Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
cały czas, nie ma żadnego problemu :) a edytor osobno pobierasz, wchodzisz potem tylko w bibliotekę i narzędzia i tam pobierasz, a wygląd jego to jest porównywalny do tego z '11

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2011 09:47    #8722     Sufler - Porady do gry - Mam problem z edytorem FM 12
Jeśli się zarejestrowałeś 10 minut temu to czemu napisane w profilu jest że na stronce od 1.09.2011?

Co do problemu to:
"nie może znaleźć folderu danych"(chodzi o aktualizację) na moje oko nie ściągnięta łatka któraś, zapewne 12.0.4 lub pirat(a na piracie edytor nie będzie działał,chyba że już SKIDROW temu zaradził w co wątpię)...pozdrawiam

cialo7 Partyzant

Gdzieś czytałem, że na niektóre z problemów pomaga ponowne skonfigurowanie STEAMA z Football Managerem. Ja nie miałem takiego kłopotu i nie musiałem nic robić, ale czytałem gdzieś, że trzeba czasami zweryfikować spójność plików gry ze STEAMem.

zbiff Partyzant

11.11.2011 02:01    #8724     Sufler - Porady do gry - Wiem, ze to troche głupie, ale
Problem dotyczy wypozyczen, a dokładnie okienka "Płace %"
Czy jak chce wypozyczyc zawodnika to płace dotycza % wynagrodzenia ktore zgadzam sie wypłacic czy dotyczy ile oni beda płacic za gre u mnie ;)
Np. chce wypozyczyc X ktory zarabia 10 tys. składam oferte w ktorej wpisuje 20%. Jakie to skutki ze soba niesie? Czy bede płacił 2tys.a oni reszte, czy oni beda płacic 2tys. a ja pozostae 8.tys. ???
Podobnie ma sie rzecz gdy klub chce kogos wypozyczyc ode mnie i składa oferte np. 10%.

JK93 Młody aktywista

Ja nie mam utworzonych kopii, mam pudelkowa wersje zainstalowana przez steam i u mnie dziala bez problemu, a jezeli masz oryginalna gre to zwracam honor. Moze po prostu steam traktuje utworzona kopie jak pirata

Sousek Partyzant

Drodzy koledzy. Chciałbym nadmienić tu pewien problem. Gram sobie grzecznie w FM'a 2012, chcę odpalić sparing mojej Chelsea, a tu nagle taki chamski komunikat"Twoja gra prawdopodobnie jest nie oryginalna"(Obrazek w załączniku) FM się wyłącza mnie wykopuje na stronę Segi. Może ktoś z was miał podobny problem? Pozdrawiam

kazbi93 Partyzant

11.11.2011 00:07    #8727     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
Siemka, mam problem z edytorem. Może ty się na tym znasz ?

http://www.cmrev(...)-12.html

kazbi93 Partyzant

11.11.2011 00:07    #8728     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
Pomoże mi ktoś ? Problem z edytorem :D Pilne

kazbi93 Partyzant

@LOLECZeX

Pomógłbyś mi w problemie ?

kazbi93 Partyzant

Siema : ) Potrzebuje pomocy :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.