Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

czech17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2011 18:13    #8641     Sufler - Porady do gry - Megapack nie działa.
Witam tak jak w tytule napisałem mam problem z Megapack-iem ponieważ mi się nie wczytuje robie wszystko z instrukcja wchodzę do gry odznaczam "używaj buforowania skórki" i zaznaczam "Zawsze odświeżaj skórkę..." i klikam zatwierdź i wchodząc o gry nie ma żadnych zmian :/ Może jest to wina tego że wczoraj przeniosłem cały plik "Sports Interactive" z dysku twardego C na dysk D ?

hapek Partyzant

16.11.2011 17:24    #8642     Sufler - Porady do gry - Przygotowanie do Meczu Problem
[quote=bioly_86]witam - panowie mam taki problem - w taktyce po lewej stronie na dole jest przygotowanie do meczu i można sobie wybierac obciązenia i obszar szczególnej uwagi - kiedy to zmieniam np na wysokie obciązenia i obszar szczególnej uwagi na ustawienie i daje dalej to wraca mi znow do poprzednich ustawień takich jakie komputer sobie dał ;/ nie wie ktoś jak to przejść ? ;/ ;/ ;/[/quote]

odpisalem ci w dziale ''Zawodnicy-szukam/kupię/wypożycze..."

hapek Partyzant

[quote=bioly_86]witam - panowie mam taki problem - w taktyce po lewej stronie na dole jest przygotowanie do meczu i można sobie wybierac obciązenia i obszar szczególnej uwagi - kiedy to zmieniam np na wysokie obciązenia i obszar szczególnej uwagi na ustawienie i daje dalej to wraca mi znow do poprzednich ustawień takich jakie komputer sobie dał ;/ nie wie ktoś jak to przejść ? ;/ ;/ ;/

wiem ze to nie ten watek ale nigdzie tego nie moge znaleźć pomoże mi ktoś ?[/quote]

zrob to wysokie i zrob kontynuuj bo jak zrobisz dalej i cofniesz to sie zmienia spowrotem

bioly_86 Partyzant

16.11.2011 16:30    #8644     Sufler - Porady do gry - Przygotowanie do Meczu Problem
witam - panowie mam taki problem - w taktyce po lewej stronie na dole jest przygotowanie do meczu i można sobie wybierac obciązenia i obszar szczególnej uwagi - kiedy to zmieniam np na wysokie obciązenia i obszar szczególnej uwagi na ustawienie i daje dalej to wraca mi znow do poprzednich ustawień takich jakie komputer sobie dał ;/ nie wie ktoś jak to przejść ? ;/ ;/ ;/

bioly_86 Partyzant

witam - panowie mam taki problem - w taktyce po lewej stronie na dole jest przygotowanie do meczu i można sobie wybierac obciązenia i obszar szczególnej uwagi - kiedy to zmieniam np na wysokie obciązenia i obszar szczególnej uwagi na ustawienie i daje dalej to wraca mi znow do poprzednich ustawień takich jakie komputer sobie dał ;/ nie wie ktoś jak to przejść ? ;/ ;/ ;/

wiem ze to nie ten watek ale nigdzie tego nie moge znaleźć pomoże mi ktoś ?

bioly_86 Partyzant

16.11.2011 16:02    #8646     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem

malpa17ns Partyzant

16.11.2011 15:50    #8647     Sufler - Porady do gry - Kolor koszulek
Witam, mam pytanie odnośnie koloru koszulek. Moja Sandecja wyjazdowe koszulki ma czarne w ściągniętym pliku natomiast podczas meczy grają w niebieskich a wyświetla się na żółto. Miał może ktoś podobny problem w innych zespołach?
Pozdrawiam

grubby Partyzant

16.11.2011 00:48    #8648     Sufler - Porady do gry - zdjęcie zamiast wykresu
No właśnie u mnie w obu przypadkach podane są statystyki w liczbach. Mam ten problem tylko na laptopie, na kompie stacjonarnym mam normlanie- wykres.

swiety33 Partyzant

widze ze wiecej osob ma podobne problemy do moich. na przyklad w fm10 takich problemow nie bylo. oczywiscie zdarzaly sie slabsze mecze, takie w ktorych moja druzyna byla zdecydowanie gorsza lub marnowala seryjnie okazje ale nie notorycznie. myslalem ze to kwestia taktyki lub treningu ale nakazuje pomocnikom grac czesto prostopadle pilki ktore uwazam za najgrozniejsza bron a ich prawie w ogole nie ma, a jesli sa to takie ktorych junior by nie zagral bo takie niedokladne. a pomocnicy typu pastore, lucho gonzalez,di maria, matuidi, bodmer lub witxel powinni to bez problemow robic. moze jakas podpowiedz treningowa lub taktyczna?

surimilion Partyzant

15.11.2011 22:08    #8650     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
Mam taki o to problem ,ze nie moge zaladowac treningu , pod czas importowania nie widzi pliku ,ktos cos wie jak dzialac?:)
Sex, przemoc i David Hasselhoff

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution