Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

shashwyk_9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Najprawdopodobniej przyczyna takowych błędów "runtime error" sa zainstalowe 2 ver MV C++ 2008 i 2010 , usunolem 2010 i mecz rozegralem do konca [wygralem0-3;d] po meczu zapisalem , wyczytalem jeszcze raz zagralem caly mecz wygralem skromnie 0-1 ale 2-raz z rzedu rozegralem do konca mecz w ktorym z 10 razy mialem takowy problem ... a tak btw Viktoria Pilzno wydala na transfery 235mln zł .... z czego u mnie 40zostawila xD dzis jeszcze napisze czy pozniej wystapil jakikolwiek blad , dzieki za natchnie :)

shashwyk_9 Partyzant

Witam , Tez mam identyczny problem z tym ze ja zrobilem Formata zaistalowalem caly komplex MV C , Steama od nowa Fma , i dalej na rewanzowym meczu z apoelem w roznych czesciach meczu foto ;/
wiec chcialbym sie dopytac co dokladnie potrzebuje fm do pracy ? a zaczelo to sie dziac po kilku sezonach , z 7 sezonow mialem bezproblemowych nagle co 2-3 mecz ;/

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Jeżeli masz offline to nie zakończy operacji,musisz jeszcze raz podłączyć się do sieci,sprawdzić spójność plików na steam(jak sprawdzić spójność masz w tym temacie w problemie nr 1),zrestartować steam,odpalić na nowo i jak wszystko będzie grało w trybie online to wtedy możesz odłączyć i grać w trybie offline...inaczej nie pójdzie...pozdrawiam

makumba Partyzant

Witajcie!!
Mam duży problem i w miarę możliwości proszę o poradę..Posiadam oryginalnego FM'a 2012..Zainstalowałem go na swoim lapku, a łącze internetowe mam w komputerze stacjonarnym...Jest to trochę utrudnienie, ale chyba na moje życzenie, że zwlekałem z zakupem routera..Nawiązując do mojego problemu..W dniu wczorajszym zainstalowałem sobie przez steam'a najnowszego patch'a do FM'a. Oczywiście zrobiłem to przez internet, będąc u osoby która posiada sieć bezprzewodową, wiec nie było z tym problemu, aby zainstalować na laptopie. Dotychczas mój FM śmigał bez żadnych problemów. Zawsze włączając grę, uprzednio korzystałem z funkcji "zacznij w trybie off-line". Teraz pojawił się problem, wróciłem do domu odpalam FM'a i wyskakują błędy serwera i steam'a..Nie mogę za żadne znane mi sposoby uruchomić gry..Czy ktoś mógłby mi coś poradzić??Bardzo dziekuję. Pozdrawiam!!!

KSUf Partyzant

U mnie dzisiaj pojawił się ten sam problem :/ O tyle dziwne że jeszcze wczoraj wszystko działało tak jak powinno... Próbowałem zmienić nazwę zapisu lub nadpisać na jakimś innym, niestety to także nie pomogło.

exeter_city Partyzant

04.12.2011 17:10    #8516     Sufler - Porady do gry - Pomnijeszy problem
A nie ma tam takiej odpowiedzi że nie ich interes ? Nawet gdyby to się tym nie przejmuj i powiesz im to później jak będą robić problemy.

sobol666 Partyzant

04.12.2011 16:58    #8517     Sufler - Porady do gry - Problem z autami w obronie
Witam mam pewien problem i nie mam pojęcia jak go rozwiązać. ale od początku gram bradford obecnie w premiership taktyka 4-1-2-1-2 idzie mi świtenie jako beniaminek do 9 koleiki 4 zw i 4 remisy i własnie 9 mecz chelsea na wyjeżdzie i porażka 3-2 przy czym 2 bramki padaja po rzutach z autu. Auty na wysokości mojego pola karnego jeden z zawodników chelsea podbiega do piłki i jest kryty ok :) ale drugi stoi sobie przy mojej lini końcowej niewidzialny dla moich obrońców dostaje piłke raz podaje po ziemi raz dośrodkowuje i padają 2 bramy. Poprostu dostałem szału wcześniej juz miałem podobne sytuacje. I teraz pytanie nie ma czegoś takiego jak def rzuty z autu i nie wiem co robić. A druga sprawa sam chętnie bym sie tak ustawiał w ofensywie:). Jeżeli ktoś ma pomysł to proszę Pomocy!!!!

Wacek13 Partyzant

04.12.2011 16:22    #8518     Sufler - Porady do gry - Pomnijeszy problem
Sprzedałem Cesca za 52mln do Barcy , ale jak poradzic sobie z pomniejszym problem u zawodnikó kiedy nie chcę ich zapewniac , ze wzmocnie zespół uważam, że Wilshere i Ramsey są gotowi. Tylko czy po czasie osiągając dobre rezultaty problem sam zniknie czy coś muszę zrobic?>???

Mati1213 Partyzant

04.12.2011 15:09    #8519     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace
Witam
Mam maly problem, a mianowicie chodzi mi o pozwolenie na prace. Gram w npower Championship i chcialbym zatrudnic paru "egzotycznych" graczy. Niestety nawet nie moge zatrudnic Ukrainca w lidze angielskiej gdyz nie uzyskuje on pozwolenia na prace. Co moge zrobic zeby zaczeli do mnie przychodzic zawodnicy i zebym nie mial tego problemu z pozwoleniem na prace??
Z gory dziekuje.

PeneiroO Partyzant

Witam!
Na wstępie pisze, że przeszukałem całe forum oraz inne forum FM i żadnej pomocnej odpowiedzi.Otóż problem taki jak w temacie. Rozpoczynam grę i chcę ją zapisąc i niestety wyskakuje taki komunikat. Za cholere nie mozna zapisac.... Dodam, że na dysku mam ponad 30GB miejsca.
Fajnie byłoby gdyby ktoś poratował mnie i cos doradzil:)

pozdro!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution