Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hurricane85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Może mi powiedzieć kto z was dlaczego przy graniu niektórymi ligami np. hiszpańska, francuska, włoska, holenderska, na boisku biega mi 22 zawodników w czerwonych koszulkach? Gram w fma od 10 lat i pierwszy raz widze taki problem i szczerze nie wiem co zrobić. Dla przykładu mecz Lazio-Inter. Zamiast strojów błękitnych i niebiesko-czarnych, 22 zawodników w czerwonych koszulkach. Prosze pomózcie bo tak nie da się grać :/

Drugim problemem sa kitsy, połowe widac połowy nie :(

Tortain Partyzant

Mam takie pytanie i związany z nim problem.
Jeżeli w eliminacjach do Pucharu EURO w pierwszym meczu na wyjeździe przegrałem 4:2 , a u siebie wygrałem 1:0 to czemu awansuje drużyna przeciwna?
Przecież po bramkach na wyjeździe powinna awansować moja drużyna.

krzakk Partyzant

Cześć.
Mam problem z moim fm2011, szkoda, że nie stać na 2012, grałem wcześniej na XP i wszystko śmigało, teraz zrobiłem format i mam viste, zgrałem save'y wczesniej. Wkładam płytkę z grą jak ma się odpalić autorun.exe to wyskakuje na pół sekundy czarna konsola i nic się nie dzieje, więc próbuję odpalić z pliku setup.exe z płyty ale dziej się to samo. Macie jakieś pomysły jak zwalczyć ten problem ?

BennyLBK Partyzant

09.11.2011 15:10    #8744     Sufler - Porady do gry - Mega Facepack, a jego działanie.
Mam mały problem dotyczący mega facepacka do FM'a 2012 i chciałbym spytać o jego działanie. Problem polega na tym, że denerwuje mnie to jak 'zarzucam' ten dodatek a nie ładują się twarze reprezentantów np. Francji, albo Holandii, lub też pojedynczych piłkarzy np. Luis Suarez. Czym to jest spowodowane i jak wyeliminować ten błąd. Dodam, że dodatek mam zainstalowany w alternatywny sposób czyli: D:Football Manager 2012datasigfxgraphicspictures gdyż nie mam zbyt wiele miejsca na C:

Z góry dzięki za wszelkie rady i pomoc.

tarsycjusz Partyzant

09.11.2011 14:21    #8745     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
[quote=tarsycjusz]a ja mam taki problem, że zainstalowałem fm przez steam i będąc na działce - bez dostępu do Internetu, nie mogłem uruchomić gry. Steam informował, że nie może się połączyć z siecią i mogę ponowić próbę lub rozpocząć pracę offline. Niestety ta druga opcja nie chciała zaskoczyć..
ktoś ma jakieś podpowiedzi?[/quote]

taki oto komunikat się ukazuje.. (załącznik)

Lukkas10 Partyzant

Ehhh... Szukam bardzo dobrego gracza (takiego, który bez problemu zostanie gwiazdą naszej ligi) na środek pomocy do Lecha Poznań, cena maks. 10M€; oraz potrzebuję mieć w zanadrzu zawodnika na atak (lis pola karnego - ponieważ jest możliwość, że Rudnev odejdzie). W tym przypadku cena nie gra roli (bo jak już wspomniałem chcę mieć "zabezpieczenie" w razie odejścia Pana R.), warunek podstawowy to umiejętność strzelania bramek (w dużej ilości)!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Falcon Przodownik pracy

09.11.2011 12:44    #8747     Sufler - Porady do gry - Lech jak Barca
http://www.cmrev(...)eni.html

http://www.cmrev(...)eni.html

Co prawda jest do 11, ale pewnie za dużo się nie zmieniło w nowej odsłonie.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Damiaoo Młody aktywista

09.11.2011 08:10    #8748     Sufler - Porady do gry - Nuevo Mestalla
Niestety Valencia ma problemy z finansowaniem dokończenia stadionu i stoi jego szkielet który nie jest wykańczany i nie ma daty jego skończenie i dlatego w fm też nie ma daty przeprowadzki na nowy stadion. W Atletico chyba podobnie, nie wiem nawet czy zaczeli budować.

elnino Partyzant

09.11.2011 00:27    #8749     Sufler - Porady do gry - Nuevo Mestalla
Witam, aktualnie gram sobie Valencia i zauważyłem jeden problem, otóż nie mogę znaleźć informacji kiedy nastąpi przeprowadzka z Mestalla na Nuevo Mestalla, stadion w rzeczywistości już prawie wybudowany, w FM 2011 były informacje na temat zmiany stadionu natomiast tutaj nic ;/ to samo jest ze stadionem Atletico Madryt które ma się przenieść na Peinete lecz tego w informacjach nie ma również. Orientuje się może ktoś o co z tym chodzi?

Oskwar.89 Partyzant

09.11.2011 00:23    #8750     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam
Chciałem zapytać was o uwagi, jakieś spostrzeżenia co do ustawień napastników. Gram sobie Manchesterem City, taktyka z dwoma napastnikami - jeden najczęściej Tevez jest lisem pola karnego i gra na przyzwoitym poziomie, strzela sporo bramek, ale mam problem z drugim grajkiem. Mieszałem ustawieniami, był cofnięty napastnik z rolą ataku, kompletny napastnik (atak i wsparcie próbowałem), środkowy napastnik ( gryzł się z lisem pola karnego). Instrukcję dla zawodników mam odznaczone, tak więc są zgodne z poszczególnymi rolami. Ma ktoś jakiś pomysł, żeby obaj napastnicy byli skuteczni, jakie zalecacie ustawienia przy grze dwoma napastnikami? z góry dzięki za pomoc.
Oczywiście gram w FM 2012.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution