Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

koseiinoue Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam zainstalowałem FM2012 przy pomocy steam. wysztko było ok, do momentu meczu, albo komp sie wiesza, albo wywala do ekranu pulpitu i wyskakuje komunikat: "not well-formed (invalid token) at line 1of switching.xml". miał ktoś taki problem?? prosze o pomoc. pozdrawiam

skitlip Partyzant

30.11.2011 11:57    #8542     Sufler - Porady do gry - Problem z meczem
Ja skorzystam z tego tematu i też spytam o pewną rzecz. W ustawieniach meczu mam wyświetlanie tylko kluczowych akcji. I gdy taka akcja już ma miejsce i ekran przechodzi w wyświetlanie meczu, gra dostaje nagle jakby paraliżu i przycina się całkowicie dźwięk, a obraz powraca mnie do ekranu startowego komputera, by za chwilę wyświetlić mecz. Daje się z tym żyć, ale jest to niezwykle męczące. Gdyby ktoś wiedział, w czym leży problem, proszę o pomoc.

GloomyRaven Partyzant

30.11.2011 08:53    #8543     Sufler - Porady do gry - Dziwne zdjęcie
Faktycznie to była pozostałość po skórce :P wykasowałem mi nie potrzebne (a miałem ich kilka nagromadzonych) i problem zniknął ;) THX!!!
Blue is the colour!

panda20 Partyzant

[quote=cienias19]Szukam klubu, który zagwarantuje mi atrakcyjne granie przez wiele sezonów ponieważ najczęściej gra nudzi mi się po pierwszym sezonie.

Najlepiej żeby był to klub z niezłym stadionem ok. 25 000. Przyzwoitymi juniorami, których mógłbym wprowadzać do pierwszej drużyny.
Drużyna znana choć najlepiej taka, która ma problemy w ostatnich latach i którą mógłbym wprowadzić na nowo na sam szczyt.

West Ham odpada.

Proszę o pomoc[/quote]

Może Sampdoria? Tzn. nie masz jakichś niesamowitych juniorów, ale jest Palombo i jeśli Inter go nie wykupi, to rewelacyjny Poli.

cienias19 Partyzant

Szukam klubu, który zagwarantuje mi atrakcyjne granie przez wiele sezonów ponieważ najczęściej gra nudzi mi się po pierwszym sezonie.

Najlepiej żeby był to klub z niezłym stadionem ok. 25 000. Przyzwoitymi juniorami, których mógłbym wprowadzać do pierwszej drużyny.
Drużyna znana choć najlepiej taka, która ma problemy w ostatnich latach i którą mógłbym wprowadzić na nowo na sam szczyt.

West Ham odpada.

Proszę o pomoc

hank Partyzant

ten sam problem ale ma zwyklego fm 2012 i pokazuje się xml parsing error tylko przy meczach jak się gra jak się z tym uporać proszę pomóżcie mi

verchi17 Partyzant

29.11.2011 11:45    #8547     Sufler - Porady do gry - Problem z meczem
Witam, mam taki problem. Kiedy w fm-ie włączam mecz to wyskakuje mi błąd i nie moge rozegrać meczu. Rozpocząłem nową gre, żeby zobaczyć, czy to nie jakis problem z savem, ale błąd wyskakuje nadal. Wcześniej nie było żadnego problemu.

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
29.11.2011 11:07    #8548     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
…(…)…

Amikowiec Młody aktywista

28.11.2011 23:07    #8549     Sufler - Porady do gry - Zakup samego klucza do STEAM
ja już odkąd kupiłem klucz, czyli prawie od miesiąca śmigam bezproblemowo w fm 12, a i cena 72 zł tylko :)

burza111 Partyzant

28.11.2011 22:37    #8550     Sufler - Porady do gry - Zakup samego klucza do STEAM
jeden klucz działa tylko i wyłącznie na jednym koncie, nie mam pojęcia skąd biorą klucze, ale są pewne, zawsze warto poczytać komentarze o osobie która sprzedaje klucze, o ile chcesz kupić na allegro, ja już parę razy kupowałem klucze i nigdy nie miałem problemów związanych z nimi, ale zawsze może się trafić ktoś nieuczciwy, wiec wybierałem oferty ludzi z dużą ilością pozytywów, jeśli chcesz kupować klucze to da się tylko nowe, chyba ze kupisz całe konto steam od kogoś

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.