Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krystianlebork Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2011 17:27    #8681     Sufler - Porady do gry - Problem z pamiecia
Witam wszystkich zarejestrowalem sie z pewnego powodu. Mysle ze otrzymam od was pomoc. Chodzi oczywiscie o CM 01/02 . zainstalowalem gre na swoim nowym laptopie . mam wgrane windows 7 . i Wystepuje pewnie znany wam komunikat " there is not enough available system memory to create the game. please free up some more and try again. Co mam zrobic pomozcie ! kiedys gralem w ta gre bardzo duzo i chcialbym pograc w stare dzieje . Mam jeszcze gdzies swietna stara taktyke ktora w ramach wynagrodzenia moge przeslac . Prosze o wypowiedzi badz o kontakt na gg 3368913 badz telefoniczny 509015735. Nie znam sie zbytnio wiec potrzebowalbym pomocy krok po proku. Blagam juz nie mam na to sily .

mrelvis Partyzant

A ja mam taki problem, że jakich bym logopacków nie użył to nie działają mi one dla Napoli z ligi włoskiej (miniaturki i duże) oraz Swansea, Norwich oraz QPR (miniaturki) z angielskiej premiership. I siedzę nad tym i dojść nie mogę czemu wszystkie inne widać a z tymi 4 drużynami jest problem :/

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

13.11.2011 16:27    #8683     Sufler - Porady do gry - Rozmowa przed meczowa itp
[quote=PDrasta]mam podobnie do konrwawa, mam swoją 'listę' rozmów motywacyjnych i tylko ją używam. Nie wiem, czy macie ten sam problem co ja, ale nie warto ich chwalić w przerwie meczu. Wygrywając 2:0 i chwaląc zawodników moim zdanem są oni zbyt pewni siebie i mecz po prostu lamią. Dlatego często gry wynik jest 1:0, a ja przeważam, krzyczę na nich, że nie podoba mi się ich gra, są wtedy zmotywowani. Wątpię, by w realu tak to zadziałało[po dobrej grze], ale to FM :D. Mam jedynie problem z rozmową przedmeczową, zazwyczaj daje o kibicach, sa dwie, stosuję raz tą raz tą, jak wy dajecie? jaka się sprawdza najlepiej? :)[/quote]
Dokładnie.Ja przed meczem często stosuję żeby grali spokojnie(czy na luzie coś w tym stylu;p) i są wyluzowani i wtedy wygrywają,czasami daje żeby zagrali dla kibiców ale to nic nie daje niezależnie od tonu żadnej reakcji;p - tak samo wątpię żeby to w realu się sprawdziło ale tutaj w FM-ie daję radę;p

P.S.Właśnie z przedmeczowymi jest najgorzej bo nie wiadomo co powiedzieć żeby ich nie wkurzyć,dałem raz napastnikom żeby strzelili gola lub dwa to się wkurzyli i byli zdezorientowani to samo z pomocą jak dam zdominuj środek pola;p

13.11.2011 16:21    #8684     Sufler - Porady do gry - Praca w Anglii!!!
zawsze można użyć FMRTE i dodać mu obywatelstwo unii europejskiej i po problemie,nie musisz wszystkim zawodnikom dodawać...

PDrasta Młody aktywista

13.11.2011 16:11    #8685     Sufler - Porady do gry - Rozmowa przed meczowa itp
mam podobnie do konrwawa, mam swoją 'listę' rozmów motywacyjnych i tylko ją używam. Nie wiem, czy macie ten sam problem co ja, ale nie warto ich chwalić w przerwie meczu. Wygrywając 2:0 i chwaląc zawodników moim zdanem są oni zbyt pewni siebie i mecz po prostu lamią. Dlatego często gry wynik jest 1:0, a ja przeważam, krzyczę na nich, że nie podoba mi się ich gra, są wtedy zmotywowani. Wątpię, by w realu tak to zadziałało[po dobrej grze], ale to FM :D. Mam jedynie problem z rozmową przedmeczową, zazwyczaj daje o kibicach, sa dwie, stosuję raz tą raz tą, jak wy dajecie? jaka się sprawdza najlepiej? :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

13.11.2011 15:55    #8686     Sufler - Porady do gry - edytor
arusk997 a ja proponuje ci nie zadawać pytań w czyimś temacie bo robi się tylko bałagan,co do twojego problemu to już gdzieś widziałem odpowiedzi wpisz zagadnienie do wyszukiwarki...

arusk997 Partyzant

13.11.2011 14:59    #8687     Sufler - Porady do gry - edytor
Witam mam mały problem z Edytorem do FMa12 , włączyłem go raz i wszystko ekstra działało zrobiłem sobie małe poprawki jednak ich nie zapisałem przez przypadek , następnie jak chciałem znów włączyć Edytora FMa12 to wyskakuje mi coś takiego http://image(...)496.png/ .
Nie wiem co jest grane w innych FMach nie miałem takich problemów z edytorami :/

arusk997 Partyzant

Witam mam mały problem z Edytorem do FMa12 , włączyłem go raz i wszystko ekstra działało zrobiłem sobie małe poprawki jednak ich nie zapisałem przez przypadek , następnie jak chciałem znów włączyć Edytora FMa12 to wyskakuje mi coś takiego http://image(...)496.png/ .
Nie wiem co jest grane w innych FMach nie miałem takich problemów z edytorami :/

grubby Partyzant

13.11.2011 14:34    #8689     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - tryb pełnokeranowy
Ponawiam, u mnie także nie da w ustawienia> dźwięk i obraz> tryb wyświetlania i tryb "okno" mam na szaro, zablokowany. Ktoś może rozwiązał ten problem? alt+enter również nie pomaga, jak próbuję tej kombinacji przy włączonym fmie to po prostu nic się nie dzieje.

elnino Partyzant

13.11.2011 13:29    #8690     Sufler - Porady do gry - FMRTE problem
Kiedy próbuje zainstalować FMRTE 5.0.1 lub też inne wersje, wyskakuje mi taki komunikat "Ścieżka folderu "BraCa Soft" zawiera nieprawidłowe znaki" . Ściągałem już ten edytor z różnych źródeł w różnych wersjach a mimo to dalej to samo, nawet już przeinstalowałem net.Framework jednak dalej nic nie pomaga. Miał może ktoś podobny problem? W FM 2011 ten edytor mi działał.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution