Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

KRaven031 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.05.2013 08:14    #1341     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
Szybkie ustalenie treningu też jest super, ale dla innych graczy - na przykład dla mnie, treningów (np w FM 12) do tej pory szczerze nienawidzę.
Just Raven.

cana123 Partyzant

22.05.2013 21:00    #1342     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
gra sie teraz streszcza do paru klikniec na treningu, kilkunastu klikniec na taktyce, poprzestawianiu paru sukowakow a pozniej czasem jakies polecenie z lawki. pamietaj ze w ktorysm fm lub cm mozna bylo ustalic co maja cwiczyc na treningach, np gre w dziada czy karne. i to bylo super

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

22.05.2013 20:16    #1343     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
treningi są grupowe, pod 6? działów treningowych, przedmeczowe pod 5? działów, osobiste na pozycję i osobiste na niektóre atrybuty.

4 rodzaje treningu zamiast suwaków w których ustalałeś/aś na jaki trening ile przeznaczyć czasu, wg mnie lepiej i szybciej się teraz operuje treningami

cana123 Partyzant

22.05.2013 19:18    #1344     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
nie oplaca sie kupowac fm13 bo zadnej ciekawej nowosci tam nie ma. dodatkowi czlonkowie sztabu szkoleniowego to nie zadna rewolucja, tak samo jak pare dodatkowych okienek czy ich uklad. ja bardzo zaluje ze usuneli takie treningi jakie byly w fm12. chyba ze w fm13 gdzies to jest? osobiscie liczylem na jakies zmiany w taktyce ale w sumie caly czas to samo i wszystko to samo co w fm12. po 18 kolejkach juz mi sie znudzilo.

Morethri Partyzant

[quote="TheDoc"]Szukam jakiejś średniej drużyny z dobrej ligi (Najlepiej z 1 ligi ale może też być jakaś bardzo dobra z zaplecza). Jedyne co mnie właściwie interesuje to jak najlepsza baza treningowa i obiekty młodzieżowe.[/quote]

RC Lens

amenokoyane Młody aktywista

[quote="TheDoc"]Szukam jakiejś średniej drużyny z dobrej ligi (Najlepiej z 1 ligi ale może też być jakaś bardzo dobra z zaplecza). Jedyne co mnie właściwie interesuje to jak najlepsza baza treningowa i obiekty młodzieżowe.[/quote]

Zobacz sobie Nantes z Ligue2, nie wiem jak jest w FMie, ale powinni mieć bardzo dobre obiekty młodzieżowe. Druga opcja - Southampton.

K0ras Młody aktywista

19.05.2013 14:33    #1347     Football Manager - Świat taktyki - Środek pomocy
Zmień wykonawców. Mila jest dobry na polską ligę ale na LM to za mało. Jako wysuniętego rozgrywającego mogę śmialo polecić Meliksona. Ewentualnie albo oprócz niego Kasprzaka z Garbarni, jednak ma 2 wady:
Lepszy z niego skrzydłowy jak środkowy.
Potrzeba nad nim dużo pracy ale warto, drybling który mial zdecydowanie najsłabysz, 10 obecnie po 7 latach treningu ma 17, reszta atrybutów 13/14/15. Dobry technik.

Melikson zas świetnie sobie radzi na każdym szczeblu rozgrywek, i co bardzo ważne, jest graczem na lata któremu nie odbija.
https://lh4.g(...)2529.png

Król jest słaby, ani dobrze nie gra jako wysunięty rozgrywający, ani środkowy a defensywnie tragedia. Nie wiem który obecnie masz sezon ale Kasprzak przeważnie długo siedzi w Garbarni i jest do wyciągnięcia za 1.5-3.5mln zł.

TheDoc Partyzant

Szukam jakiejś średniej drużyny z dobrej ligi (Najlepiej z 1 ligi ale może też być jakaś bardzo dobra z zaplecza). Jedyne co mnie właściwie interesuje to jak najlepsza baza treningowa i obiekty młodzieżowe.

18.05.2013 12:41    #1349     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2013 - problem
[quote="facemob"]A jak znalezc dla nich optymalne zagrania :)[/quote]

spojrz w profil zawodnikow czy lubia schodzic na środek, wykopywac do przodu, posylac strzaly z dystansu, gra tylem do bramki(kazda ulubiona cecha moze pomoc w inny sposob na boisku) itp. Zawsze może to pomóc w rozgrywce. Moze ktorys z piłkarzy jest czarna owca, za duzo zarabia albo ktos jest zmeczony treningiem. Cieżko to okreslić nie będac w grze ;)

18.05.2013 12:17    #1350     Sufler - Porady do gry - Kondycja piłkarzy
Musisz ustawic trening kondycyjny dla calego zespolu zeby sie tyle nie męczyl, poza tym im wiecej gra sie meczy pod rzad tym samym graczem wzrasta mu poziom zmeczenia organizmu i w dluzszej perspektywie moze Ci sie okazac malo przydatny mimo 5/5 gwiazdek w zespole :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.