Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

caddoc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="huntelaar"]Może ktoś pomoże odnaleźć klub z młodymi ambicjami :D

Chciałbym podjąć pracę w klubie który ma :
Budżet Średni-Duży (W zależności od ligi w której gra)
Dobrą-Świetną szkółkę juniorów ( Chciałbym stworzyć drużynę wychowanków/kupować graczy w wieku 14-16 lat)
Infrastruktura nacisk na obiekty treningowe i juniorów
Młodych piłkarzy w kadrze (Jak najmniej 30+ wiek i większość -25) Najlepiej większość - 22
O średnich wymaganiach zarządu (żeby mi ktoś z Ajaxem nie wyjechał) Środek tabeli-Górna połowa
Bez długów ale jak spełnia kryteria powyżej to jak najbardziej dam radę :D

czy czasem we francji 2 lidze nie ma zespołu ze świetną szkółką ?[/quote]

Jest, chociażby RC Lens lub Monaco.

huntelaar Partyzant

Może ktoś pomoże odnaleźć klub z młodymi ambicjami :D

Chciałbym podjąć pracę w klubie który ma :
Budżet Średni-Duży (W zależności od ligi w której gra)
Dobrą-Świetną szkółkę juniorów ( Chciałbym stworzyć drużynę wychowanków/kupować graczy w wieku 14-16 lat)
Infrastruktura nacisk na obiekty treningowe i juniorów
Młodych piłkarzy w kadrze (Jak najmniej 30+ wiek i większość -25) Najlepiej większość - 22
O średnich wymaganiach zarządu (żeby mi ktoś z Ajaxem nie wyjechał) Środek tabeli-Górna połowa
Bez długów ale jak spełnia kryteria powyżej to jak najbardziej dam radę :D

czy czasem we francji 2 lidze nie ma zespołu ze świetną szkółką ?

Lucas. Partyzant

27.03.2013 15:12    #1423     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
[quote="zachi"]Odpowiedzcie beż żadnych podjazdów i ciśnienia - po prostu jestem ciekawy, kogo wtedy będziecie chcieli na to stanowisko?[/quote]

Nie wiem, czy pytanie było zadane w stosunku do mojej wypowiedzi, jednak nie miałem na myśli tego, że teraz będziemy wygrywać, czy za Fornalika, czy nawet Mourinho. Irytuje mnie po prostu fakt, że w Polsce jest tak wielu kibiców sukcesu- reprezentacja wygrywa, wszyscy hurra, reprezentacja przegrywa, to same bluzgi, patałachy i od razu odwrócenie się plecami. Panowie, nie o to tutaj chodzi. Nie wiem jak wy, ale ja pamiętam i wzloty (oj, tak, były takie!) i upadki, pamiętam drużynę Engela, Janasa czy Beenhakkera. Wiem i wiedziałem, że Fornalik to nie będzie dobry selekcjoner i teraz mam tego potwierdzenie. Nam potrzebny jest ktoś, kto nie ma nic do stracenia, ktoś, kto nie będzie się bał powołać kogoś nieznanego, ktoś, kto nie będzie obawiał się wypieprzyć jakiegoś obiboka. Wreszcie ktoś, kto po prostu będzie wymagał ostrego zapierdalania na treningach i podczas meczów. Moim zdaniem, idealnym kandydatem byłby Felix Magath, i nie mówcie, że to nierealne, bo jeśli Trappatoni może prowadzić Irlandczyków, to i Magath może prowadzić Polaków.

Od dawna powtarzam, że my- w przeciwieństwie do Ukrainy- mamy kilku piłkarzy klasy światowej (nie, nie żartuje, moim zdaniem Boruc, Szczęsny, Piszczek, Kuba, Obraniak czy Lewandowski to piłkarze takiej klasy, tudzież prawie), nie mamy jednak drużyny, zawodnicy nie tworzą na boisku jedności, tylko każdy gra sobie.

undertheskin Partyzant

Zatem, moim skromnym zdaniem, prowadź długofalową politykę budowania klubu, rozwijaj skauting, rozbudowuj bazę treningową, kupuj młodych, perspektywicznych itd. Bądź cierpliwy i nie oczekuj sukcesów od razu. Po 10-tym czy 12-tym sezonie w końcu będziesz potęgą :)

mati91ck Partyzant

26.03.2013 12:56    #1425     Sufler - Porady do gry - Trening i rozmowy w reprezentacji
Właśnie nikt nie odpowiada za trening. A najgorsze jest właśnie wytrenowanie taktyki. Nie da się tego zrobić, bo ciągle zmienia się na domyślne trenowanie `taktyki` :( Ustawienie zmieniam, kombinuję i nic. Właśnie w Serravalle z San Marino zremisowałem 1:1 xD

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2013 12:49    #1426     Sufler - Porady do gry - Trening i rozmowy w reprezentacji
Mozliwe, ze masz za slaba reputacje dla naszych gewiazdeczek, poki nie wygrasz kilku meczow najlepiej nic nie mow ;)

Co do taksy to chyba nie ma na to rozwiazania, ten trening dotyczy tylko rozgrzewki przedmeczowej wiec najwazniejsze zeby w dniu meczu ustalic go na to co sobie zyczysz ;)
Sprawdz czy ktos w reprezentacji nie odpowiada za trening i jak tak to go usun lub usun mu to zadanie ;)

mati91ck Partyzant

26.03.2013 12:31    #1427     Sufler - Porady do gry - Trening i rozmowy w reprezentacji
Witam. Otóż prowadzę reprezentację Polski i mam 2 problemy. Jeden to to, że trening w zakładce "taktyka" codziennie zmienia się na " Tylko Taktyka", a więc zawodnicy trenują tylko taktykę, a ja chciałbym np zgranie lub gra w ataku itd. Ale zmieniając na coś innego niż "tylko taktyka" po dniu znowu jest to co było na początku. Druga sprawa to rozmowy motywacyjne. Grając klubem i mówiąc " nie tracę wiary ... " była większość zmotywowana, a tutaj jest reakcja negatywna lub nie ma jej w ogóle. To samo jest przy `mówieniu` czegoś innego. To wina nowego patcha czy Wy też tak macie ?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

24.03.2013 14:45    #1428     Sufler - Porady do gry - Trening + Wartość
Wejdz sobie w samouczek tam masz wszystko rozpisane o treningu, gdzie i jak sie ustawia wszystko ;)
Jesli nadal nie bedziesz wiedzial co zrobic to napisz.

Limak123 Partyzant

24.03.2013 14:06    #1429     Sufler - Porady do gry - Trening + Wartość
Gram Ruchem Chorzów, bodajże 8 sezon, z tego 5 ostatnich to mistrz Polski, wiec reputacje w kraju mam zdecydowanie.
Ale jak w praktyce zmienić te treningi? pamiętam ze w Fm2012 mozna było utworzyć grupy treningowie itp a tu nic takiego nie ma chyba :/

caddoc Partyzant

[quote="maYdaY66"]Witam.

Chciałbym się was doradzić jakim klubem zacząć rozgrywkę. FM 12 z najnowszym update dotyczącym składów. Szukam zespołu średniego nic z mocnych, którym mógłbym pograć kilka sezonów. Średnia ilość $ na transfery, cieszyłbym się z jakiegoś mocnego wychowanka, i bardziej wyrównanego składu. Zarząd, który przeważnie zgadza się na moje propozycje, i coś z dobrą szkółką i obiektami, stadion, oby nie za mały :).
Myślałem nad Newcastle, AS Monaco, AS Saint Etienne, Sampdoria, jednak czekam na wasze propozycje. Coś z europy, i myślałem również o grze w MSL, czy jest to ciekawa liga ? Można liczyć na coś innego niż w Europie ?

I jeszcze chciałbym się was spytać o wybór rozgrywki. Wybierając nową grę jest do wyboru lista krajów jakimi mógłbym grać, zawsze zaznaczałem najlepsze ligi Europy z zasadą grywalną jednak czasami na grę musiałem czekać bardzo długo z powodu wczytywania danych. Kompa nie mam za dobrego 1,5gb ramu, 2,8ghz procek... Czy robi to po prostu jakąś różnice ? Bo jak wspominałem wcześniej chciałbym grać kilka sezonów jednym klubem, a może kiedyś przejść do innego na tym samym save.[/quote]

Grałem Saint- Etienne na innym patchu (podejrzewam, że na tym będzie się grało jeszcze lepiej), ale save mi się wysypał. Bardzo przyjemna kariera, masz świetnych młodych zawodników takich jak Zouma, Guilavogui czy Aubameyang. Dobry bramkarz, liga francuska nie ma ograniczeń co do sprowadzania zawodników, ten klub ma historię i fajnie jest zdetronizować PSG.

Ostatnio gram Bayerem Leverkusen na najnowszym patchu i bardzo polecam. Reinartz, Leno, Shurrle, Bender są niesamowici. Kiessling i Rofles to starzy wyjadacze, pierwszy zapewni ci dużo bramek, drugi spokój w środku pola. Poza tym jest jeszcze bardzo utalentowany Toprak, a oglądanie goli w wykonaniu Sidney Sama to czysta przyjemność. Już w pierwszym sezonie możesz walczyć o mistrza, mi zabrakło niestety 3 punktów do zwycięstwa, w drugim nie poszedł sezon ze względu na kontuzje kluczowych graczy, ale w 3 i 4 już Bundesliga padła moim łupem. Finał ligi mistrzów przegrany niestety z Realem Madryt. Zarząd również bardzo chętnie rozbudowuje Ci stadion i bazę treningową/szkółkę, obecnie Bay Arena u mnie ma 50200 miejsc i jest w ponad 99% zapełniony, obecnie staram się ich namówić na nowy stadion :) Jeżeli nie będziesz bardzo rozrzutny to finanse również będziesz miał bardzo dobre, bo mnóstwo kasy dostajesz za prawa telewizyjne i za miejsce w lidze. Jedynym moim problemem jest to, że filar mojej defensywy (Reinartz) szuka nowych wyzwań i już nie udało mi się namówić go na zostanie więc po tym sezonie będę zmuszony go sprzedać.

Z Bundesligi wydaje mi się, że bardzo ciekawą karierą mogłoby być również objęcie Hannoveru (Zieler, Stindl, Rausch, ) lub Monchengladbach (Nordtveit, ter Stegen, Dominguez, Jantschke, Herrmann, De Jong).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution