Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Otóz. Zrobiłem w edytorze podkrecony stadion arce gdynia. W głównym edytorze mieli takie coś jak alternatywne stadiony i ja to skasowałem. teraz w rozgrywce nie mogę wybudować stadionu. Jak najade na rozbudowa stadionu czy na budowe nowego stadionu to tam pisze ze zarzad zaakceptowal budowe nowego stadionu. W informacjach nic na ten temat nie mam. W edytorze na początku gry wykasowałem ten alternatywny stadion co był. Wie ktoś może w czym jest problem. obawiam sie że to błąd i blokować mi będzie rozbudowę stadionu przez całą rozgrywkę. pomoże ktoś?

bitoni Partyzant

21.04.2011 17:31    #10022     Sufler - Porady do gry - Problem z Bilbao
Własnie zaczelem grac Atletic Bilbao i okazalo sie ze do klubu moga przychodzic tylko Baskowie czy da rade to zmienic w edytorze lub innym programem?

orginal98 Partyzant

21.04.2011 16:01    #10023     Sufler - Porady do gry - problem
Mam pytanie.
Dlaczego jak sciągnęłem polską ligę update v1 i jak biore nowa gra i mam do wyboru kraje to polski nie moge wybrac (obok Polska jest zołty trojkat w srodku z wykrzyknikiem)??

fm11 11.3

Tome888 Partyzant

21.04.2011 15:55    #10024     Sufler - Porady do gry - Screen
[quote=zetkaiii]Tam, gdzie Ty napisałeś, znajduje się folder z grą, a screenshoty wkleja się do folderu gdzie masz save gry itp., czyli Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2011\screenshots.[/quote]
A jeśli tam nie ma tego folderu to stworzyć?
PS: Stworzyłem go tam i nie działa
[quote=Falcon]Zawsze możesz spróbować tak:
print screen----->otwierasz painta----->edycja---->wklej----->zapisz jako[/quote]
Robi screena pulpitu :)
PS: Nie wiem co mam już robić. Nic nie działa z powyższych.
PS2:Czemu wszyscy ciągle piszą o fm2011 jak w temacie ewidentnie jest fm2010?
PS3: Nikt nie umie rozwiązać mojego problemu? :(

Stachunio Partyzant

21.04.2011 14:34    #10025     Sufler - Porady do gry - Rejestracja zawodników w LM
Mam problem czy istnieje jakiś patch czy coś w tym stylu aby do ligi mistrzów można było rejestrować zawodników bez tych wymagań czyli 4 wychowanków i tak dalej???

carlosss89 Partyzant

Witam mam po formacie problem z wgraniem patcha. Podczas instalacji wyskakuje taki bład: http://img40(...)01it.jpg
Nie gralem w FM kilka miesiecy i teraz jak chce sobie zagrac to nie moge.
Mam Win XP i SP3 a wczesniej mialem SP2.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
20.04.2011 22:54    #10027     Sufler - Porady do gry - Mario Balotelli.
No to sprzedaj Balotellego i po problemie :)

vlacco Partyzant

20.04.2011 21:09    #10028     Sufler - Porady do gry - Mario Balotelli.
Problem w tym, że stworzyłem bardzo dobrą taktykę, którą wygrywam prawie wszystkie mecze. Jest to 4-4-2 ze skrzydłowymi, a taktyki pod Balotelliego specjalnie zmieniać nie będę. Statystyki na jednego z najlepszych OPL? No nie za bardzo :] Jeszcze za miesiąc zakontraktuję Robbena, bo mu się kończy kontrakt, to już w ogóle.

Przebłysków geniuszu póki co w grze nie widziałem - pierwszy sezon 27 meczy, 4 gole, 6 asyst, w drugim sezonie 9 meczy i 0 bramek i asyst. Noty 6.93 i 6.82, więc czemu mam na niego stawiać, skoro na lewym skrzydle mam Bale'a który ma stałą formę i jego dośrodkowania są wyśmienite?

Postaram się wprowadzać go i zmieniać mu na tego schodzącego, tak jak radzi machaj.

a jeszcze mi proszę powiedzcie, jak myślicie tego delikwenta ustawiać: http://img64(...)ono.png/ ? Na jaką pozycję docelowo najlepiej mu trening ustawić? :) Na ŚO słaba siła i skoczność, na PŚ słabiutkie podania, kreatywność i waleczność, na skrzydłowego słaba technika.

Green Partyzant

Czyli twoim zdanie nieoplaca sie brac pogdladu tylko grywalne ligi?Niewplynie to na jakosc jak wezme tylko 6-10 grywalnych lig?Chodzi mi o to ze czy bede mogl nadal znajdowac pilkazy z lig ktorych niezaznacze i czerpac frajde z gry?
Ogolnie z tego co patrzylem dla poczatkujacego gracz ukrycie atrybotow gracza sprawia problem gdyz niewidzac statystyk gracza niewiem czy oplaca sie slac skauta,jest w bazie duzo zawodnikow i ciezko wylapac kto moglby do mojego klubu pasowac,zaznacze ze planuje grac GKS Belchatow iec latwo niebedzie:)
A zatrudnienie sporej liczby scoutow z roznych krajow niewplynie na to ze bede widzial wiecej statystyk zawodnikow z danych krajow?
Sorry za tak glupio pytam ale jest to moj pierwszy kontakt z FM i chcialbym uzyskac kilka rad od ludzi majacych ta gre w jednym paluszku:)

LucasLFC Partyzant

20.04.2011 15:40    #10030     Sufler - Porady do gry - Genie Scout
Również miałem podobny problem, ale akurat tylko z Brazylijczykami miałem taki problem(nie wiem czy tylko ja, bo pierwszy raz byłem użytkownikiem tego programu) że Brazylijczycy mieli pozmieniane nazwiska(być może były to pseudonimy) co prawda nie wszyscy, ale niektórzy właśnie mieli pozmieniane. Wyjściem było szukać po dacie urodzenia w klubie newgena bądź po niektórych umiejętnościach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution