Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem ponieważ na niektórych skórkach zamiast wartości zawodnika są jakieś dziwne liczby.

1. Miał ktoś z Was podobny problem??
2. Jak tak to jak to można rozwiązać???

Marian B Partyzant

21.12.2011 19:49    #8382     Sufler - Porady do gry - Nieoczekiwany problem z Genie
Nie grałem z dwa miesiące. Dzisiaj odpaliłem FM2011 i do tego GenieScout. Nie mogę wczytać gry przez Genie bo wyskakuje jakiś komunikat po rosyjsku a w środku po angielsku info o skompresowanym zapisie (tej wersji nigdy nie przeszkadzał save skompresowany ale nie był to problem aby odchaczyć i zapisać jeszcze raz) Niestety dalej problem, wyskakuje już inny komunikat dosyć długi. Save też nie jest uszkodzony bo próbowałem nową grę i to samo. Reinstalacja Genie nic nie pomogła. Zanim zacząłem dziś działać wgrałem plik z aktualizacją budżetów, składów i plik z newgenami. To przeszkodziło? Nie sądzę ale nie wiem już co. Pokasowałem wszystko co dzis wgrałem i dalej źle.

Raptorek Partyzant

21.12.2011 19:16    #8383     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem ze sciąganiem
Kilka dni temu uruchomiłem i zaktualizowałem nowego fma
Jednakże napotkałem dziwny problem co jakis czas STREM ściąga mi 40mb plik i tak w kółko
Robi to zawsze jak sprawdzam spójność plików piszę że wszytko ok i zaczyna coś zaciągać ten sam 40 mb plik
Ktoś może wie co się dzieje i jak mi pomóc
dziękuje za pomoc

Falcon Przodownik pracy

21.12.2011 18:52    #8384     Sufler - Porady do gry - NextGen Series
http://www.cmrev(...)Cup.html

Tam zamieściłem odpowiedź, tylko nie jestem pewny na 100% czy to tak wygląda.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kmdrev Partyzant

21.12.2011 12:31    #8385     Sufler - Porady do gry - Problem współczynniki
Mam dziwny problem, mianowicie nie mogę włączyć współczynników klubowych ani reprezentacyjnych. Mam sezon 17-18 i chciałem sprawdzić współczynniki, ale obie zakładki są szare i nie można ich włączyć. W klubach mogę włączyć zakładki znane, wszystkie, najbogatsze a ostatnia współczynniki jest szara i nic nie da się z tym zrobić. Wcześniej działała, bo pamiętam, że sprawdzałem miejsca premiowane awansem z poszczególnych lig i nasza liga była 18. Czy ktoś wie o co chodzi!!!

lobo Partyzant

21.12.2011 11:46    #8386     Sufler - Porady do gry - Pomozcie: gra wychodzi do pulpitu
Mam taki oto problem. Moj brat chce sobie pograc w FM 11 zainstalowalem mu gre na laptopie i przy zrobieniu pierwszego save wszedlem do meczu zagralem i ok. Po wyjsciu z gry zauwazylem ze w moich dokumentach sa dwa foldery sports interactive...po ponownym wejsciu do save w ekranie meczowym po rozmowie motywacyjnej kiedy klikam graj wychodzi do pulpitu...w grze mam tylko ostatni revolution update i vetr editor. Co to moze byc??

pijooo Partyzant

MAM DUZY PROBLEM PO WGRANIU PATHA 1.2.1 MAM PLAGE KONTUZJI NIE MAM KIM GRAĆ JAK TEGO PATHA USUNĄĆ ?????? I WYNIKI DZIWNE MAN CITY GRAM WCZESNIEJ MISTRZOSTWO A DZIŚ 12 MIEJSCE Z LIVERPOOLEM 7-0 PRZEGRAłem CO JEST?????

Niklas Młody aktywista

21.12.2011 02:21    #8388     Sufler - Porady do gry - Zdublowany Piotr Parzyszek (?)
CMRev idzie w górę. Problemy się same rozwiązują :D

Marcin_Adaszewsk... Partyzant

20.12.2011 23:00    #8389     Sufler - Porady do gry - Klub (pół)zawodowy
Mengistou Haille Marian

"Sprawiedliwie nie znaczy równo...dupa, dupa, cyc i gówno"

JK93 Młody aktywista

20.12.2011 16:39    #8390     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
http://www.cmrev(...)mo_.html
Prosze o pomoc szczegolnie doswiadczonych graczy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.