Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zakiii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2011 18:11    #10061     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowej gry
Raczej też nie o to chodzi, bo po formacie Windowsa problem pozostał. Także gdzieś indziej musi leżeć przyczyna.

Salmen Młody aktywista

13.04.2011 16:03    #10062     Sufler - Porady do gry - Apeldoorn
[quote=slowik.thl]Niestety sam nie mogę tego sprawdzić ponieważ baza danych na której gram nie chce się wczytać :/ Poza tym przy parametrach mojego PC to praca z edytorem to jedna męka :)

co do Maximum attendance to wydaje mi się że dybciox ma racje.

Czas pokaże co będzie ze dalej ze stadjonem:) jestem dobrej mysli bo frekwencja 2.400/2.500 pojemności tak więc zarząd nie powinien mieć oporów. Na razie to rąbe turnieje towarzyskie aby kasy uzbierać bo tak czy inaczej będzie potrzebna;)

Wielkie dzięki za dobre rady..[/quote]

W połowie bieżącego sezonu zapytaj się o rozbudowę obecnego stadionu. Jeżeli się nie zgodzą, a uda Ci się wywalczyć awans, po sezonie nie powinno być większych problemów :)
error 404 - not found

lord_protector21 Partyzant

Dordzy FM-maniacy:)

Pisze do Was za zapytaniem, mam swojego FM 2011 (jest wspaniale) zainstalowałem sobie ze steamem i mam problem.

Gdy nie mam dostępu do internetu i próbuje sobie włączyć to najpierw mi chce zrobić aktualizacje steamu daje anuluj i potem wybieram opcję "offline" to dalej nie ładuje mi gry i tylko mam okienko i informacje o jest błąd połączenia i nie działa i proszę się skontaktować etc.

Koledzy i koleżanki co zrobić jak NIE będę miał dostępu do internetu a będe miał żądze gry:D:D

co mam zrobić?

Z góry dziękuje za pomoc

xxxDymaxxx Partyzant

13.04.2011 12:13    #10064     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowej gry
Poszukaj tematu gdzie było opisane jak ktoś miał problem z przejściem z łatki 11.2 spowrotem na 11.1, była tam podana "ścieżka" do rejestrów fma (ewentualnie niech ktoś poda) i po odinstalowaniu gry wejdź tam i pewnie został jakiś śmieć w rejestrze i będziesz musiał go usunąć ręcznie(najlepiej przez program typu cccleaner). Nie zaszkodzi też użyć automatycznej opcji czyszczenia kompa w cccleaner i polecam też użyć program reg organizer, aczkolwiek myślę, że problem tkwi w jakimś starym kluczu w rejestrze co 3ba ręcznie wywalić.

Gerard31 Partyzant

12.04.2011 23:20    #10065     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowej gry
Graj przez Steam i zero problemów.

hurricane85 Partyzant

hurricane85 napisał:

Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
Mniejszym problemem jest brak koszulek zawodnikow podczas wyboru zawodników w ekranie taktyki. Zamiast koszulek z numerem zawodnika grającego na danej pozycji mam tylko samo nazwisko mała czcionką które ledwo da sie odczytać dla osoby z problemami wzrokowymi.
pozdro dla wszstkich fmaniaków

Możliwe, że masz coś ze sterownikami karty graficznej lub po prostu za słabą kartę.

Posłuchaj napewno nie chodzi o to czy mam słabą karte bo nie mam nigdy nie miałem takiego problemu mam go dopiero od około 3 tygodni i jestem wkurwiony jak widze jak gra lazio z napoli i lazio ma czerwonej koszulki a lazio pasiaste czerwono seledynowe. Prawidlowe koszulki mam tylko we Włoszech Niemczech Polsce i Portugalii a reszta to te wymazy o ktorych wspomniałem niech ktoś da jakiś pomysł bo to jest poprostu kur.. kaplica

xxxDymaxxx Partyzant

12.04.2011 21:45    #10067     Sufler - Porady do gry - gra przeciw słabszym zespołom
podobny problem był chyba gdzieś poruszany...
Przed takimi meczami wymagaj więcej od swoich zawodników,mów wprost, czego od nich oczekujesz, wystaw kilku zmienników w pierwszym składzie, ustaw płynny styl gry.

MeehoweCK Partyzant

12.04.2011 21:19    #10068     Sufler - Porady do gry - gra przeciw słabszym zespołom
Gram Nowinami, w piątym sezonie gram już w 1. lidze i jestem liderem rozgrywek. Wyniki z zespołami mojego poziomu i lepszymi ode mnie są bez zarzutu (pokonałem Legię w ćwierćfinale PP), ale mam bardzo poważny problem w meczachi, w których moi piłkarze przewyższają przeciwnika umiejętnościami. W poprzednich edycjach FM również miałem problem z grą przeciw słabeuszom, ale problem ten polegał raczej na tym, że moi piłkarze "walili głową w mur", a mecz kończył się wynikiem 0:0. Teraz jest inaczej. To przeciwnik ma przewagę (czasem bardzo wyraźną) i skrzętnie ją wykorzystuje (zdarzyło mi się przegrać jako lider 0:6 z drużyną, z którą każdy inny wygrywał). Gdzie Waszym zdaniem leży przyczyna? W mobilizacji? Taktyce? Jak Wy radzicie sobie w meczach przeciwko słabszym drużynom?

zakiii Partyzant

12.04.2011 18:52    #10069     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowej gry
Witam
Mam następujący problem, po instalacji patcha 1.2.1 lub 1.3 nie mogę rozpocząć nowej rozgrywki ponieważ okno wyboru lig wygląda tak jak na screenie co robić ?
Zaznaczę, że przy poprzednich patchach nie ma tego problemu.

RobinWLKP Młody aktywista

Mam problem z herbami w skrzynce wiadomości, mianowicie widze w niej zwykły szbalon herbu w barwach klubu a nie normalny herb.
Pobrałem FMF Logos Magapack . Wie ktoś czym to może być spowodowane i jak to naprawić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.