Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2011 13:33    #10081     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
[quote=buczek93]Z tą mobilizacją na gruncie prywatnym niezła sprawa. Chociaż jestem ciekaw, jak na to zareagują prawdziwi piłkarze, gdy jakiś FM zacznie im losować problemy w domu albo dorobi extra 5 bachorów :D
A co do Ronaldo - on był i jest chory na tarczycę, także nie pisz, że się z własnej woli roztył. Chociaż choroby aktywowane po pewnym wieku jako kontuzje różnej maści - why not ?
Może bez AIDS, białaczki czy tego typu kwiatków, ale sądze że mogłoby być miejsce na choroby ukryte i znajdowane dopiero po specjalistycznych badaniach - vide anemia sierpowata u Lassany Diarry czy właśnie ta felerna tarczyca u Ronaldo. Do tego wypadki samochodowe, częstsze problemy osobiste i nieco większe lenistwo (piłkarze ZAWSZE wracają z urlopów po miechu). Plus ekstra jak zawodnik podpisuje kontrakt albo negocjuje to może się to odbić na jego dyspozycji mentalnej, gdyż zamiast myśleć o grze duma o nowym klubie. Tak samo te testy albo osobiste podpisy pod kontraktami - na to też do cholery piłkarz musi pojechać. I jeszcze powinny być od czasu do czasu wypadki losowe ELIMINUJĄCE zawodnika z reszty jego sportowej kariery - ciężki wypadek, choroba genetyczna, śmierć (tfu, tfu), katastrofy.[/quote]

wyobraź sobie taką sytuację: prowadzisz Barcę i nagle dostajesz wiadomość, że Messi zginął w wypadku samochodowym. Albo jesteś managerem jakiegoś słabszego klubu i po wielu próbach sprowadziłeś gracza, który wprowadził nową jakość do Twojego zespołu, zapewnił sukcesu. I jemu też się "coś" przytrafia. Naprawdę tak fajnie, bo pełen realizm? Bo ja bym chyba porzucił na jakis czas FM, gdyby mnie coś takiego spotkało. Nie szukajmy full realizmu, skoro to jest i zawsze będzie gra komputerowa.

Od siebie, to bym chciał wyznaczanie wykonawców stałych fragmentów gry z poziomu meczu. Tzn. manager na bieżąco decyduje kto ma podejść do wolnego, karnego itd. Proste, a fajne rozwiąznie.
Darkness... for me is where I shine

strzegot Partyzant

10.04.2011 09:43    #10082     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
Może ktoś mądrzejszy będzie w stanie pomóc.

Kupiłem FM2010. Zainstalowałem bez problemów na kompie domowym. Gra chodzi bez problemów - ale problem jest taki, że do domowego kompa kolejka jest długa (żona, 2ka dzieciaków...).
Mam laptopa firmowego, oczywiście zabezpieczony przez administratora. Jako, że jeżdżę dużo w delegacje to miałbym sporo czasu by pograć na nim. Spróbowałem wgrać - bez przekonania, się uda; ale ku mojemu zaskoczeniu udało się. Prawie...
Wgrało wszystko z wyjątkiem jednego pliku d3dx9_41.dll. Plik ten próbuje zapisać się w system32, ale folder ten jest zabezpieczony.

DO PYTANIA:
- czy jest jakiś sposób by odpalić grę z plikiem jak wyżej umieszczonym w innym folderze niż C:/Windows/system32?
- względnie czy jest jakiś sposób na wklejenie tego pliku do zabezpieczonego folderu?

Uprzedzam dość oczywistą radę - Nie, z administratorem w moje firmie się nie dogadam.
Pozdrawiam, z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
S.

Mirkowski Partyzant

09.04.2011 18:14    #10083     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
to wiem, że mentor tylko nauczy ulubionych zagrań, szkoda trochę że nie zrobili by też nauczyli charakteru, stylu gry i itp. czyli zrobić z kogoś młodego swoją kopię no ale dalej kwapi mnie problem np. mam scouta 20, 20, atrybuty też ważne do scoutingu no i mam 2 takich samych graczy z tym samym PA ale o jednym inna da informacje np. 3gwiazdki a o drugim 3.5... może to też dlatego że mała znajomość np. o Polsce?

szymekaja Partyzant

09.04.2011 17:08    #10084     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentacją
Mam pewien problem z reprezentacjami gram na łatce 11.3 i prowadze tottenham i pewnego razu gdy przyszły powołania do reprezentacji na mecze toważyskie i wycofałem kilku podstawowych graczy ze składu od tego czasu a mineły 3 sezony nie są powoływani i w czasie kolejnych powołań jest tylko info że np. Crauch znowu poza reprezentacją, nie pszeszkadzało mi to ale gdy objołem również rep. Angli to nie mogę powoływaqć ich nadal cały czas maj status wycofany z reprezentacji bez względy czy jest to mecz toważyski czy o punkty macie jakieś sugestie

buczek93 Młody aktywista

Witam. Mam problem. Vincent Enyeama opuścił swój poprzedni klub Galatasaray i jest obecnie na WT. Prowadząc Inter pomyślałem, że taki ktoś jak on zawsze się przyda, nawet jeżeli będzie tylko rezerwowym graczem. Ale nie do przeskoczenia stał się przepis o tylko jednym zawodniku, który może być sprowadzony spoza UE. Nie ogarniam tego tym bardziej, że na WT ta reguła poprzednio dla mnie nie działała. Chciałem Nigeryjczykowi dopisać drugą, europejską narodowość w edytorze. I tutaj ponowny kwiatek - wydaje mi się, że Steam zablokował możliwość używania edytora na kopiach gry powiązanych z parowcem. Da się to jakkolwiek obejść ? W necie wyczytałem, że być może będzie potrzeba kilku dni, aby zmiany zadziałały, ale ja czekam już prawie tydzień (w grze) i nadal dupa. Będę się musiał pogodzić ze stratą Nigeryjczyka czy znajdzie się jakiś inny sposób na ściągnięcie go do mnie ?

destos15 Partyzant

[quote=dawido9034]Witam was.Mam problem nie wiem kim zagrac.
Kogo byscie polecili?Chcialbym druzyne ktora moze byc w czolowce swojej ligi.Szukam druzyny z nastepujacych krajow Anglia,Wlochy,Hiszpania,Polska.

Prosze o propozycje i ktora byscie mi najbardziej polecili[/quote]

Ja od siebie polece ci Śląsk Wrocław.
Sam nimi gram.Przy dobrych transferach i taktyce mozna wygrac Ekstraklase juz w pierwszym sezonie.Mi sie to udalo.Naprawde polecam gre ta druzyna:P

dawido9034 Partyzant

Witam was.Mam problem nie wiem kim zagrac.
Kogo byscie polecili?Chcialbym druzyne ktora moze byc w czolowce swojej ligi.Szukam druzyny z nastepujacych krajow Anglia,Wlochy,Hiszpania,Polska.

Prosze o propozycje i ktora byscie mi najbardziej polecili

PS: mam najnowsze uaktualnienie

Dawid0328 Partyzant

08.04.2011 20:43    #10088     Sufler - Porady do gry - Błąd systemu. Steam_api.dll
Witam!
Do wczoraj normalnie pogrywałem w mojego FM11. Niestety dzisiaj, kiedy próbowałem go włączyć, wyświetlił mi się następujący komunikat.
'Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono steam_api.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem'
Ok, ściągnąłem brakujący plik i wrzuciłem go do folderu. Windows/System32 (coś w tym stylu) zawsze tam wrzucałem pliki .dll i działały a dzisiaj nie.
Moje pytanie brzmi. Gdzie wrzucić ten plik żeby działała gra.

kicks Partyzant

08.04.2011 19:50    #10089     Sufler - Porady do gry - Screen
właśnie sam miałem ten problem, szukałem rozwiązania tutaj ale nie znalazłem.

Na przyszłość gdyby ktoś tez miał taki problem.

W ustawieniach gry wchodzimy w 'skróty klawiszowe' szukamy 'zapisz zrzut ekranu' klikamy w ten napis. Niżej będą napisy takie jak usuń i nowy. Klikamy na nowy i wybieramy jakiś przycisk pod którym nie kryje się inny skrót ja wybrałem sobie klawisz nawiasu kwadratowego ']'.

Klikamy ZATWIERDZ i gotowe.

buczek93 Młody aktywista

08.04.2011 18:55    #10090     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
Z tą mobilizacją na gruncie prywatnym niezła sprawa. Chociaż jestem ciekaw, jak na to zareagują prawdziwi piłkarze, gdy jakiś FM zacznie im losować problemy w domu albo dorobi extra 5 bachorów :D
A co do Ronaldo - on był i jest chory na tarczycę, także nie pisz, że się z własnej woli roztył. Chociaż choroby aktywowane po pewnym wieku jako kontuzje różnej maści - why not ?
Może bez AIDS, białaczki czy tego typu kwiatków, ale sądze że mogłoby być miejsce na choroby ukryte i znajdowane dopiero po specjalistycznych badaniach - vide anemia sierpowata u Lassany Diarry czy właśnie ta felerna tarczyca u Ronaldo. Do tego wypadki samochodowe, częstsze problemy osobiste i nieco większe lenistwo (piłkarze ZAWSZE wracają z urlopów po miechu). Plus ekstra jak zawodnik podpisuje kontrakt albo negocjuje to może się to odbić na jego dyspozycji mentalnej, gdyż zamiast myśleć o grze duma o nowym klubie. Tak samo te testy albo osobiste podpisy pod kontraktami - na to też do cholery piłkarz musi pojechać. I jeszcze powinny być od czasu do czasu wypadki losowe ELIMINUJĄCE zawodnika z reszty jego sportowej kariery - ciężki wypadek, choroba genetyczna, śmierć (tfu, tfu), katastrofy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.