Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Oranje307 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2011 15:28    #10031     Sufler - Porady do gry - Problem z budżetem na transfer
Witam , ostatnio rozpocząłem grę Chelsea , oczywiście zaznaczyłem tą opcje "możliwośc prowadzenia transakcji w pierwszym okienku transferowym. Wszystko okey , tylko budżet na wydatki tranferowe wynosi 0 , a jak proszę ich o dofinansowanie to dostaję odpowiedź ,że jest to nie możliwe narazie. Ktoś powie co mam robic ?

Kamill Partyzant

20.04.2011 12:23    #10032     Sufler - Porady do gry - FM nagle się zawiesza
Witajcie. Od kilku dni mam dziwny problem. FM nagle zaczął się zawieszać 30 maja 2013 roku. Myślałem, że to problem z save'm więc próbowałem zacząć nową grę, niestety, w trakcie konfigurowania nowej gry, już po wybraniu lig dzieje się podobnie, muszę wyłączyć grę. Nie wiem co to spowodowało, zainstalowałem grę na nowo, ale to nic nie dało. Wtedy grałem na patchu 11.2, ściągnięcie 11.3 nie pomogło. Miałem tylko jedne update ściągnięty, Ligi Polskie, trochę się nimi bawiłem w edytorze, ale dopiero teraz mam ten problem. Mogę przeboleć utratę tamtego save'u, ale fajne by było gdybym mógł grac od nowa. ;)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ten temat -> http://www.cmrev(...)ke_.html to będzie adekwatniejsze miejsce na tego typu zapytania. :)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kabaruto Partyzant

Otóż ostatnio testowałem sobie footall manager w różnych aspektach. Niedawno utworzyłem sam a właściwie zmodyfikowałem i tak:

-robiłem save/load aby polskie kluby jak najwyżej dotarły w ligach europejskich.
-zrobiłem w edytorze wyższy budżet (polskie kluby sprowadzały zawodników głównie z brazyli za powiedzmy 1-10mln)
-stadiony po 40 tys-wyzsze ceny biletów
-dużo innych rzeczy

Reputacja ligi wiadomo polskiej na początku jest 110. jagiellonia wyszła z grupy w pucharze UEFA. Po wyjściu z grupy odpadła. Wisła odpadła w fazie grupowej EURO. Lech odpadł również w fazie Grupowej ale w LM.

mam pytanie. Bo jak dobrze wiemy rzadko się ostatnio w polskiej piłce zdarzało aby polskie kluby zaszły tak daleko. Reputacja polskiej ligi obniżyła sie po sezonie do 103. Dlaczego umie ktoś na to odpowiedzieć? Dodam że liga z Białorusi który nie miała uczestników w fazach grupowych LM i EURO i jeszcze 2 inne poszły wysoko do góry a polska ekstraklasa spadła o około 20 pozycji. Czy umie ktoś to wytłumaczyć? W końcu co to jest ta reputacja ligi?

Goldberg1987 Partyzant

19.04.2011 20:02    #10035     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
Witam wszystkich.

Otóż mam problem z niezadowoleniem zawodników treningiem. Mianowicie tylko takie niezadowolenie maja wszyscy czterej skrzydłowi: http://zapod(...)png.html

To co ja mam im zrobić zerowe obciążenia???

Soap Partyzant

19.04.2011 14:16    #10036     Sufler - Porady do gry - Regres na treningu?
Witam, mam pewien problem/pytanie.

Otóż grając w FMa bodaj miesiąc temu na innym sejvie, z tymi samimi trenerami, z tym sam reżimem i tymi samymi zawodnikami byłem bardzo zadowolony z postępów na treningu moich grajków. Danny da Costa leciał jak oszalały, statystyki ciągle szły mu do góry, a i sami zawodnicy w treningu mieli "zielone strzałeczki".

Teraz gram tymi samymi zawodnikami, trenerzy Ci sami, reżim treningowy na pewno dobry (z fm-base, chwalony przez wszystkich) i dupa. Co wchodzę to albo żadnych strzałek, albo pomarańczowe/czerwone. Czyli notują regres?

Mam najlepszych szkoleniowców, każdy do jednego rozdziału treningu + 1 trener, który ogarnia wszystkie.

andresss21 Partyzant

19.04.2011 10:06    #10037     Sufler - Porady do gry - Problem z plikiem dbc!!!
Witam mam problem z otworzeniem pliku dbc, który ściągam z tej strony.Chcę uaktualnić składy ale nie mogę otworzyć pliku FM 2010 Winter Revolution Update.dbc. Proszę o pomoc bo mam taką małpę na managera, czym mogę otworzyć ten plik??? z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam wszystkich FM maniaków pozdro

mateo3340 Partyzant

Witam,

mam straszny kłopot. Gram Polską. Po mistrzostwach Euro 2012 w kolejnych meczach mam bardzo denerwujący problem. Otóż tnie mi pierwsza połowa meczu... A druga działa już płynnie.

Nigdy mi się tak nie działo, na żadnym savie. Przyznam, że szału można dostać.

Nie mam bardzo dobrego sprzętu( procek 1.96, 1.7 RAM, karta radeon 9600PRO), ale gram na najniższych detalach, mam włączone tylko efekty pogodowe i tak jak pisałem, jeszcze nigdy mi się ta gra nie zacinała..

Zrobiłem defragmentacje dysku, podkręciłem procek właśnie na 1.96, ale nic to nie dało. Nie mam pojęcia o co chodzi..

Macie jakiś pomysł co się mogło stać.. ??

Cocxa Partyzant

Nie ma problemu, ale jutro ;> Chyba, że uda mi się jeszcze dziś wieczorem.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
18.04.2011 20:11    #10040     Sufler - Porady do gry - Problem FM 11
[quote=matsuchocki]Witam mam duzy problem, otoz gdy zaczynam nowa gre po zaladowaniu wyskakuje mi blad "no element found at line 1 of profil.xml" 3 razy klikne i gra działa....ale jak chce wyjsc z gry i zapisac to ok tez blad wyskakuje, gra sie zapisuje...ale zeby wczytac poźniej gre wyskakuje blad i nic juz nie moge zrobic...ktos wie jak pomoc?[/quote]

Musiałeś coś ruszać w dokumencie "profil.xml" Skoro nie znaleziono jednej linijki tekstu to znaczy, że ją musiałeś usunąć. Podeślę Ci prawidłową wersję tego pliku, potem ją po prostu wkleisz :)
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.