Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
12.05.2007 19:12    #1361     Sufler - Porady do gry - Bug w FM
Czy to jest bug??U mnie jak zaczynałem drugi sezon w kwalifikacjach LM zagrało FC Koln:/Przeciez oni graja w drugiej lidze.Gdyby grali w Pucharze UEFA to rozumiem np.2-ligowe Xerez gra w Pucharze UEFA ale Koln w LM??
lucasinho.blox.pl

shearerr Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.05.2007 22:31    #1362     Sufler - Porady do gry - System reputacji do kitu
aberdeen o czym ty mowisz to byl tylko pojedynczy epizod dla artmedi bratyslawa i dla reszty i zaden z nich niedzoszedl do polfinalu jakiegos pucharu no chyba ze Steaue Bucarest o ile dobrze pamietam doszla do polginalu puicharu uefa nie chodzi mi ze po wejsciu do ligi mistrzow maja dostawac duzo reputacji jak piszesz to mysl troszke wiadomo ze klub musi grac regularnie w lidze mistrzow i z kazdym sezonem by dostawal za to troszke reputacji zeby np sie ona utszymywala w miejscu no albo rosla w miatre wiekszych sukcesow no a jak klub pozniej by nieodnosil zadnych sekcesow na arenie miedzynarodowaej to zeby spadala bo np granie polskim klubem nie ma sensu bo nawet regularna gra w lidze mistrzow i dochodzenie czasami do polfinalu nie daje reputacji a wrecz odwrotnie jest ona co ruku nizsza radze ci zacznij grac czasami slabymi ligami bo Premiership, League 1 czy liga hiszpanska to nie wszystko!!!! wtedy zmnienisz zdanie

wojciak Partyzant

11.05.2007 17:44    #1363     Sufler - Porady do gry - System reputacji do kitu
"nawet jakiś nędzny angol z konferencji nie chce grac w Wiśle Kraków czy Legii, mimo iż kluby te dochodzą do finału UEFA, to jest do kitu :/"

Pamiętaj, że życie piłkarza to nie tylko klub... chłopak nie zna Polskiego, ma w Anglii kumpli i rodzinę, a może nawet żonę i dzieci, które nie chcą się przeprowadzać...
Ty chciałbyś się przeprowadzić do Kazachstanu albo Bangladeszu?

eMiKa Młody aktywista

11.05.2007 16:59    #1364     Sufler - Porady do gry - System reputacji do kitu
xpris,przyznam Ci racje,ale to ze masz taka reputacje(krajowa)nie oznacza ze przyjdzie do Ciebie jakis brazylijczyk,czy nawet meksykanin,nie mowie tu o jakis tam nedzach z Tawrii,czy Mostu,bo to nie o to chodzi,prawda? To przydalo by sie zmnienic,bo nawet jais nedzny angol z konferencji nie chce grac w wisle krakow czy legii,mimo iz kluby te dochodza do finalu UEFA,to jest do kitu:/
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

eMiKa Młody aktywista

11.05.2007 10:01    #1365     Sufler - Porady do gry - Komp
Panowie,ja gram Southampton 3 sezon i w 2 sezonie Wisla po sciagnieciu do swojego sqadu Genkova,Mendeza i Delgado doszla do finału UEFA gdzie ulegla dopiero po karnych chyba Evertonowi.Pamietam ze prowadzil ja wtedy Lenczyk ktory teraz jest managerem o kontynentalnej renomie:) ciesza wyniki polskich druzyn,nawet gdy sam gram z nimi w fazie grupowej to staram sie im w jakis sposob pomagac,np.gromiac ich rywali:) Poland Rulessss!
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

shearerr Partyzant

11.05.2007 02:36    #1366     Sufler - Porady do gry - System reputacji do kitu
Prowadze juz wisle 5 sezon doszlem z nia do polfinalu pucharu uefa tylko szkopul wtym ze nie dostalem za to zadnej reputacji wiem bo sprawdzalem w edytorze reputacja strasznie kuleje w fm dopiero jak bym doszedl do polfinalu ligi mistrzow to bym dostal troszke reputacji no moze podniosla by sie o 50 ale i tak by spadla po koncu sezonu czyli poltora miesiaca pozniej jest to dosc komiczne bo nie mozna salebego klubu jak wisla czy sprta praga zrobic srednia druzyna europy a jest to dosc nie normalne bo taki przyklady jak dynamo kijow mowi sam za siebie po dojsciu do polfi
alu ligi mistrzow poziom ich ligi sie podniosl ceny pilkarzy itp moim zdaniem Fm powinien stworzyc nowy system reputacji zarowno klubow jak i lig np slabsze kluby jak sparta praga , wisla, legia czy hjakies tam inne slabe kluby powinny dostawac wiecej reputacji za swoje osiagniecia np jak dojscie moja wiselka do polfinalu pucharu uefa czym klub corac popularniejszy powinien dostawac mniej reputacji za swoje osiagniecia ale reputacja powinna tesz wolniej spadac i co do reputacji ligi powinni ja naprawic bo ceny pilkarzy razem z reputacja ligi nie ida w parze

DeMichels Partyzant

10.05.2007 19:07    #1367     Sufler - Porady do gry - Komp
A czy ktoś spodziewał się, że Porto wygra LM, a As Monaco zajmie 2 miejsce? U mnie Legia odpadła w ćwierćfinale UEFA dopiero z Romą.

Bartez Przodownik pracy

10.05.2007 16:23    #1368     Sufler - Porady do gry - Komp
A dlaczego?? Grając Legią w FM 2006 tesz doszedłem do półfinału PUEFA.

Mistrzu_mks Młody aktywista

10.05.2007 16:21    #1369     Sufler - Porady do gry - Komp
Komputer grajac wisla krakow (a. nawalka) doszedl do pol finalu pucharu uefa. bug"?

Bartez Przodownik pracy

10.05.2007 14:57    #1370     Sufler - Porady do gry - Kasa, a puchar.
A dlaczego tak?? Awansuj do ligi mistrzów. Na samym starcie zarabiasz. A jak ci tak zależy na P.UEFA, to zajmij w grupie 3 miejsce co da ci "awans" do pucharu uefa. bo lepiej zagrać w fazie grupowej LM niż PU bo jest to bardziej opłacalne. A do takiego klubu jak celtic możesz sprowadzić nezłych piłkarzy. To jest moje zdanie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution