Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

student137 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram z Arsenalem jak równy z równym do 50 min i co? FM widzi że nie da rady więc wyruchał mi 2 zawodników i strzelił 2 brameczki. Siedzę 15 min aby coś wyciągnąć z meczu bo do końca 25 min. W 88 strzelam na 2-2 jest euforia, radość szampan się leje, ale nie ma tak dobrze 93 i rzut karny dla Arsenalu i co 3-2. I to nie taki zwykły karny, róg pola karnego ten od lini końcowej czyli kąt zerowy, 1 zawodnik Arsenalu i 3 moich przy nim w polu karnym większość moich i jak to zwykle bywa bezmyślny karny, Pierdol się FM

Noorbiii18 Partyzant

12.08.2015 22:37    #6182     Sufler - Porady do gry - Błąd 41 FM 2015
proszę o pomoc, wyskakuje mi błąd 41. klikam na fm 2015 wlacza sie normalnie po jakims czasie jak gram max trwa to do 5min wylacza mi sie i wyskakuje bład 41 prosze o pomoc !!!

belzebub666 Partyzant

12.08.2015 22:10    #6183     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
A ja mam i3 i geforce 720 w lapku :( A jestem wielkim fanem tego uniwersum, pięcioksiąg (tak nesete, pięcioksiąg :D Ale pewnie to był taki skrót myślowy, bo jak wiadomo, oprócz pięcioksięgu były dwa kapitalne zbiory opowiadań, Miecz Przeznaczenia i Ostatnie Życzenie, no i nie tak dawno temu Sezon Burz ) przeczytałem chyba z 4 razy, pierwszy raz w wieku 12 lat, od tego czasu pokochałem ten świat. Jedynka nie podeszła mi jakoś bardzo, za to dwójka podobała się przeogromnie. I nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę możliwości zagrania w trójeczkę :(

teekoki Partyzant

12.08.2015 20:50    #6184     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ważne pytanie :)
Witajcie.
Mam pytanie czy wiecie jak ustawić/gdzie właczyć w edytorze fm opcje żeby w np; lidze polskiej grali sami polacy,w hiszpańskiej sami hiszpanie itd.. ??
Chciałbym pograć tak żeby w żadnej lidze nie było obcokrajowców.
Dzięki wielkie:)

mati51 Partyzant

Witam,

Mam do zaoferowania jw. Przeniosłem się na konsole, dlatego już nie gram w FM. Byłby ktoś zainteresowany?

student137 Partyzant

[quote="Makaronczterojajeczny"]Zadałem pytanie. Czym jest światło. Bo nie jest ono jak chcą poniektórzy falą. Jest to zespół cząstek podlegających pewnemu rozkładowi prawdopodobieństwa. Zadałem pytanie o teorię Lorenza. Kim był ten Lorenz. Ano był to meteorolog ,który dał podwaliny pod teorie chaosu. Dodam więcej, chaosu deterministycznego. Chaos deterministyczny i "kopenhaska interpretacja" pasują do siebie idealnie. A co wynika z tego dla tej gry. Ano to, że jest to zwykły" atraktor", ale dla gracza jest trochę inaczej.W każdym momencie traktowany jest jego wynik jako pojedyncza obserwacja. Na tym polega losowość tej gry i jej determinacja. W mojej rzeczywistości Legia zdobyła mistrzostwo 4 razy na pełnej symulacji. Ale na wyłączonej pełnej symulacji mistrzem polski w pierwszym roku zostało Podbeskidzie. Ma Pan całkowite prawo się nie zgadzać, ponieważ ja nie wiem jak wyglądają ligi niższe. Ale przyzna Pan , że wynik Białoruś -Polska 7:3 to żart.Możliwy tylko na gruncie teorii chaosu ,co zresztą pokazuje deska Galtona.

I szanowny Panie gole są programowane dużo wcześniej. Dlaczego tak myślę. Ano dlatego, że gra w 90 % zacina mi się przed każdym golem. (Niestety zacina się i w innych) Po prostu staje i już wiadomo, że po podaniu jest gol. I on jest na te 90 procent. Czy innym staje nie wiem. Ja gram 130 tysięcy zawodników czyli wszystkie ligi plus coś tam jeszcze.

I żeby nie było durnych dyskusji na temat światła, jestem fizykiem i mechanikę kwantową i teorie względności studiowałem.[/quote]

Też bardzo często wiem kiedy będzie gol. KIedy w ciagu minuty moi zawodnicy robią kilka akcji, w ktorych nie potrafią celnie podać, tracą piłkę jakby byli juniorami, to wiem, wtedy wiem że za sekund 15 wpieprzą mi gola.

Makaronczterojaj... Partyzant

Zadałem pytanie. Czym jest światło. Bo nie jest ono jak chcą poniektórzy falą. Jest to zespół cząstek podlegających pewnemu rozkładowi prawdopodobieństwa. Zadałem pytanie o teorię Lorenza. Kim był ten Lorenz. Ano był to meteorolog ,który dał podwaliny pod teorie chaosu. Dodam więcej, chaosu deterministycznego. Chaos deterministyczny i "kopenhaska interpretacja" pasują do siebie idealnie. A co wynika z tego dla tej gry. Ano to, że jest to zwykły" atraktor", ale dla gracza jest trochę inaczej.W każdym momencie traktowany jest jego wynik jako pojedyncza obserwacja. Na tym polega losowość tej gry i jej determinacja. W mojej rzeczywistości Legia zdobyła mistrzostwo 4 razy na pełnej symulacji. Ale na wyłączonej pełnej symulacji mistrzem polski w pierwszym roku zostało Podbeskidzie. Ma Pan całkowite prawo się nie zgadzać, ponieważ ja nie wiem jak wyglądają ligi niższe. Ale przyzna Pan , że wynik Białoruś -Polska 7:3 to żart.Możliwy tylko na gruncie teorii chaosu ,co zresztą pokazuje deska Galtona.

I szanowny Panie gole są programowane dużo wcześniej. Dlaczego tak myślę. Ano dlatego, że gra w 90 % zacina mi się przed każdym golem. (Niestety zacina się i w innych) Po prostu staje i już wiadomo, że po podaniu jest gol. I on jest na te 90 procent. Czy innym staje nie wiem. Ja gram 130 tysięcy zawodników czyli wszystkie ligi plus coś tam jeszcze.

I żeby nie było durnych dyskusji na temat światła, jestem fizykiem i mechanikę kwantową i teorie względności studiowałem.

student137 Partyzant

Nie zgodzę się z Tobą oraz losowością kolegi Makarona. Tą grą rządzą schematy, ktorę sa co raz mniej widoczne im Twoja drużyna staje sie mocniejsza. W moim przypadku jest to prawie zawsze 3-4 lata po zdobyciu 1 mistrzostwa ligi, wówczas nastepuje pelna dominacja ligi, i zwycięstwa ikonami ligi po 5-0, 6-1 sa normalnością i nudzą. Pozornie lepiej jest w pucharach, ale tam jesli wygrasz wysoko pierwszy mecz u siebie lub minimalnie na wyjeżdzie to masz awans(jedyny wyjątek kiedy grasz powiedzmy z wielką 4 koksów, wtedy nawet 2-0 nic Ci nei da bpo taki Real Ci wpakuje 7-0.

I tak;
-mnóstwo kontuzji, zwłaszcza przed waznymi meczami
-prawo serii, ktore wyglada jak regulator rozgrywki. Jeśli osiagasz wyniki ponad poziom gra wyrównuje szanse i tak po wygranej z 2 koksami dostajesz lanie od jakiś leszczy i suma sumarum masz tyle samo punktów.
-kontrgole, za duże tego wręcz nierealne. Kiedyś w 1 meczu miałem 3 takie. I nie ma znaczenie, że zatrzymasz mecz po golu i będzie robić swoje bo ten gol jest juz zaprogramowany, i Ty go stracisz.
-mecze ktorych nie da się wygrać. Możesz rozegrać 10 spotkań i żadnego nie wygrasz, nawet gdbys grał z totalnym leszczem
-karne, rywal ma skutecznośc w obronie i strzelaniu 99%, Ty zaś masz normalna czyli taka jaka powinna być. Kiedyś w Portugalii przez 4 lata, z 3 bramkarzami nie miałem ani jednego karnego obronionego lub przestrzelonego przez rywala.
- karne, bez względu na to czy sa zasadne czy nie, 80% z nich jest tak głupich że nie wiem jak to okreslić. W polu karnym 8 zawodników a faul na rogu pola karnego, lub w kącie zerowym.
-kiedy przeciwnik musi strzelić to prawie zawsze pod koniec meczu ma mnóstwo sytuacji, ale jak Ty musisz strzelić to 1-2 lub wcale.
-kiedy przeciwnik wie że nie wygra to dzieją się cuda, kartki czerwone, kontuzje i wtedy z Tobą wygrywa,
-comebacki z 2-0 na 2-2 sa naturalnością i są realne, ale za dużo jest tych z 3-0, w realu takie są ale to sa jednostkowe sytuacje a nie że jeden klub ma po 1-2 na sezon.
-bramkarz rywala ma mecz zycia zawsze przeciwko Tobie

W sumie to się odnosi do spotkań z rywalami mocno słabszymi, slabszymi, równymi i lekko lepszymi. Koksy robią swoje.

I to nie jest wymysl bo wielu ludzi obserwuje podobne zdarzenia. I dlatego najlpesyz jest Cm4 i Fm12

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
12.08.2015 12:44    #6189     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Nie bede spojlerowal ale mam wrazenie ze raz rozegralem akcje dobrze a dwa razy spartolilem sprawe. I mialem nawet taka mysl zeby sie lekko cofnac ale pomyslalem ze nie, przyjme swoje wybory na klate :) powoli zbieram sie zeby na wyspy sie wybrac, zalatwie jeszcze dwa zadania w Wolnym Miescie i plyne. Obaczymy co tam na mnie bedzie czekac. Moze Niespodzianka ;)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
12.08.2015 12:21    #6190     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Ja już z miesiąc temu przeszedłem Wieśmaka na pc (grafika palce lizać), oczywiście nie na 100%, ale co jakiś czas wracam i klepie resztę potworów. Mój Geralt ciśnie na 39 poziomie, więc już wszyscy się przed nim chowają, ale czasami warto coś poszatkować. Uważaj nesete, żeby nie mieć złego zakończenia, które mi się trafiło :unhappy:

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution