Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

grubby Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2011 00:02    #8631     Sufler - Porady do gry - stworzony zawodnik
Gdzieś mi się kiedyś obiło o uszy tudzież gdzieś przeczytałem, że można stworzyć własnego zawodnika w fmie i mój problem polega na tym, czy mógłby ktoś przybliżyć, jak tego dokonać? (o ile wgle się da :D)

whiskycru Partyzant

17.11.2011 19:37    #8632     Sufler - Porady do gry - FMRTE 2012
Witam serdecznie

mam problem gdy mam wczytana gre nie moge wlaczyc edytora probowalam kazda wersje 5.0 5.0.1 i 5.0.2 oczywiscie chodzi mi o fm2012.

wyskakuje mi taki bład: FMRTE was unable to find Football Manager 2011 runnig , dziwne ze 2011 to popierwsze

lub drugi komunikat w 5.0.2 FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running..

prosze o pomoc

Gall1916 Partyzant

17.11.2011 19:31    #8633     Sufler - Porady do gry - Pliki bazy danych - problem.
Witam.
Jak coś źle zrobiłem to nie usuwajcie tematu póki nie dostanę odpowiedzi, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć, dzięki z góry.
Mianowicie chcę zainstalować dodatek pełnych nazw klubów i żeby go uaktywnić muszę zacząć grę od nowa i wybrać dodatek w plikach bazy danych, które po wciśnięciu 'Nowa gra' są nieaktywne i mam tylko 'wybierz kraje', później rozmiar bazy danych i dalej już przechodzi do mojego profilu.
Wie ktoś jak to zrobić?
Przepraszam i z góry dzięki, pozdro.

malpa17ns Partyzant

17.11.2011 19:12    #8634     Sufler - Porady do gry - Dziwna sytuacja
Witam, mam pytanie odnośnie reprezentacji. Mianowicie prowadzę Sandecję awansowałem do T-Mobile Ekstraklasy w tym samym czasie zwolniono selekcjonera reprezentacji Malediwów (nie wiem czy dobrze odmieniłem) złożyłem tam swoje podanie i ku zaskoczeniu zostałem przyjęty jest tylko mały mankament, szukam zawodników do tej reprezentacji i nie mam żadnych. Wiecie jak rozwiązać taki problem?

figovsky Partyzant

17.11.2011 13:59    #8635     Sufler - Porady do gry - problem z FM12 - XML parsing
Cześć, mam podobny problem. Przy uruchamianiu wyskakuje błąd XML dotyczący wczytywania ostatniej gry. Reinstalowałem , sprawdzałem rejestr CCleanerem i nic nie pomaga.Grałem od paru dni normalnie, dziś zapisałem, wyłączyłem i gdy chciałem pograć ponownie już złapał mnie ten błąd. Liczę, że ktoś pomoże.

Pozdrawiam.

#a, i dodam, że wariuje też rozdzielczość gry przy tym błędzie.

bioly_86 Partyzant

17.11.2011 13:59    #8636     Sufler - Porady do gry - BILETY - Problem
Panowie mam takie pytanie. Gram Wisłą Płock awansowałem do Ekstraklasy a moje ceny biletów są na poziomie 3 Funty a karnety 30 funtów.

Mam pytanie czy da to jakoś się zmienić bo ja praktycznie nic nie zarabiam jestem w plecy co miesiąc bo mnie pensje zjadają. w Pierwszej lidze miałem 3 funty i w Ekstraklasie gdzie jestem pierwszy też mam 3 funty na stadion przychodzi 7 tysięcy ludzi (średnia frekwencja) jak to zmienić?
Próbowałem nawet Edytorem ale nie chce mi się zmienić. Tak przecież klub funkcjonować nie może...
Ma ktoś jakieś pomysły ?
Byłbym Wdzięczny.

justin146 Partyzant

17.11.2011 09:47    #8637     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
Co drugi mecz zawiesza mi sie fm 2012 w momencie klikania graj.sprzet mam dosyc mocny wiec to chyba nie w tym problem moze powinienem cos uaktualnic ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac??pozdrawiam.

hapek Partyzant

[quote=Mati1213]Szukam zawodnika do klubu z npower league 1 na pozycje:
-obrońca prawy
-ofensywny pom. lewy
-defensywny pomocnik ( rezerwowy)
-pomocnik środkowy ( rezerwowy)
Najlepiej jakby to byli zawodnicy z wolnego transferu lub ktorym konczy sie kontrakt.
Z góry dziękuje.[/quote]

Julien Tadrowski 19 lat 30.06.2012 -konczy mu sie kontrakt
Dimitrije Injac
Julien to prawy obronca na przyszlosc a Injac na lawke sie nada a moze na 1 sklad , a na srodek to wez mozdzenia albo drygasa z lecha i niech wchodza na chociaz te 20 minut chociaz mysle ze by sobie poradzili w 1 skladzie
Na wolnym transferze godny polecenia jest Ahmed Soukouna ale to napastnik lub prawy pomocnik ale jest na wolnym transferze i nawet jesli bedzie nie wypalem w co watpie ( ale aklimatyzacja w kraju moze zrobic problem ale watpie) mozesz go po prostu sprzedac

bioly_86 Partyzant

16.11.2011 18:28    #8639     Sufler - Porady do gry - Przygotowanie do Meczu Problem
Robie Tak jak napisałeś i jest to samo :/ nie wiem czemu.

nie ważne na co chce zmienić nawet jak biore na bardzo niskie i biore kontynuuj to jak wchodze w taktyke to i tak mam zawsze domyślnie przecietne ustawione na poziomie 30%

Może ktoś wie gdzie tkwi problem :/ ??

xxxDymaxxx Partyzant

16.11.2011 18:18    #8640     Sufler - Porady do gry - POMOCY !!!!
hmmm jak masz nowy komp to pewnie stery są wgrane, ale możesz popatrzeć, czy wszystko jest ok. Grafika na pewno nei jest najnowsza więc możesz ściągnąć najnowsze stery do niej z neta. Zobacz czy masz directX 9.0c
szczerze to raczej nei w tym problem, ale zawsze lepiej to sprawdzić.
Ewentualnie przeinstaluj gre i staraj się nic nei robić na kompie w tym czasie(pamiętam kiedyś gra mi się źle instalowała przez antywirusa i na czas instalacji musiałem go wyłączyć)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution