Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kazbi93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2011 23:31    #8731     Sufler - Porady do gry - Mam problem z edytorem FM 12
Witam, jestem tataj nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się 10 minut temu. Ale przejdę wsprost do mojego problemu. Otóż... po zasintalowaniu Football Manager 2012 chciałem załączyć edytor w celu zrobienia swojego zawodnika do szkółki, aby się rozwijał na moich oczach :) Ale niesety wystąpił mi błąd/y, gdy chce uruchomić aplikacje.

Oto link z screen'ami : http://www26.zip(...)ile.html

Proszę o szybką pomoc, gdyż chcę założyć sobie karierę :D

Z góry dzięki :P

kabaruto Partyzant

Ok dzięki. Jeszcze bym prosił tylko o potwierdzenie tego co napisał dybciox przez jeszcze jedną osobę.

i czy jak wyślę skouta do argentyny i pasek mu się zapełni na maksa to będę widział wszystkich zawodników z tego kraju tak?

jeżlei tak to działa to będzie problem z wyszukiwaniem zawodników z afryki bo tam pełno krajów a praktycznie 0 specjalizacji.

kabaruto Partyzant

Witam. Dzisiaj zupełnie przypadkiem wystukuje nazwisko zawodnika. Wyskoczyło mi 2 zawodników. 1 właściwy 2 nie. i chodzi mi o tego drugiego. ma on 16 lat. I się zdziwiłem ze nie był scoutowany przez mojego scouta gdyż skoutowałem wszystkich zawodników w wieku do 19 lat włącznie.

problem polega na tym ze jeżeli użyje opcji szukaj (dla wygody ustawie od najmłodszego zawodnika) to tego zawodnika tam nie było. Było odznaczone "o tych nie realistycznych transferach".

Zawodnik ten był argentyński. Sciągnąłem FMRTE i patrze a tam chyba z 30 newgenów z argentyny. Co mnie dziwi jak szukam zawodników w grze to jest może tylko 10 newgenów z argentyny. Dlaczego tak się dzieje? Dlaczego nie pokazuje mi tam wszystkich zawodników ( newgenów) Czego to jest wina. Czy tego ze żaden z moich scoutów nie ma Argentyny w tych swoich specjalizacjach w danym kraju? Jak temu zaradzić? Bo teoretycznie mogę ominąć super talent tylko dlatego że nie szuka mi tych zawodników w opcji szukaj,

I takie pytanie: Co zamraża opcja "zamróź" w FMRTE? Tylko atrybuty czy np. pensje, wiek i inne rzeczy?

malpa17ns Partyzant

10.11.2011 18:13    #8734     Sufler - Porady do gry - Steam
Witam. Gram w FM już og kilku lat jednak dopiero dzisiaj postanowiłem korzystać sposób czynny z tej strony.
Mam taki problem zainstalowałem FM Edytora lecz gdy próbuje wejść nic się nie dzieje. Miał może ktoś podobny problem? Z góry dziękuje za odpowiedź.

KubaLechita Partyzant

Też mam taki sam problem i zauważyłem, że kiedy przestawie steama na tryb OFFLINE wtedy, kiedy mam jeszcze dostęp do internetu wszystko jest OK

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

10.11.2011 14:57    #8736     Sufler - Porady do gry - taktyka w u-19
u mnie to normalnie widać jeśli przestawisz wtedy taktyka wygląda tak samo jak taktyka pierwszego zespołu(patrz screeny na dole),nie wiem czemu opcja "używaj aktualnej taktyki pierwszego zespołu" nie pomaga- u mnie nie ma tego problemu,może wgraj patcha 12.0.4 jeśli nie masz...jeśli masz to nie mam pomysłów...pozdrawiam

1
2
3

SebolOsW Partyzant

10.11.2011 11:21    #8737     Sufler - Porady do gry - Problem po zainstalowaniu.
NIEAKTUALNE. Problem rozwiązałem sam. Do zamknięcia.
Més que un club. Visca el Barça.

redha Partyzant

10.11.2011 10:35    #8738     Sufler - Porady do gry - Gra sie wyłącza
Mam wersje pudełkową i dziś chce sobie zagrać a tu przy włączaniu w oknie gdzie się loguje (pokazuje logowanie w rożnych językach) gra się wyłącza, powiem ze wcześniej nie miałem takich problemów. Pomocy

grubby Partyzant

09.11.2011 22:02    #8739     Sufler - Porady do gry - problem z FM 12
Ponawiam. Mam ten sam problem. Na laptopie (bdb sprzęt, niedawno kupiony, świetne parametry) gra się zawiesza, minimalizuje, zmniejsza do małego okna i napisy się rozszerzają, a na PC (dużo słabsze parametry 1gb ram,) gra chodzi normalnie, tyle, że strasznie wolno, długo się ładuje... Czytałem powyższy link w języku angielskim, ale ciężko mi tam cokolwiek zrozumieć. Mogłaby jakaś osoba znająca angielski przetłumaczyć co nieco i napisać tutaj, jak sobie poradzić z tym problemem?

Adzio Partyzant

09.11.2011 20:56    #8740     Sufler - Porady do gry - Finanse na płace
Witam. Mam taki problem.
Grałem Legią od początku, ale postanowiłęm przejść do Schalke, bo tam zwolnili trenera itp itd. Rozegrałem kilka meczy, i zauwyażyłem, że przy podsumowaniu miesiąca pojawia się 13mln na wynagrodzenia. W finansach mam wpisane, że płace wynoszą tylko 3,5 mln. Więc co z tym 10mln ? Bagatela chodzi o to, że już mam - saldo konta... Finanse z transferów cofnąłem na płace, ale było tam jakieś śmieszne kilka milinów, więc to nic nie dało...
Proszę o pomoc!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution