Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2011 19:15    #8561     Sufler - Porady do gry - Mam problem , raczej dylemat
Masz jeszcze jeden problem, bo od tego jest odpowiedni temat http://www.cmrev(...)ke_.html

Radosław... Partyzant

Grupa: Użytkownik
27.11.2011 19:12    #8562     Sufler - Porady do gry - Mam problem , raczej dylemat
Słuchajcie co sądzicie czy powinienem zacząć rozgrywkę Swansea lub jakimś innym beniaminkiem lub Sheffield FC z ligi Northern Premier League
Division One South
lub jakimś innym upadłym klubem.

cwak Partyzant

Witam , rozpocząłem przygotowania do sezonu zespołem Leeds , wypożyczyłem yaya sanogo z Auxxere (czy jak tam się pisze) , zbliża się I kolejka , a on nie może zagrać mimo , że go zgłosiłem do rozgrywek i tylko informacja o dostępności na ss http://z1.pr(...)mpgp.jpg
o co chodzi ? Czemu nie może zagrać ? Pozdrawiam

filip8910 Partyzant

27.11.2011 13:29    #8564     Sufler - Problemy techniczne - APPCRASH
Witam, witam mam błąd appcrash dzięki któremu gra nie chce się uruchomić, sprawdzałem spójność plików na steam ale nic to nie dało.
Wstawiam tu informacje o problemie
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:12.0.4.37031
Sygnatura czasowa aplikacji:4eb0264b
Nazwa modułu z błędem:fm.exe
Wersja modułu z błędem:12.0.4.37031
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4eb0264b
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:00c90fcd
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7601.2.1.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:f364
Dodatkowe informacje 2:f364353b6d7c55bc43a9017cdaa09e0c
Dodatkowe informacje 3:290a
Dodatkowe informacje 4:290aab6b979859cd348e6902e5d44ff0

Magicc Ekspert

27.11.2011 12:38    #8565     Sufler - Porady do gry - Manifest
[quote=Drinkwater]Falcon użyj Opery (jak nie masz to ściągnij), pod Chrome moduł pisania nie działa, sam go używam, ale manifesty piszę pod Operą (tam działa).[/quote]

Ja też używam Opery, ale tutaj znowu podczas używania modułu nie podkreśla mi błędów pomimo włączonej opcji sprawdzania pisowni (w komentarzach etc. bez problemu sprawdza). Najlepiej chyba wszystko śmigało pod Firefoxem.

MacianRM Partyzant

[quote=Rafaldinho97]Szukam OPP do Legii, pierwszy sezon, do 10 mln zł na raty. Zeby wskoczył odrazu do 1 składu.[/quote]

Ja grając Legią też miałem problem. Na tej pozycji stawiałem na Rafała Wolskiego i strzelił w lidze 8 bramek i z 3 asyst. Naprawdę polecam go bo gra super.

KSUf Partyzant

27.11.2011 10:55    #8567     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie się gry
Witam, mam problem z którym nigdy wcześniej się nie spotkałem a gram w FM od edycji 2005. Od dnia premiery do wczoraj nie miałem żadnych problemów z rozgrywką, wszystko chodziło super płynnie nawet na dużej bazie danych i przy kilku grywalnych ligach. Gdy wystartowałem wczoraj z nową karierą po kilku meczach gra zaczęła się zawieszać za każdym razem gdy klikam na przycisk kontynuuj, oraz gdy wracam z jakiejś zakładki do głównego menu tam gdzie wyświetlają się wiadomości. Dodam iż tryb 3d chodzi bardzo płynnie i z samym rozgrywaniem meczu nie ma problemu. Usunąłem wszystkie dodatki graficzne, ponownie zainstalowałem grę, rozpocząłem rozgrywkę na małej bazie danych i z jedną ligą a to i tak nie usunęło problemu! Czy ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym? Dodam iż mam oryginalną wersję z łatką 12.0.4.

Falcon Przodownik pracy

27.11.2011 09:31    #8568     Sufler - Porady do gry - Manifest
Słuchajcie mam drobny problem. Męczę się z manifestem. Dlaczego jak chcę zmienić kolor czcionki , zmieniam kolor, daje zapisz kopie roboczą, patrzę jak to wygląda i lipa. Standardowy kolor. Co jest nie tak?
Przeczytałem poradnik manifestowania, ale nie pomógł mi.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Guaje 7 Partyzant

witam , jestem doświadczonym graczem , ale z braku inspiracji zmuszony jestem prosić o radę , a mianowicie problem wygląda tak :

ostatnią karierę grałem Sheff Wed , awansowałem po 2 latach do PL i było troszkę za łatwo , dlatego chce znaleźć dla siebie jakiś klub , którym będzie strasznie ciężko . Duże zadłużenie , średni stadion (tzn. do 12 tys. ) , przyzwoita szkółka młodzieżowa , liga 3-5 we francji , anglii , niemczech , hiszpani , we włoszech , portugalii , holandii .

proszę o szybką odpowiedź ,gdyż jestem strasznie napalony na nową rozgrywkę i chcę opisywać w manifestach swoją karierę .

pozdro

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2011 14:32    #8570     Sufler - Porady do gry - crash dump
proponuje poczytać tutaj w którymś wcześniejszym poście jest rozwiązanie tego problemu(bynajmniej u mnie pomogło),albo spróbuj przetestować porady z tamtego tematu a jest ich kilka...pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.