Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

24.07.2004 11:08    #80091     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Widzę Bobi, że wogóle mnie nie zrozumiałeś. Prowadzisz reprezentację od początku gry np. Polski, w tym momencie umiejętności Polaków nie rosną tak jak powinny. Dam Ci prosty przykład: w cm3 prowadziłem reprezentację Polski i jak ją obejmowałem do Szymkowiakowi shooting w ciągu 2 miesięcy od rozpoczęcia gry spadało o 1, gdy nikogo nie prowadziłem albo ligowy klub w ciągu 2 miesięcy ten atrybut rósł o 2. Oczywście, czasami było różnie, ale zawsze gdy nie prowadziłem reprezentacji zawodnicy byli dużoooo lepsi. Raz dałem Kusiowi potential ability i po roku prowadzenia reprezentacji wogóle mu się atrubuty nie zmieniły, a gdy nie grałem reprą to mu atrybuty wzrosły tak, że był jednym z najlepszych obrońców w grze. To wszystko nie przypadek. Sprawdzałem to z 200 razy w ciągu pięciu lat (we wszystkich wersjach). Nikt tego nie zauważył?

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.07.2004 13:53    #80092     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
No proszę, proszę - Freddy Adu i Kasper Schmeichel na ławie w Wiśle Kraków :))) Ale gratulacje - fajne ustawienie. Co do Szymka - nic dziwnego, że strzelił dwie bramy. Pomocnicy ustawieni na środku mają tendencje do oddawania dużej ilości strzałów, a że Szymek jest w tym dobry, to i taki rezultat. :D

Proletariat

23.07.2004 13:45    #80093     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
Dzieki za odpowiedz Behemot! Gram 4-4-2 w napadzie grają (gram na starszej bazie danych) Saha, Marlet, Forlan, Cort, Olisadebe wydaje mi sie że to zawodnicy conajmniej solidni. Obrona owszem gra całkiem dobrze a na bramce stoi van der Sar lub Isaksson ale stawiałem raczej na doświadczenie van der Sara i drogo za to zapłaciłem 19 mecz i 41 puszczonych goli... gra beznadziejnie po prostu. Co do taktyki to naprawdę jest dopracowana zespół wydaje się być dobrze zgrany. Mecze na 2d ogładałęm i musze przyznać że działy się rzeczy conajmniej nieprawdopodobne... Nie jest już amatorem gram w Ceema jakieś 7 lat, trening tez jest całkiem całkiem. Naprawde nie wiem co jest. Właśnie przed chwila grałem w 1/4 pucharu Anglii z Plymouth nie wiem chyba 4 liga. W meczu wynik 0-0 (32 strzały na bramke 18 celnych u mnie, u nich 1 strzał 0 celnych) przegrałem w karnych. Gdybyś widział co wyrabiał bramkarz Plymouth to naprawde... A jego profil bodajże dwie statystyki powyżej 10 reszta 6-9 ale co z tego ?!?!

Proletariat

23.07.2004 11:52    #80094     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
Chciałem sie was poradzić... Mam oryginalnego Ceema 03/04 uwilebiam tą grę ale mimo to zaczynam sie zastanawiac nad odtsawieniem z prostego powodu - gra nie ma sensu. Obecnie gram Fulham Londyn i jestem juz na końcu sezonu na 13 miejscu. Z ostatnich 11 meczy jakie rozegrałem w lidze wygrałem dwa a reszte przegrałem byłoby ok tylko, że w 3/4 przypadków przegrywam po następcującym przebiegu meczu: Fulham 22 strzały 8 celnych 14 nie celnych mój rywał 2 strzały jeden celny i jest 0:1 ?!?! Czy to jest jakiś bug? Może mam trefnego managera. Sytuacja ta powtarza sie także przy prowadzeniu reprezentacji i innych klubów przewaga przez cały mecz nieźli zawodnicy dobry trening i trenerzy a i tak wszystko się przegrywa. Rozumiem przegrać w ten sposób jeden mecz ale przgrać w ten sposób cały sezon to jest nie fair. Do tego wystarczy dodać, że np taki 40 letni Seaman zostaje najlepszym piłkarzem emczu broniąc 18 strzałow co patrząc na jego statystyki wydaje się totalnie nie realne. Oczywiście po mecuz ze mną np. Seaman wraca do normy i gra juz na 5 - 6 tylko w meczach ze mną 9 - 10. Wyjaśnijcie mi co jest ???

Proletariat

22.07.2004 11:20    #80095     Sufler - Porady do gry - gracze spoza 11
Ja to jeszcze robię inaczej. Co drugi mecz ligowy organizuje mecz towarzyski w którym wystawiam tzn. drugi zespół (zmienników pierwszego zespołu). W ten sposób wszyscy grają często, nikt sie nie burzy i przeważnie wszyscy są w "swietnej formie".

david Partyzant

21.07.2004 23:22    #80096     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
najpierw dwie dróżyny z Sofii póżniej Glaskow Rangers póżniej Sporting , PSV eindhoven , Sporting i w finale Sparta Praga -- Miałem deczka farta że nie trafiłem na Real itp. ale i tak bym wygrał :)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
21.07.2004 22:11    #80097     Sufler - Porady do gry - Jak zapisać screena?
Najlepiej zaopatrz sie w jakis lepszy program, typu Picture Publisher (zdaje sie darmowy, bez wodotryskow, ale duzo lepszy od Painta) lub np Paint Shop Pro wersja trial, czy cus. Wtedy plik taki zajmuje okolo 50-100 kb, a nie jak w przypadku Painta - do 1 mb. :/

Powodzenia!
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

david Partyzant

21.07.2004 11:34    #80098     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
a więc behemot grałem tak
MAJDAN
Baszczu Ogunsanya Głowacki Stolarczyk
Mohammed
Ucze SZymek Lionel Morgan
Żuraw Pa.Brożek
A w finale 2 budy strzelił szymek

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
21.07.2004 10:07    #80099     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
Gratulujemy, teraz celuj w Puchar Mistrzów :)

Behemot Młody aktywista

21.07.2004 08:37    #80100     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
Gratulacje! Jakim składem grałeś (skoro już się chwalisz...)? :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution