w u-19
Gram Realem Madryt. Chciałbym żeby pierwsza drużyna jak i juniorzy grali tą samą taktyką. Niestety w zakładce Drużyna U-19 nie mogę zmienić taktyki. Wchodząc w zakładkę "polityka zespołu" i zaznaczając " obejmij kontrolę" problem nie znika. Zaznaczenie "używaj aktualnej taktyki pierwszego zespołu" również nic nie pomaga. jakieś rady?

Goldberg1987 Partyzant

07.11.2011 21:51    #8759     Sufler - Porady do gry - Pato i jego kontuzje
[quote=Andrea21]Witam!
Mam okropny problem z Pato, ponieważ ledwo co wyleczy kontuzję to w 10 minut na meczu łapie drugą. Czy można coś na to poradzić?[/quote]

Staraj się powoli go wpuszczać na boisko po kontuzji. Najpierw na jakieś ostatnie 10 min, później można z 20 min itd. Ważne żeby stopniowo go wprowadzać.

fogtrin Partyzant

07.11.2011 21:11    #8760     Sufler - Porady do gry - zbugowany widok drugiego zespołu
podbijam temat. raz na pare m-cy widok działa, jednak przez większość czasu nie. na zagranicznych stronach znalazłam tylko 2 przypadki tego samego problemu, ale żadnej wskazówki jak to rozwiązać. proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution