Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

K@rim Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Prowadzę Atletico Madryt i mam jeden problem który nie daje mi spokoju, mianowicie jak ustawić opcje żeby zawodnicy którzy nie grają regularnie w pierwszym składzie mogli być automatycznie wykorzystywani przez asystenta do gry w Atletico Madryt B który gra w Liga Adelante bez przenoszenia ich na stałe do drużyny rezerw tak by zawodnicy mogli grać w pierwszym składzie gdy są mi potrzebni a jeśli nie żeby mógł z nich korzystać asystent w drużynie B. Mam nadzieję, że ktoś mi to wytłumaczy ;)

Palimpsest Młody aktywista

23.11.2011 19:01    #8592     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
No cóż wyglada na to, ze nie tylko Ty masz ten problem. Post nr 1163(ostatnia strona).
@

manutd3 Partyzant

23.11.2011 18:40    #8593     Sufler - Porady do gry - czy chciałby ktoś pomóc
Hej ! u mnie w grze po pierwszym sezonie do Blue Square North awansowała druzyna FC United Of Manchester , od razu jak ich ujrzałem to postanowiłem że jak zwolnią managera to ich poprowadzę. Ale mam taki problem że ten klub nie ma swojego Loga , i tu mam do was prośbę. Czy chciałby ktoś zrobić grafikę z Logiem Fc United of Manchester?????

19jack89 Partyzant

Przed chwilą wystąpił u mnie ten sam problem:/ W moim przypadku pomogło wejście w "biblioteke gier" na STEAM=>widok"szczegóły gier" po lewej stronie na ciemnym tle jest napis football manager 2012 -klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy właściwości=>wybieramy zakładkę "pliki lokalne" a następnie"sprawdź spójność plików gry"... u mnie sprawdziło spójność, po chwili wykonało aktualizację około 40 mb i gra normalnie ruszyła. Mam nadzieje ze w waszym przypadku rownież pomoże. Ide gierczyć pozdrawiam:D

leo21 Młody aktywista

Mam taki problem jak chcialem zainstalowac naj Vetra i chcialem wejsc w "Update" to wystapil jakis blad i folder "Update" znikl ;/Teraz nie mam ani tabeli,koszulek i nazw klubów ;/ Może ktoś pomóc

lobo Partyzant

22.11.2011 18:00    #8596     Sufler - Porady do gry - Problem ze stadionem!!
Witam. Gram sobie Lewskim w FM 11 i mam pytanie. Mecze derbowe z CSKA rozgrywane sa na narodowym stadionie Wasila Lewskiego. Gdzie mozna zmienic w edytorze zeby byly rozgrywane na stadionach rywalizujacych w nich zespolow?????

Lampris Partyzant

21.11.2011 19:34    #8597     Sufler - Porady do gry - Fm 2012- problem
Witajcie. Mam problem z rozgrywką, mianowicie gram Arką Gdynia, za mną już 3 mecz sezonu i w każdym z tych spotkań mój zawodnik otrzymał czerwoną kartkę. Czy wiecie może, czym jest to spowodowane? Dodam, że odbiór mam ustawiony na agresywniejszy, czy to może być przyczyną? I drugi problem ze screenami, gdy robię je poprzez klawiaturę: przycisk printscreen wszystko jest ok, ale gdy robię je poprzez alt+f9 to jakość zrzutów jest fatalna, nic nie widać dodatkowo jest jakieś dziwne zielone tło, zupełnie inne od skórki w grze. Proszę o pomoc.

realma179 Partyzant

Mam problem. mianowicie gdy chce włączyć mecz to wyskakuje mi błąd not well formed(invalid token) at line 1 of floating info state changed.xml. gram w Football Manager 2012. czytałem wiele waszych podpowiedzi lecz ja mam gre zainstalowaną w steamie i nie ma tam takich opcji jak właściwości football manage. Proszę o pomoc

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
21.11.2011 18:18    #8599     Sufler - Porady do gry - FM11
To już gdzie indziej. http://www.cmrev(...)page=286
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

realma179 Partyzant

21.11.2011 18:17    #8600     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Mam problem. mianowicie gdy chce włączyć mecz to wyskakuje mi błąd not well formed(invalid token) at line 1 of floating info state changed.xml. gram w Football Manager 2012. czytałem wiele waszych podpowiedzi lecz ja mam gre zainstalowaną w steamie i nie ma tam takich opcji jak właściwości football manage. Proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution