Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

LowMen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.04.2011 18:59    #10051     Sufler - Porady do gry - Problem z pisaniem manifestu.
Mam problem z pisaniem zaczętego manifestu. Otóż gdy pisałem pierwsze zdania wszystko było w porządku, po zapisaniu jako "kopia robocza" i próbie dokończenia tegoż manifestu, zamiast pisania iluś-tam znaków i "przeskakiwania" o linijkę w dół, wszystko teraz pisze się w jednej linijce. Jak to zmienić?ł

esn1337 Partyzant

16.04.2011 14:09    #10052     Sufler - Porady do gry - Odzyskanie klubu
Witam,

Mój problem wygląda następująco, wynika trochę z mojej głupoty, ale do rzeczy.
Prowadziłem Vfl Wolfsburg przez ponad 20lat, po meczu zapisałem gre (wyłączyłem autozapis) i zwolniłem sie z klubu by z ciekawosci zobaczyc, czy ktoś będzi emną zainteresowany, właczyłem menagera od nowa, daje wczytaj ostatnia gre i wczytało się po zwolnieniu :O. Strasznie mi zalezy by odzyskać ten klubm czy istnieje jakiś znany wam sposób ? Przywracanie systemu nie da rady, nie mam w wyborze tego dnia. Pozdrawiam... i czekam na odp.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

16.04.2011 13:15    #10053     Sufler - Porady do gry - Łatka- POMOCY
Witam!
Chciałbym rozpocząć nową grę Arsenalem, ale mam jeden problem. Nazywa się on Aaron Ramsey. Po prostu szkoda mi chłopaka- najbardziej utalentowany PŚ w całej grze, a marnuje potencjał z 5 mies. kontuzją.

Postanowiłem usunąć mu kontuzję w edytorze, ale FMRTE (ściągane z kilku rożnych źródeł, net.Framework mam zaktualizowany) u mnie nie działa.

Dlatego proszę o pomoc- czy mógłby ktoś zrobić dla mnie taką łatkę (zajmie to kilka sekund- odpalenie edytora i zmienienie jednego okna w profilu Ramseya). Jeśli ktokolwiek zdecyduje zrobić to dla mnie, niech napisze do mnie w donosach, to podam mu mojego maila. Będę naprawdę wdzięczny za pomoc

Z góry dzięki!
Darkness... for me is where I shine

Wichura Partyzant

15.04.2011 13:51    #10054     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę.
Witam mam problem otoz po 7 latach w Legii gdzie osiagnalem juz wszystko co mozliwe(7 mistrzostw 5 pucharow Polski 6 Superpucharow 1 raz wicemistrz LM i 1 raz wicemistrz LE)przenioslem sie do podupadajacej ostatnio Chelsea(13 miejsce) i wykupilem praktycznie caly skład Mojej Legii lecz 2 pilkarzy nie moze dostac pozwolenia odwoluje sie ale to nic nie daje co mam zrobic bym mogl ich wykupic.TO PILNE.Błagam o szybką odpowiedz

PDrasta Młody aktywista

No mam dla Was trudne zadanie :)

Szukam bramkarza i pomocnika solidnego(cena do 80 tyś € za jednego) może być troche więcej, tylko problemem jest chęć negocjacji, gdyż prowadzę dopiero pierwszy rok KR(Islandia, prognozowane 3 miejsce) mam tylko lige z Islandii + dużą bazę, ale nie mam Titiego, Korfamaty itp. Khune nie chciał negocjować, nawet Ormianie czy Azerowie nie chcą przechodzić do mnie(mialem 2-3 na oku) liczę na Was, że dacie rade wynaleźć mi kogoś, można pisać także na priv, do czego serdecznie zachęcam.. :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

slay3r Partyzant

14.04.2011 18:27    #10056     Sufler - Porady do gry - Metallic logos problem
Witam. Mam powazny problem z logosami w tym stylu poniewaz, np. w Polsce miniaturki klubow sa dobrze ale normalne loga i boczne tla nie dzialaja, podobnie jest w Hiszpanii i Meksyku. Mam patcha 11.3 i skorke neue 2, innych logosow nie wrzucalem.

Przepraszam za brak polskich znakow, ale chrome odmawia posluszenstwa.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

14.04.2011 16:49    #10057     Sufler - Porady do gry - Opcje
Witam!
Ostatnio pojawił się u mnie dość znany bug- not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml.
Rozwiązałem go, tak jak było na stronce- wpisałem reset preferences we właściwościach. Gra się naprawiła, więc postanowiłem usunąć ten zapis z właściwości. I tu mam problem- usunąłem to i gra działa dobrze, bug się nie pojawia, ale gra nadal się zachowuje tak, jakbym tego nie usunął- za każdym włączeniem restuje wszystkie opcje. Co zrobić żeby nie kasowały mi się ustawienia?
Darkness... for me is where I shine

zakiii Partyzant

14.04.2011 14:26    #10058     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowej gry
Dzięki wielkie, wgrałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i problem został rozwiązany :)

Falcon Przodownik pracy

14.04.2011 09:51    #10059     Sufler - Porady do gry - w poszukiwaniu inspiracji
Inspiracją może być ten temat
http://www.cmrev(...)ke_.html

[quote=15sonik88]Od dawna dawna juz trwam na tej stronie, od dawna gram juz cm/fm, ale dzisaj z tego co pamietam pierwszy raz udzielam sie tu na forum... poszukuje inspiracji, nie bawi mnei juz gra wielkimi klubami, ani polskimi... poszukuje jakiegos pomyslu moze malego klubu z jakies slabej ligi ma ktos moze jakis pomysl ? za podpowiedzi bardzo dziekuje ;] pozdrawiam[/quote]
Zacznij od najniższej ligi angielskiej i zdobądź CL.To dopiero wyzwanie.

[quote=kvinto]Mam podobny problem...:) Od jakiegoś czasu "chodzi" za mną jakiś średni klub ligi rosyjskiej lub ewentualnie liga japońska. Myślę,że mogłoby to być spore wyzwanie. Sam czekam na jakieś inspiracje i propozycje.... Pozdrawiam[/quote]
Terek Grozny
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kvinto Partyzant

14.04.2011 09:43    #10060     Sufler - Porady do gry - w poszukiwaniu inspiracji
Mam podobny problem...:) Od jakiegoś czasu "chodzi" za mną jakiś średni klub ligi rosyjskiej lub ewentualnie liga japońska. Myślę,że mogłoby to być spore wyzwanie. Sam czekam na jakieś inspiracje i propozycje.... Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.