Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

manio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2010 22:00    #3591     Sufler - Porady do gry - Spadek umiejetnosci/ zly trening?
Messi w FM10 jest już piłkarzem w 100% ukształtowanym, co w pełni pokazują jego atrybuty. Jeśli dasz mu zbyt lekki trening to oczywiste jest, że atrybuty mu będą spadać. A skoro to początek sezonu to brakuje mu ogrania meczowego, więc postaraj się grać dość często sparingi, ale bez przesady, bo przy dużym obciążeniu i meczu co 4 dni możesz go najzwyczajniej zajechać.

carlosss89 Partyzant

01.01.2010 20:28    #3592     Sufler - Porady do gry - Spadek umiejetnosci/ zly trening?
kontuzji nie mial bo to poczatek sezonu a trening ma na skrzydlowego bo lubi grac na prawym skrzydle wiec nie wiem o co chodzi ;/

RIDS Partyzant

01.01.2010 20:17    #3593     Sufler - Porady do gry - Spadek umiejetnosci/ zly trening?
[quote=carlosss89]A mam jeszcze jedna ciekawa sytuacje i nie wiem co jest nie tak. Otoz gram sobie teraz barcelona i mam dziwna sytuacje otoz Messiemu spadly statystyki a tym czasem u reszty zespolu widze tylko znaczacy wzrost umiejetnosci. Uzywam treningow Tuga. Wie ktos moze o co tu chodzi?:P[/quote]

Być może miał jakąś kontuzję, albo dobrałeś mu nie odpowiedni trening?
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

carlosss89 Partyzant

01.01.2010 17:34    #3594     Sufler - Porady do gry - Spadek umiejetnosci/ zly trening?
A mam jeszcze jedna ciekawa sytuacje i nie wiem co jest nie tak. Otoz gram sobie teraz barcelona i mam dziwna sytuacje otoz Messiemu spadly statystyki a tym czasem u reszty zespolu widze tylko znaczacy wzrost umiejetnosci. Uzywam treningow Tuga. Wie ktos moze o co tu chodzi?:P

elhijo Partyzant

31.12.2009 16:16    #3595     Sufler - Porady do gry - Trening
Hehe pogrzebałem trochę w grze i już znalazłem. Więc dla ciekawskich... Wchodzimy na obojętnie którego zawodnika ---> Trening ---> Atrybuty ---> Po prawej jest rozwijana lista "Kategoria treningowa" ---> Klikamy sobie np.na siłę i widzimy że siła podnosi takie atrybuty jak: Pracowitość, Siła, Sprawność, Wytrzymałość :)

ciapciak Partyzant

31.12.2009 15:56    #3596     Sufler - Porady do gry - Trening
Po "najechaniu" także nie ukazuje WSZYSTKICH konkretnych umiejętności, na których wpływ ma dany trening. Tylko to nieszczęsne 'itd.'. Kolega potrzebuje kogoś, kto dokładnie określi co ma wpływ na jakie statystyki.

pchela123 Młody aktywista

31.12.2009 14:13    #3597     Sufler - Porady do gry - Trening
Aerobik to najbardziej bedzie rozwijał Fizyczne czyli Zwinność, Przyśpieszenie itp. I itp to są właśnie te fizyczne. Stałych fragmentów nie muszę ci tłumaczyć, Siła no bedzie poprostu silniejszy zawodnik taki lepiej zbudowany :D, Taktyka to ustawianie się, przewidywanie, decyzje, Pan nad piłką to drybling i zdolności techniczne. Atak to wykańczanie akcji, celność podań, kreatywność i błyskotliwość(chyba) Strzały no to poprostu strzaly :D Strzały z dystansu i ogólnie uderzenia xd

Nie jestem pewien czy to tak idzie, ja mam swój trening i każda z tych idzie w góre w zależności od intynsywności ;)

elhijo Partyzant

31.12.2009 13:58    #3598     Sufler - Porady do gry - Trening
Aj no właśnie nie :( chodzi mi o to co jaki treningi podnosi ;D o może tak będzie łatwiej.
Np.
Siła podnosi siłe i wytrzymałość itd.
Aerobik podnosi szybkość, zwinnośc, zmysł równowagi itd.

Tylko mi powiedzcie co jest po tych "itd" :D

pchela123 Młody aktywista

31.12.2009 13:42    #3599     Sufler - Porady do gry - Trening
http://www.cmrev(...)owy.html

Chyba o to chodzi ;)

elhijo Partyzant

31.12.2009 13:35    #3600     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam pytanie dotyczy ogólnie wszystkich managerów nie tylko 2010.

Ogólnie chodzi mi o to czy mogę gdzieś znaleźć jakąś ściągę która mówi o tym jaka grupa treningowa trenerów odpowiada za dane atrybuty zawodników?

Czyli np.trener od stałych fragmentów gry trenuje rzuty rożne, rzuty wolne, dośrodkowania itd.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.