Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ansh Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2011 10:03    #8491     Sufler - Porady do gry - Nowy, stary problem
Zawsze miałem problem z defensywnymi rzutami wolnymi/rożnymi. W każdej serii traciłem przez ten aspekt gry sporo bramek, ale głównie z mojej własnej winy - nie chciałem zmieniać ustawień domyślnych dla owych rzutów. Jednak od FM2011 się to zmieniło. Problem zaczął być tak duży, że zainteresowałem się tym aspektem i poustawiałem odpowiednio drużynę. Efekt był świetny - praktycznie nie traciłem goli po rzutach wolnych czy rożnych. Teraz gram sobie w nowego FM-a i problem powraca, można by rzec, ze strojoną siłą. Nie dość, że tracę całe mnóstwo bramek po owych stałych fragmentach gry (tak w ramach ścisłości: 100% bramek jakie tracę to bramki po stałych fragmentach gry) to jeszcze dzieje się to mimo, iż bardzo dokładnie (i myślałem, że również bardzo dobrze) poustawiałem drużynę przy defensywnych rzutach wolnych/rożnych. Obrońców mam całkiem dobrych, zresztą posiadam jeszcze w podstawowym składzie 3 pomocników z bardzo dobrymi atutami krycia i ustawiania się. Proszę was o pomoc, bo tak się nie da grać. Co jakiś stały fragment gry ma przeciwnik, to ja wiem, że za chwile stracę bramkę. I już nie wiem, czy to ja tak nieudolnie ustawiam zespół (używam bardzo podobnych ustawień jak w poprzednim FM-ie i wtedy, jak już mówiłem, wszystko było super) czy tez może to jakiś bug. Pomóżcie!

cienias19 Partyzant

07.12.2011 00:00    #8492     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć ,,pamięć" gry
[quote=KSUf]Brawo Donci !!! Wszystkiemu winne były pliki w ukrytym folderze AppData/local i LocalLow. Po usunięciu plików z tych folderów wszystko jest wyczyszczone. Co ciekawe rozwiązało to także mój wcześniejszy problem z zawieszaniem się gry- śmiga teraz jak nigdy!!![/quote]

Gdzie można odnaleźć ten folder?

KSUf Partyzant

06.12.2011 23:20    #8493     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć ,,pamięć" gry
Brawo Donci !!! Wszystkiemu winne były pliki w ukrytym folderze AppData/local i LocalLow. Po usunięciu plików z tych folderów wszystko jest wyczyszczone. Co ciekawe rozwiązało to także mój wcześniejszy problem z zawieszaniem się gry- śmiga teraz jak nigdy!!!

booyak Partyzant

[quote=A. De Raph]A jaki email podałeś podczas zamawiania w sklepie INMUDO?[/quote]
Oczywiście ten sam którego użyłem do rejestracji tutaj, mianowicie. Tyle że przelewu nie dokonałem przez przelewy24 jak większość zapewne bo miałem problemy. Od Kuby (chyba tak miał na imię) z inmudo dostałem numer konta i tam umieściłem swoją wpłatę dostając od nich cd-key. Oczywiście wcześniej zamawiając grę w przedsprzedaży tutaj na CMRev.

zollw Partyzant

http://i40.tinypic.com/1ywbc7.jpg oto link który Wam zobrazuje mój problem

Majdan Partyzant

06.12.2011 20:09    #8496     Sufler - Porady do gry - Brak awansu do pucharu EURO
W tym problem, że Puchar Polski wygrał mistrz ligi, czyli oni zagrali w Pucharze Mistrzów.

PatrykW Partyzant

06.12.2011 20:08    #8497     Sufler - Porady do gry - Brak przycisku Sfinalizuj
Witam otóż mam pewien problem . Zacząłem grać bezrobotny i w październiku zwolniło się miejsce w Chelsea postanowiłem więc prosić o pracę i się udało , jednak nie widzę przycisku który może umowę sfinalizować .

http://img58(...)/zxd.png

http://img14(...)afxf.png

romantico Partyzant

http://img85(...)glne.png

Ktoś się spotkał z takim problemem - zatwierdziłem trzy zmiany, chcę przejść do drugiej połowy meczu, wyskakuje komunikat, że za dużo obcokrajowców i klops....nie mogę cofnąć zmiany, nie mogę pójść na urlop - czy tylko pozostaje zacząć grę od nowa?

contramaestre Partyzant

06.12.2011 17:10    #8499     Sufler - Porady do gry - FM 12 crash po zmianie skina
Hej, mam taki wielki problem. Ostatnio wrzucilem do FM-a jakas tam nowa skorke i gdy byla niefajna wyrzucilem ja i chcialem powrocic do starej. Po ponownym uruchomieniu gry zaraz po ekranie ladowania wyskakuje mi to: (screen)
Jakas masakra, juz probowalem wszystkiego, nawet wywalilem calego FM-a z kompa i sciagnelem od nowa i nic caly zcas to samo. wezcie kurna pomozcie... Dzieki z gory
edit-problem rozwiazany....

kcielepa Partyzant

06.12.2011 16:44    #8500     Sufler - Porady do gry - Trening prosze o odpowiedz
Witam mam nastepujacy problem:

Ustawiam dla moich graczy w ciągu sezonu trening (dla kazdej pozycji inny trening defensywny dl aobroncow, ofensywny dla napastnikow itd), w przerwie przelaczam wszystkich na kondycyjny. I tu zaczyna sie moj problem czy istnieje jakas opcja ktora przywrocic poprzednie ustawienia treningu automatycznie zeby nie trzeba było tego robic recznie (ustawianie treningu 70 zawodnikom jest bardzo nurzace)czyli : zeby pilkarze mieli ustawiony trening jak podczas sezonu(dla kazdej pozycji inny trening)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution