Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KubaLechita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.11.2011 15:59    #8601     Sufler - Porady do gry - Wypożyczyć czy zostawić?
Problem tkwi w tym, że Warta i Olimpia to moje filie, i kiedy do nich wypożyczam nie mam gwarancji ich występów w pierwszym zespole

KubaLechita Partyzant

21.11.2011 15:27    #8602     Sufler - Porady do gry - Wypożyczyć czy zostawić?
Witam. Mój problem polega na tym, że nie wiem co jest lepsze dla 18-19 letniego zawodnika - trening w klubie (trening na 18) i gra w rezerwach czy wypożyczenie do klubu z niższej ligi (trening na 14), ale gra w pierwszym składzie? Proszę o szybką odpowiedź bo zaraz kończy się u mnie okienko transferowe ;p

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.11.2011 14:45    #8603     Sufler - Porady do gry - Prawy obrońca do Chelsea
To nie odpowiedni temat. Zapraszam tutaj -> http://www.cmrev(...)kam.html
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

justin146 Partyzant

21.11.2011 12:58    #8604     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
u mnie problemem byla zbyt duza baza danych sie okazuje bralem sobie 250 tys pilkarzy zeby miec wybor duzy ale ciagle sie zacinalo teraz wzialem baze 70 tys pilkarzy i jak narazie wszystko jest ok.mimo wszystko troche szkoda bo mialem ochote sobie naprawde poszukac pilkarzy na wiekszej bazie danych no ale na dzien dzisiejszy nie widze innej opcji.

romantico Partyzant

Witam.
Moim problemem jest to, że za każdym razem gdy klikam kontynuuj pojawia się na czerwono ten oto komunikat. Nie hamuje on gry, ale zawodnika nie mam w subskrypcjach ani w listach życzeń, żadnych zapisanych notatek czy coś z tym zawodnikiem związane. Jak to usunąć?

aberdeen Młody aktywista

21.11.2011 09:51    #8606     Sufler - Porady do gry - Zaproszenie na testy
Mam taki problem. Staram się zaprosić piłkarza na testy z innego klubu, składam ofertę, po czym dostaję informację, że klub się zgadza i... na tym koniec, z profilu piłkarza znika moja oferta, a on na testach się nie pojawia... Jeśli chodzi o grajków bez klubu to nie ma tego problemu. To bug? (Wszystkie aktualizacje mam zainstalowane). A może problem w tym, że nie da się testować graczy z innego klubu poza okienkiem transferowym?

Oskwar.89 Partyzant

21.11.2011 02:01    #8607     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam ponownie :)
Dla odmiany prosiłbym o poradę dotyczącą jednego ze środkowych pomocników (gram dwoma). Jednego z nich mam ustawionego jako pomocnika odbierającego piłkę. Ale mam problem z drugim. Mam Snejdera i ustawiłem go z rolą wysuniętego rozgrywającego, ale gra kiepsko- średnia ocen 6.82 bodajże. Czy próbować grać tak dalej i czekać aż zaskoczy, czy może jednak zmienić ustawienia na środkowego pomocnika z funkcją ataku, albo też cofniętego rozgrywającego ze wsparciem. Macie jakieś swoje doświadczenia jakie ustawienie gwarantuje wam satysfakcjonującą grę zawodnika na tej pozycji?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

20.11.2011 21:27    #8608     Sufler - Porady do gry - Raporty w profilu zawodnika
U mnie też wystąpił ten problem, choć czasami się te raporty pojawiają normalnie a czasami ich nie ma. Sądziłem że to przez zmianę skórki, ale teraz mogę wywnioskować że nie :)
Też nie umiem rozwiązać tego problemu :P

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

rzeczywiście w kilku meczach jest dobrze ale w niektórych pokazuje źle...masz racje - błąd gry na pewno...można zgłosić do SI

P.S.Jak grałem np mecz i rewanż z Benficą to się pozamieniały statystyki jednego meczu z drugim...też dziwne,często też ze spalonymi jest problem w statystyce meczowej pokazuje inaczej i w profilu inaczej - reszta statystyk jest chyba ok ale będę sprawdzał dalej...

Collymore Partyzant

20.11.2011 18:37    #8610     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam wszystkich rewolucjonistów!
Gram sobie już któryś sezon z rzędu reprezentacją Senegalu i tak się złożyło, że na bokach obrony mam istny pogrom - Mam dwóch dobrych obrońców kolejno 35 i 34 lata i niebawem zakończą karierę, a godnych następców nie widać. Na lewej obronie sprawa wygląda trochę lepiej, ale też za parę lat nadejdzie czas, że nie będę miał kim obsadzić tej pozycji. Natomiast w środku obrony - siedmiu-ośmiu naprawdę dobrych zawodników, grających w najlepszych klubach tj. Manchester, Bayern, Milan. Więc nie mam innego wyboru jak tylko przerzucić się z ustawienia 4-1-2-1-2 na takie w którym będę miał 3 środkowych obrońców. I teraz tutaj mam problem - Jakie powinno być dobre ustawienie skoro nie mam dobrych skrzydeł i ofensywnych pomocników? Zaznaczam, że mam nadmiar defensywnych pomocników i napastników. Nie wiem co z tego można zlepić, ale chętnie przyjmę do serca jakieś rady co można z tym zrobić. Chyba na CMREV ustawienie z 3 obrońcami nie jest zbyt popularne z tego co wiem.
Pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution