Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Hahahahahahahahahahahahahahaha. Ostatnio widziałem że paru cwaniaków sprzedaje na allegro. Każdy wie że kody na steama raz wgrane skasowane być nie mogą. A jednak trafiają się i tacy geniuszeee :D. Hahahahahahahahaha. Albo kupujecie zafoliowanego FM-a albo kod, inaczej nie ma po co. Nie rozumiem dlaczego ma oddawać kasę? Wysłał grę? Wysłał. Przedmiotem była wersja płytkowa pewnie a nie klucz. Dał się zrobić w jajo to jego problem. Za naiwność trzeba płacić.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

surimilion Partyzant

20.11.2011 15:04    #8612     Sufler - Porady do gry - steam kod bledu 41
tak wyglada moj problem
Sex, przemoc i David Hasselhoff

chmieluk Partyzant

Witam kupiłem na allegro FM2012 przy instalacji mam komunikat o duplikacie klucza, pewnie sprzedający go nie odinstalował, mam nadzieję że jak go odinstaluje to problem zniknie, mam tylko pytanie w razie gdyby poprzedni właściciel pudełka nie odinstalował FM to mogę jakoś to obejść gdzieś zgłosić?

turbo0 Partyzant

20.11.2011 00:08    #8614     Sufler - Porady do gry - Zmeczeni pilkarze po urlopach
Trenuje wlasnie Stoke City. Mam taki sam problem jaki mialem w Gorniku, mianowicie pilakrze po dosyc dlugich urlopach wracaj do klubu przemeczeni, maja 60-75 % 'wytrzymalosci?'. Nie jestem w stanie rozgrywac sparingow bo pilkarze mecza sie tak szybko ze nie bede mial kim grac w lidze. Jak moge temu zaradzic ?
Dzieki

xxxBrowarekxxx Partyzant

Witam. Mam problem, otóż nagle usunęła mi się skrzynka z wiadomościami z górnego menu. Mogę odczytać wiadomości tylko jak wejdę w Imię i nazwisko > skrzynka.
Proszę zobaczyć na screenie (załącznik) u góry, między imieniem i nazwiskiem, a nazwą klubu brakuje skrzynki z wiadomościami. Zna ktoś rozwiązanie problemu?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
19.11.2011 22:51    #8616     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
No i widzisz pojawia się ten problem co zwykle ;p W weekendy z reguły odpadam, bo żeby grać online muszę być na stancji, bo domowy komp i net tego nie pociągnie.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
19.11.2011 19:57    #8617     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
Moim zdaniem problemem byłoby nie tyle połączenie i jego jakość co dostosowanie terminu gry, żeby tylu osobom pasował.

Hmmm chociaż... jakby zrobić kilka takich lig, ustalić terminy i wtedy np. ja sobie grywam co poniedziałek i wtorek od 14 do 18; a ktoś inny gra sobie w weekendy od 10 do 20. Oczywiście te gry szłyby osobno, ale jakoś do pochytania.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Skner Partyzant

19.11.2011 16:16    #8618     Sufler - Porady do gry - Raporty w profilu zawodnika
Witam.

Mam pewien problem z pokazywaniem raportu o zawodniku w jego profilu tak jak jest to na przykład pokazane tutaj:
http://2.bp.(...)nika.jpg

Niestety w klubie nie mogę ustawić tego okna...
W reprezentacji takiego problemu nie ma i raporty asystenta piłkarzy mojej reprezentacji są pokazywane.

Proszę o pomoc...

vivi30 Partyzant

19.11.2011 09:33    #8619     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
[quote=surimilion]Mam taki o to problem ,ze nie moge zaladowac treningu , pod czas importowania nie widzi pliku ,ktos cos wie jak dzialac?:)[/quote]

Może trening ma złe rozszerzenie na końcu i dlatego go nie widzi -powinno być tsh.

[quote=bioly_86]witam - panowie mam taki problem - w taktyce po lewej stronie na dole jest przygotowanie do meczu i można sobie wybierac obciązenia i obszar szczególnej uwagi - kiedy to zmieniam np na wysokie obciązenia i obszar szczególnej uwagi na ustawienie i daje dalej to wraca mi znow do poprzednich ustawień takich jakie komputer sobie dał ;/ nie wie ktoś jak to przejść ? ;/ ;/ ;/[/quote]

Masz ustawioną taktykę? Możliwe ,że na defaultowej powraca do ustawień -ustaw swoją. Poza tym nie ma w obsarze szczególnej uwagi takiego polecenia jak ustawienie -jak już to ustawianie się w defensywie :)

damianslca Partyzant

18.11.2011 22:38    #8620     Sufler - Porady do gry - Poprzedni mecz
Witam. Mam problem z ekranami pomeczowymi. Chodzi o to że po rozegraniu meczu i wyjściu już z trybu meczu, nie mogę wejść w niego ponownie. Nie mogę sprawdzić ani not jakie uzyskali zawodnicy ani strzelców bramek ;/ Da rade to zmienić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution