Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.11.2011 21:05    #8551     Sufler - Porady do gry - Vetr
Siemanko ;) Mam taki problem musiałem odisnstalować FM i ponownie go instalując chcialem zainstalować też najnowszego Vetra z cmreva i tu pojawia sie problem robie wszystko zgodnie z instrukcja a Vetra nie ma ;/ Mógłby ktos krok po kroku mi wszystko jeszcze raz napisać jak to zrobić ?

witja Partyzant

Ja jak już gram to tak naprawde zawsze Newcastle i nigy nie miałem problemu z reputacją, na samym początku to i owszem szczególnie w fm 2006 :D w 2011 w 3 sezonie pamiętam to już nawet z ciekawości sprawdziłem i nani chciał do mnie przejść. A kogo masz na OŚ?

witja Partyzant

28.11.2011 18:35    #8553     Sufler - Porady do gry - Zmiana koloru atrybutów
Jakbym znalazł rozwiązanie problemu w tamtym temacie to bym nie zakładał tego.. Mam odznaczone buforowanie i zaznaczone odświeżanie skórki. Wszystkie grafiki (face'y, kits'y itd) działają. Problem dotyczy tylko kolorów w skinie. Do tego mimo, że zatwierdzam (odswieżam) skórke, kolory są dalej domyślne.

romantico Partyzant

28.11.2011 17:53    #8554     Sufler - Porady do gry - Zmiana koloru atrybutów
http://www.cmrev(...)tow.html

szukanie nie boli ;-)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

28.11.2011 11:46    #8555     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy a wakacje
Przyłączam się do słów Kleyo - w taki sposób też można wykorzystywać czas między sezonami lub rundami. Chcę jednak podkreślić, iż w FM-ie nie ma czegoś takiego jak okres przygotowawczy, jest tylko i wyłącznie przerwa, w której jak nietrudno zauważyć, nie gramy żadnych oficjalnych meczów, chyba, że prowadzimy reprezentację i nadszedł czas Mistrzostw Świata lub Europy.

Reasumując, dążę do tego, aby napisać, że w chwili jak zostawisz cały czas trening, który stosujesz w sezonie, gdzie rozgrywasz oficjalne mecze ligowe/pucharowe, to absolutnie nic się nie stanie, nie wpłynie to w jakikolwiek sposób na formę twoich zawodników w sezonie ligowym. Dlaczego? Powtórzę swoje wyżej napisane słowa - w FM-ie nie ma czegoś takiego jak okres przygotowawczy, gdzie musimy ustawiać mordercze treningi, aby nasi zawodnicy po tzw. wakacjach musieli naładować "akumulatory". Po prostu, jeśli zdecydujemy się na taki krok, to tylko i wyłącznie, naszym piłkarzom będą szybciej i lepiej (tutaj też zależy to od kilku czynników np. wiek zawodnika) wzrastały atrybuty fizyczne, a nie wpłynie to na w żadnej kwestii na ich kondycję w sezonie. Wpłynie tylko nieznacznie na inne grupy atrybutów, które w tym czasie zaniedbujemy.

Polecam mój sposób, jeśli zawodnicy przed sezonem mają kondycję na 60-80%, to grajcie nimi, nie dajcie im odpocząć, chyba, że zawodnikowi spada kondycja podczas meczu w okolice 40-45%. Przy okazji, zostawicie trening jaki stosujecie w sezonie. Ustawiajcie jak największą liczbę sparingów, najlepiej jak będą to drużyny niżej notowane od naszej, abyśmy mogli do sezonu ligowego podejść w jak najlepszych humorach czyt. "moralach". Zobaczycie, że większa ilość piłkarzy będzie miała napisane w profilu "w świetnej formie", a nie tylko "w pełni sił".

Na koniec, jedno zdanie - czasami zapominamy, że to tylko gra, nie symulator, dużo kwestii zostaje do poprawy, jak wyżej opisany problem z tzw. okresem przygotowawczym.

flowproba Partyzant

27.11.2011 23:01    #8556     Sufler - Porady do gry - Wiek menadżera
Tak sobie pomyślałem ostatnio - czy gra przewiduję taką możliwość, że menadżer nie jest już zdolny prowadzić drużynę ze względu na wiek ? 100-letni menadżer na ławce - takich obrazków nie oglądamy w rzeczywistości, więc jestem ciekaw czy w FMie jakoś rozwiązano ten problem.

nameless1211 Partyzant

27.11.2011 22:06    #8557     Sufler - Porady do gry - Kary
Hmm, no to rzeczywiście jest problem.
Może masz włączoną opcję "asystent prowadzi rozmowy motywacyjne" i może to przez to? (tylko przypuszczam, że wtedy może karać za ciebie asystent).

damianslca Partyzant

27.11.2011 21:11    #8558     Sufler - Porady do gry - Kary
Na początku gry miałem chyba dobrze ale pewny nie jestem bo mi dobrze szło. Ale jak zaczęło się problemy z wynikami i chciałem ich pokarać to zobaczyłem że tego nie ma ;/ imageshack.us/photo/my-images/535/beztytuurd.png/ screen zrobiłem od razu po skończonym meczu

damianslca Partyzant

27.11.2011 20:30    #8559     Sufler - Porady do gry - Kary
niby tak, ale problem w tym że tam NIGDY(!) nie ma ;/ nie zachowuje się u mnie skład z poprzedniego meczu itp. Na przykład jak zagrałem mecz i wyszedłem już z ekranu meczowego to jest tak jakby nic się nie działo, nie mogę ponownie zobaczyć składów, strzelców, not. To samo dzieję się z meczami drużyn których trenerem nie jestem ;/

KSUf Partyzant

27.11.2011 19:37    #8560     Sufler - Porady do gry - Zmiana folderu gry
Dziękuje za pomoc, rzeczywiście było to banalnie proste- lecz często takie rzeczy stają się najtrudniejsze; gra faktycznie działa bez problemu z dysku zewnętrznego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.