Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Squeeze] jaki trening rozpoczac aby zawodnicy wykorzystywali sytuacje sam na sam[/quote]
Najlepiej ze strzałami i atakiem na intensywnym. Trenerzy z treningiem ofensywnym i technicznym na 20. Czytałem ostatnio że winą tego może być zbyt duża pewność siebie. Daj pograć zmiennikom.Niech się wytworzy konkurencja to Rooneyowi będzie bardziej zależeć.

[quote=Squeeze]komputer wie jakim wynikiem zakoncza sie rzuty karne.
[/quote]

odkrycie sezonu ;)

Squeeze Partyzant

Witam ! Ostatnio odkrylem cos ''dziwnego'' Specjalnie zrobilem save i gralem 3 razy ten sam mecz tak aby doprowadzic zespol do rzutow karnych.

Rezultat ?

Porazka 7-8, 7-8, 6-7

Przypadek ? Chyba nie ale mam na mysli co innego. Chodzi o pasek ''meczowy''

Jak wiemy podczas meczu widzimy pasek wskazujacy 90min, czyli wtedy kiedy skonczy sie mecz. Niestety ale ... w rzutach karnych takaze ! Co oznacza ze ze komputer wie jakim wynikiem zakoncza sie rzuty karne. Zawsze ogladalem karne z niepokojem a teraz... z anielskim spokojem poniewaz dobrze wiem kiedy przegram !

Irytujace ?

Aby nie spamowac w Suflerze zadam jeszcze pytanie, co zrobic, jaki trening rozpoczac aby zawodnicy wykorzystywali sytuacje sam na sam ! To jest kompletna nierealistycznosc aby gracz, Wayne Rooney podczas meczu nie wykorzystal zadnej z 4 sytuacji sam na sam... co robic ? :/

PS. Czytalem jeszcze, ze w tym najnowyszm patchu eliminuje sie wyniki takie jakie przedzej sie zdarzaly 3-0... 4-1... no ale takie jak 7-8 czasami 8-9 to przesada :D

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
19.01.2010 12:31    #3553     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
[quote=hidalgo4]aby mozna bylio zatrudnic wiecej trenerow nalezy rozbudowac BAZE TRENINGOWA [/quote]

Niekoniecznie. U mnie się ona nie zmieniła a miałem ten sam problem co jordaneq -
Zarząd zgadzał się tylko na jednego trenera (grałem Gwardią w Lidze Okręgowej).
Po pierwszym sezonie wywalczyłem awans do IV Ligi oraz dodatkowo miałem finanse w końcu na nieznacznym plusie - Zarząd już nie robił problemów z zatrudnieniem kolejnych szkoleniowców, także albo jeden z tych czynników albo oba są konieczne do powiększenia sztabu szkoleniowego.

Pzdr
…(…)…

hidalgo4 Młody aktywista

19.01.2010 12:18    #3554     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
aby mozna bylio zatrudnic wiecej trenerow nalezy rozbudowac BAZE TRENINGOWA baze mlodzezowa, trener zagraniczny powoduje sciaganie grajkow okreslonej narodowosci ale to trwa nawet kilka sezonow

jordaneq Młody aktywista

19.01.2010 10:39    #3555     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
Witam!
Mam kilka pytań ( Gram Makuru FC- zespół z ligi Wysp Salomona ):
1. Moge zatrudniać tylko jednego trenera. Kiedy będe mógł zwiększyć liczbę trenerów i co muszę zrobić by to nastąpiło?
2.(Nie śmiejcie się ;) ) Ostatnio na biologii w szkole miałem o ewolucji - efekt założyciela i efekt szyjki od butelki. I tak się zastanawiam czy w FMie też to działa. Chodzi o to, że ściągnąłem do mojej drużyny na Wyspy Salomona dwóch Polaków. Chodzi o to czy jeśli będe ściągać Polaków, oni dostaną obywatelstwo to czy będą pojawiali się w moim klubie polscy juniorzy albo chociaż o polskich nazwiskach?
3.Jak to się dzieje że gdy ja prowadze mój zespół to jest albo 1-0 albo 0-0 alb przegrywam, a gdy ide na urlop i drużyne prowadzi asystent to oni wygrywają 3-1, 2-0, 2-1 itd.(oczywiście także remisują i przegrywają).
4. Wiem że aby wybudować nowy stadion należy wygrywać co się da i to przy pełnych trybunach. Ale ile to dokładnie kosztuje? Mam na myśli dokładną kwote? Najlepiej w euro :) Myśle że będzie u mnie ciężko z budową nowego stadionu bo na Wyspie Salomona jest tylko jeden stadion ale za to o pojemności 30.000. Grają na nim wszystkie drużyny ale właścicielem jest tylko jedna drużyna. Jeśli znacie dokładne sumy to również bym prosił o kwoty rozbudowy bazy treningowej i obiektów młodzieżowych.

Z góry przepraszam za wyczerpujące pytania ale wiecie, Wyspy Salomona to nie Barca czy Chelsea że już jesteś i masz wszystko. To nawet nie jest 8 liga angielska. Gracze tam to totalna żenada, nawet jesli ma się w składzie pół reprezentacji WS.
Dzięki
Pozdrawiam

hidalgo4 Młody aktywista

16.01.2010 20:37    #3556     Sufler - Porady do gry - Trening Przedsezonowy
radze poczytac tutaj pare artykulow odnoscie FM-a dotyzacych trenigow, stratef=gi dobierania trenerow i co chyba najwazniejesze bazy treningowej - bo jak sie okazuje specjalistyczne treningi maja znikomy wplyw na zawodnika a ogormny maja trenerzy i wlasnie baza treniengowa, a same treningi przed sezonowe i seznowe to tylko jakism mit, nie twierdze ze wcale nie trenbiwac tylko ze wystrcza skupic sie na pozyckji zawodnika a scislej mowiac czy gra na srdoku czy skrzydlach i ataku tyle...

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
16.01.2010 19:59    #3557     Sufler - Porady do gry - Umiejętności newgenów w BVB
http://www.cmrev(...)ezy.html -> polecam, naprawdę dobry artykuł, bo siła leży w treningu!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kajti Partyzant

16.01.2010 19:34    #3558     Sufler - Porady do gry - Umiejętności newgenów w BVB
Witam. Mam pytanie odnoszące się moich najmłodszych grajków. Jestem obecnie w połowie drugiego sezonu. Jako manager Borussi Dortmund zaglądam do zespołu U-19, by zobaczyć,, czy mam jakiegoś ciekawego młodziaka. Nie oczekuję, że znajdę piłkarza po którym juz teraz widać, że będzie gwiazdą, lecz to co widzę, jest wprost nie do pomyślenia. Klub, który ma znakomity stadion , co więcej bazę treningową, szkółkę młodzieżową i akademię piłkarską na najwyzszym poziomie, posiada młodzików nie potrafiących grać w piłkę. W U-19 znalazłem samych piłkarzy o umiejętnosciach od 1 do 10. Co w takim razie ma wpływ na jakosć młodzików?

sanki88 Partyzant

16.01.2010 15:48    #3559     Sufler - Porady do gry - Trening Przedsezonowy
najwiecej przed sezonem daje rozegranie duzej ilosci spranigow- nawet co dwa dni jesli masz szeroka kadre. ostatni sparing ~tydzien przed pierwszym meczem i wszystko powinno grac. ja tak robie i przy roku 2024 jeszcze nigdy nie mialem zawodnika zmeczonego sezonem. a obciazenie treningowe caly czas wysokie.

techniczny Młody aktywista

16.01.2010 15:12    #3560     Sufler - Porady do gry - Trening Przedsezonowy
zauważyłem że kombinowanie z treningiem przed sezonem nie ma nic do znaczenia. u mnie na okrągło trening ustawiony jest na "wysoki" i zawodnicy wraz z pierwszym treningiem po urlopie rzucani są od razu na szeroką wodę. za to staram się dobrze dobierać sparingpartnerów, to znaczy na zmianę słabszy i mocniejszy, z kraju i z zagranicy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution