Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

grubby Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2011 19:25    #8651     Sufler - Porady do gry - zdjęcie zamiast wykresu
Mam dziwny problem, któr zdarzył mi się na laptopie, zaś na PC nie miało to miejsca, a polega on na tym, żegdy wejde w profil danego zawodnika, to w zakładce atrybuty mam widoczne jego zdjęcie i statystyki podane w liczbach (np podania 16) i gdy wejdę w zakładkę profil to mam tak samo, tj. zdjęcie i statystyki podane w liczbach, zamiast wykresu, taki jak jest widoczny podczas porównywania zawodników. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem?

grubby Partyzant

U mnie rowniez zgalaszli takie problemy, to zmniejszylem intensywnosc z bardzo wysokiej na niska i problem ustal, ale tylko na kilka meczy tak zrobilem, zeby sie chlopaki nie rozleniwili. Moim zdaniem nie wpływa to na forme teamu, po prostu może słabsi wytrzymałościowo gracze miewają takowe problemy.

SithLord Partyzant

Witam, chciałbym Was dopytać czy nie macie podobnie jak ja problemu zawartego w temacie. Sprawa wygląda tak, że nawet zdarza mi się, że zawodnik nie mający ustawionego treningu indywidualnego zgłasza powyższy problem, dodam, że trening drużyny jest na średnim poziomie i w sumie ok 4 graczy mi ten problem zgłasza.
Wie ktoś z Was o co tu chodzi?

n0rek Partyzant

15.11.2011 16:33    #8654     Sufler - Porady do gry - Zamulanie
ogolnie najnowszy fm ma spore problemy z zamulka i plynnym chodzeniem

kompa mam w porzadku, fm 11 chodzil jak rakieta a fm 12 ssie i to czesto, zauwazylem ze to czesto wina steam'a

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

15.11.2011 16:27    #8655     Sufler - Porady do gry - rozczarowanie
To ja nie wiem więc czym wytłumaczyć Twoje problemy w tej wersji(bo chyba nie tym że gra jest zbugowana,skoro inni tego nie zgłaszają a jak zgłaszają to bardzo rzadko...)???Mi szlo dobrze w wersji FM 11 i w tej też nie narzekam,Tobie szło w wersji FM 11 a w tej mówisz że lipa bo błąd za błędem,więc ja nie wiem o co chodzi...

MaTX Partyzant

15.11.2011 16:24    #8656     Sufler - Porady do gry - Trening młodych talentów
U mnie również nie ma póki co problemu z juniorami. 18 lat 2,5 gwiazdki um. i 5 gwiazdek pot. Wpuszczam go na końcówki meczy ligowych i na 60-75 min. meczy pucharowych udostępnienie do rezerw. To gwarantuje ogranie i systematyczny rozwój. Oczywiście jakość obiektów młodzieżowych itp. też ma znaczenie.

Ed.t Cwak ten Szala wymiata ;)

15.11.2011 15:35    #8657     Sufler - Porady do gry - rozczarowanie
Uffff jeszcze tylko zollw (i paru innych kolegów)wykasuje grę z dysku i będziemy mieli spokój z postami tego typu :P.Ja nie zauważyłem nic z tych rzeczy tak jak już pisałem,a jak już jakąś zauważyłem to było to bardzo sporadyczne...moim zdaniem Wasze zdolności i wiedza taktyczna jest bardzo słaba skoro macie takie problemy(wypróbowujecie kilkadziesiąt taktyk i ustawień i dalej jest to samo czyli źle,to jak to inaczej nazwać?)...pozdrawiam

p.jez Partyzant

15.11.2011 11:19    #8658     Sufler - Porady do gry - problem z FM12 - XML parsing
A jak to zrobiłeś i co to jest za błąd? Rozmawiałem z CDProject i kazali mi skasować katalog settings. Gram przez Steam. Po skasowaniu save się wczytuje, ale znowu nie mogę przejść do meczu, komp się wiesza. Po kolejnym wczytaniu gry problem powraca. Nie chcę tracić save'a. CD Project mnie olał i kazał grać od nowa i nie wie, czy problem nie będzie się powtarzał. HELP!!!

ja też nigdy nie miałem takich problemów o których piszą koledzy swiety33 i techniczny,a jak nawet jakieś miałem to sporadycznie więc ja też gram chyba w inna grę...chociaż ja nie poświęcam aż tyle czasu na ustawienia gry co Craxa fan i nie oglądam meczów w pełnym wymiarze(ponieważ nie mam za bardzo czasu żeby grać a chce jak najwięcej spotkań rozegrać)...pzdr

Craxa fan Młody aktywista

No to ja gram chyba w inną grę :) Prowadzę naprawdę słaby klubik w drugiej lidze węgierskiej i nie mam problemu ze skutecznością. Tylko, że... przed każdym meczem poświęcam około pół godziny na odpowiednie ustawienie grajków, rozmowy motywacyjne, oglądam bramki z trzech ostatnich spotkań przeciwnika. Mecze oglądam w pełnym wymiarze czasowym i wtedy widzę co nie trybi.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.