Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

AmbushMaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z logiem I Polskiej Ligi w FM 2011. Nie mogę tego znaleźć w żadnym logopacku. Jest Ekstraklasa, ale I Ligi nie ma - chodzi o logo rozgrywek, a nie klubów.

Może ktoś pomoże plis.

FL0R3K Partyzant

gram East Stirlingshire (3 liga szkocka) bo 2 sezonach awansowalem do 1 ligi szkockiej i przegralem w Pucharze Szkocji z Rangers (ktory zdobyl mistrzostwo Szkocji) a wiec dostalem okazje gry w Pucharze EURO i tutaj jest problem bo przy rejestracji skladu do pucharu EURO nieposiadam wystarczajacej ilosci zawodnikow wyszkolonych w klubie w wieku 15-21 lat (ilosc zawodnikow 4) po czym NIEMOGE zarejestrowac skladu i tym bardziej NIEMOGE kontynuowac gry.
PROSZE O POMOC

Brac0 Partyzant

02.12.2010 00:14    #10853     Sufler - Porady do gry - Ciągle to samo...
Gram Barnet (nPower League 2) i od początku przejścia do klubu mam problem ze skrzydłowymi drużyny przeciwnej. Za często po ich rajdach i dośrodkowaniach padają(często przypadkowe) bramki. Wiem, że zarówno moi obrońcy jak i bramkarze nie są jakimiś królami w powietrzu ale to co się dzieje to przesada. Macie jakiś sposób na to? Gram 4-4-2, boczni obrońcy: wsparcie, boczni pomocnicy:atak/wsparcie

Bolsiq Partyzant

01.12.2010 15:50    #10854     Sufler - Porady do gry - Błąd w Barcelonie At. (NMZ)
Miałem podobny problem w II lidze meksykanskiej (ktora wylaczylem de facto).Zaczalem CD Hidalgo (chyba rezerwami cruz azul,bo dostawalem ciagle nowych pilkarzy coraz to lepszych (balagan)) i nie mialem bramkarzy w ogole.Rozpoczalem gre 9 miesiecy wczesniej,zeby zarobic na spraringach i co ciekawe.Pilkarz kupiony niezarejstrowany nie moze grac w meczu towarzyskim,ale gdy jest na testach ma taka mozliwosc.Wiec testowalem bramkarzy na 4 tygodnie.Potem przyszla rejestracja 20.07. i nadal moi nowi pilkarze nie mogli grac w towarzyskich.Sadze,ze to bug ogolny i zostanie poprawiony.

elmoro Partyzant

01.12.2010 15:43    #10855     Sufler - Porady do gry - Gra napastników
Pytanie odnośnie gry napastników, w taktyce 4-4-2. Ogladałem kilka meczów w pełnym wymiarze i widzę pewien problem, mianowicie napastnicy (ustawiałem różne role) często schodzą do boku albo cofają się, strzelają mało bramek. Co ustawić w ustawieniach indywidualnych i jaką rolę, by trzymali sie pola karnego, nie schodzili zbyt często do boków, tylko niepokoili środkowych obrońców i "kręcili się" tylko w środkowym rejonie boiska ? Wiadomo, ze szukanie gry odpada. Ataki z głębi pola raczej też, chociaż... czasem przynosi to niezly efekt, jak myślicie ? I co ze swobodą taktyczną ograniczać czy wręcz przeciwnie ?

pawelchmiel Partyzant

Witam. Mam pewien problem. W FM'a lubie czasami pograc wiecej niz jednym managerem i tak sie zlozylo, ze obecnie gram trzema i wypadly mi 3 mecze w jeden dzien. Puscilem pierwszy mecz, drugi, a w trzecim juz maja pilkarze wchodzic na boisko i wywala do pulpitu. I tak jest zawsze gdy mam 3 mecze w jeden dzien. Musze wtedy wysylac jednego managera na urlop, ale co to za zabawa wtedy jest... GRam na latce 11.1. Sciagam wlasnie patcha 11.1.1, ale boje sie, ze nie pomoze.

Mial ktos taki blad jak ja? Jakis pomysl jak sobie z nim poradzic (poza wysylaniem managera na urlop)? Z gory dzieki za pomoc.

PutYourShoesOn Partyzant

mnie też ciekawi w jaki sposób mogę poszerzyć siatkę skautingu. przez 18 sezonów rozgrywki tylko w 1dnym klubie udało mi się poprawić ten element, było to w jednym z pierwszych sezonów. potem odnosiłem dalsze sukcesy, stale rosła renoma klubu mimo to siatkę dalej mam przeciętną. wie ktoś może w jaki sposób uporać się z tym problemem? dodam że dla mnie największą przyjemnością w tej grze jest właśnie tworzenie składu z wychowanków klubu.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2010 22:51    #10858     Sufler - Porady do gry - FM 2011 zakupiony w UK
[quote=Willson]Skoro kupił grę to dlaczego ma sobie nie wgrać pliku z PL językiem?[/quote]

bo masz malego kurde!;/ mogl sobie kupic w Polsce a nie teraz problemy robi..

ODP:

[quote=dobry.adam]Musiałbyś wejść w jego posiadanie, a tego nie popieramy. Zatem "z problemem" go wrzucisz.[/quote]

(L)

dobry.adam Partyzant

30.11.2010 20:39    #10859     Sufler - Porady do gry - FM 2011 zakupiony w UK
Musiałbyś wejść w jego posiadanie, a tego nie popieramy. Zatem "z problemem" go wrzucisz.

grucha21 Partyzant

30.11.2010 20:10    #10860     Sufler - Porady do gry - FM 2011 zakupiony w UK
siema, czy jezeli kupilem fm 2011 w Anglii to moge bez problemu wrzucic spolszczenie ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.