Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam - mam 2 pytania.

1) Czy da się usunąć zawodnika z bazy danych (w trakcie gry) ?? Robert Enke nie żyje a u mnie w lidze Aston Villa go kupiła - chciałbym wyedytować to jakoś.FMM2.2 zmieniłem mu wiek, i dałem duże jadness oraz skróciłem kontrakt - możne zrezygnuje, ale chciałbym usunąć go całkowicie, żeby nie był później skautem czy managerem.

2)Kluby filialne - czy jest jakiś trik pozwalający mi na wybór klubu który bym chciał jako filię?? Wolałbym wypożyczyć zawodnika na 3 lata do Korony czy belgijskiego 2 ligowca, niż do Odry Opole czy pół-amatora z Rumunii (a takie propozycje ma dla mnie zarząd - z ich bazami treningowymi młodzi zdolni cofną się w rozwoju) - gram Southampton więc solidnym klubem, który miałby szansę w rzeczywistości na nawiązanie takiej współpracy.

sanki88 Partyzant

26.01.2010 03:15    #3532     Sufler - Porady do gry - skąd taki młodzian
Co do tych Turków to we wcześniejszych wersjach gry też "rodzili się" co sezon piłkarze z wysokim PA, ale jakoś nigdy im się to nie przekładało na poziom gry reprezentacji. Przynajmniej u mnie. Mam rok 2024, jak wysyłam skauta w świat to zawsze mi poleci jakiegoś nastolatka z Turcji właśnie, a co ciekawe z Hiszpanii, Francji czy Niemiec nie zawsze, a poziomy wiedzy mam już na max w tych krajach. Nie wiem dlaczego, ale gdzieś się oni w trakcie kariery tracą i słuch o nich ginie. Na pokolenie (czyli ~10sezonów) wyrasta im z tych juniorów może 5 naprawdę dobrych zawodników, reszta to poziom ligi tureckiej, czyli CA na poziomie może 140 max. I co ciekawe, zauważyłem też, że się dziwnie pojawiają. Tzn. napastnik bez techniki, skrzydłowy bez szybkości i przyspieszenia, słabi fizycznie obrońcy itp. I może dlatego im nie idzie, bo nawet już po paru latach treningu i tak mają braki. Na przykład skrzydłowy regularnie grający w reprezentacji: dośrodkowania, technika, drybling w okolicach 16-19, a przyspieszenie i szybkość koło 10-12.

slake1 Partyzant

Witam. Rozpocząłem grę drużyną Bayernu Monachium. Liczbę napastników mieli praktycznie na wstępie wystarczającą, zrobiłem tylko jedno wzmocnienie. Teraz zastanawiam się nad kupnem Romelu Lukaku - "Wunderkind" belgijskiej piłki. Tylko zastanawiam się, jakie będzie lepsze wyjście z sytuacji: kupić go w tym sezonie, przerzucić do rezerw lub młodzieżówki, co jakiś czas dając mu szansę gry w pierwszym składzie, czy poczekać do przyszłego sezonu, aby rozwinął się grając mecze w Anderlechcie.
Wiadomo, że w Bayernie miałby lepszy trening, jednak w Anderlechcie więcej możliwości gry w pierwszym składzie. Czy Anderlecht w kolejnych meczach wystawia (w FM oczywiście) Lukaku w pierwszym składzie? Poczekać z transferem, czy przeprowadzić go teraz?

vivi30 Partyzant

23.01.2010 10:48    #3534     Sufler - Porady do gry - Problemy z widokiem meczu
[quote=wojtekldp]Witam, słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.[/quote]
folder scedules tam gdzie masz zapisanego FMa? Jeśli tak to nie ten older-wklej ten trening w folder Football Managera w moich dokumentach.

Squeeze Partyzant

Tak nazwalem temat poniewaz nie wiem jak inaczej to nazwac.

Dla mnie to jest parodia to co dzieje sie na boisku.

To wina gry, pilkarzy... ja nie wiem po prostu. W poprzednich wersjach tak nei bylo.

W przeciagu meczu mialem 12 sytuacji jeden na jeden z czego wykorzystane... 3!

Smieszne... ja mysle ze tak. co chwile mam takie sytacje i co chwile moj zawdonik Rooney, Berba czy tez Suarez biegnie .. szybko... i strzela tak strasznie silnie ze bramkarz moze zlapac pilke w jedna reke....

Trening. Atak, Strzaly, Pan. nad. pilka wszystko 100%

ja nie wiem co robic... fm sie zmienil :/

I te podkrecenia o 120 stopni... bajeczne

jordaneq Młody aktywista

22.01.2010 23:11    #3536     Sufler - Porady do gry - Uprofesjonalnienie ligi
No ja wiem ale za jakieś 3-4 lata moi Polacy z mojego Makuru FC dostaną obywatelstwo. Wtedy zasiąde za sterami Wysp i poprowadze moją kadre do wiktorii :D Tak poza tym to zdobyłem 4 miejsce na Klubowych MŚ pokonując mistrza Azji i Japonii, przegrywając w półfinale z Liverpoolem 1-6 i z LA Galaxy w meczu o 3 miejsce 3-0. Mam na koncie 3,5 mln euro. Ostatnio była blisko zmiana prezesa ale nie doszło to do skutku. Stopniowo rośnie mi frekwencja. Teraz na meczach jest po 5 tysięcy ludzi. Ale stadion ma pojemność 30 tysięcy więc o nowych moge zapomnieć. A mam takie pytanie: Jeśli rozbuduje baze treningową lub o.młodzieżowe to wszystkie kluby będą z niej korzystać? No bo stadion jest jeden więc pewnie i zaplecze będzie wspólne.
Odnośnie tematu: Coś się w lidze ruszyło :) Piąty czołowy klub zatrudnił 19letniego Sudańczyka który całkiem nieźle sobie radzi w lidze. Myśle że to dobry początek :]

Poza tym reprezentacja doda troche smaczku tej grze bo wygrywanie wszystkiego w lidze zaczyna nudzić :)

EDIT: Temat do zamknięcia. Klub przeszedł na zawodostwo. Zmienił się prezes ( z Salomończyka na Polaka :D ) który zainwestował w baze treningową i szkółke. Mi pozostaje czekać na nowy stadion i powołanie do reprezentacji Wysp bo narazie... mnie nie chcą! ;)

wojtekldp Partyzant

22.01.2010 22:22    #3537     Sufler - Porady do gry - Problemy z widokiem meczu
Witam, słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.

wojtekldp Partyzant

Witam :) słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema. Gram oczywiście w FM2010.

wojtekldp Partyzant

22.01.2010 21:21    #3539     Sufler - Porady do gry - TRENING
Witam ponownie :) słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

21.01.2010 16:01    #3540     Sufler - Porady do gry - Pytanie o umiejętności.
Trening w FM-ie to dno. Zdarza sie ze nie trenujesz jakiegos atrybutu a on i tak rosnie...i na odwrot-mozesz 3 sezony katowac zawodnika a widocznych zmian nie widac. Najwazniejsze to baza treningowa i trenerzy. Na sile z pomocnika tez nie zrobisz napastnika chyba ze na "dzien dobry" ma odpowiednie atrybuty. Przyklad w profilu to niezlej klasy skrzydlowy badz tez boczny pomocnik, bez rewelacji ale niezly;-] Jezeli jest mlody /np 20 lat/ to drybling czy dosrodkowania maja szanse podskoczyc mu o 2-3pkt.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution