Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

28.07.2004 14:17    #80081     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
mam ten sam problem, jakim zespołem bym nie grał, zawsze jest tak samo. napastnicy psują takie sytuacje że wydaje sie nieprawdopodobne aby było to możliwe(np. bramkarz broni strzał plus trzy dobitki). moi napastnicy potrzebuja średnio 2 razy więcej okazji niz napastnicy przeciwnika aby strzelić bramkę. do tego moi pomocnicy non stop strzelają z dystansu chociaż nie powinni. po wielu miesiącach prób, kombinacji uważam że cm0304 jest po preostu niedopracowana i mało grywalna.

Tomek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2004 12:19    #80082     Sufler - Porady do gry - Przedłużanie kontraktów
Mam duzy problem ! GRam wislą kraków mam koniec sezonu i tacy piłkarze jak uche żuraw szymek ekwueme baszczynski konczy sie im kontrakt.Kazdemu zaproponowalem wywalony w kosmos kontrakt i sie nie zgadzaja. co robić???? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeszcze przy okazji niech ktoś mi wysle screena z jakims zawalistym treningiem Z

apttom Partyzant

28.07.2004 11:04    #80083     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
dzieki
gra juz chodzi bez zarzutu

apttom Partyzant

28.07.2004 10:07    #80084     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
ale kiedy w tym momencie gra sie zatrzymuje to daje alt ctrl del i pisze ze cm nie odpowiada

Behemot Młody aktywista

28.07.2004 08:22    #80085     Sufler - Porady do gry - problemy z quaresmą
Jeżeli bardziej chcesz się ich pozbyć, niż się na nich dorobić - możesz zrobić jeszcze jedną rzecz - ustaw dla nich cenę wywoławczą np. 200.000 zł :) Założę się, że zainteresowanie tymi zawodnikami baaaardzo wzrośnie i będą oni obserwowani przez wiele klubów. Wtedy zrób opcję - zaoferuj zawodnika innym klubom - i tam - wszystkie zainteresowane. Jaki z tego pożytek? Po pierwsze - przejdziesz już do etapu negocjacji (jak klubów będzie więcej, to i szanse na jakiś "deal" większe), a po drugie - zawsze możesz spróbować wymienić tego zawodnika za jakiegoś debeściaka z ich zespołu, który by Ci się przydał - na zasadzie bezgotówkowej - głowa za głowę. Tę drugą opcję testowałem wczoraj - co prawda nie z takimi sławami, ale - udało się. Pozbyłem się gracza zupełnie mi niepotrzebnego, którego w dodatku nikt nie chciał kupić, a zyskałem młodego perspektywicznego (ach ten CMScout :). Powodzenia!

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
28.07.2004 07:51    #80086     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
Chyba znalazłem powód. Gra zawiesza Ci się na przełomie 30.06.2004r. i 1.07. Musisz w takiej sytuacji dłużej poczekać, ponieważ gra generuje w tym czasie dużo newsów "na raz" (transfery, sukces Anglików). Musisz poczekać, a jak już bedzie za dlugo, to wtedy in

Proletariat

27.07.2004 18:13    #80087     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
Hehe, dobrze ze tylko gra ;-)

apttom Partyzant

27.07.2004 17:43    #80088     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
no ale co zrobic gram juz w cema 3 l;ata i nigdy mis ie to nie zdazyło powiedz co zrobic
!!!!!!!!!!!

Behemot Młody aktywista

27.07.2004 12:53    #80089     Sufler - Porady do gry - Talenty w CM 03/04
Z polskich (oprócz tych najbardziej znanych i w wielu miejscach wymienianych) - Sebastian Struś (którego Polonia usiłuje się pozbyć za 50 tys. zł na początku gry) - niezastąpiony w wykonywaniu rzutów wolnych - wiele zdobytych bramek, mimo 20-tki niepewny w karnych. No i Sebastian Szałachowski - super pomocnik, ma duży wpływ na drużynę (wielu graczy uważa go za dobrego zawodnika), silny strzał z dystansu, dobrze bije rożne i karne, wolne gorzej od Strusia.

apttom Partyzant

27.07.2004 12:23    #80090     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza
Gram MAn UTD i rep Anglii wygrałem w połwinale euro 2004 z niemcami i od razu po meczu 1. lipca 2004 r gra zatrzymuje sie co robic
????????????????????????????
Z gory dziek i!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution