Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Byku Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2016 15:19    #4041     Sufler - Inne - Zmiana wyglądu statystyk
Nie ma żadnego moda by zmienić to? Kiedyś to było, we wszystkich innych grach jest 1-99 i nie umiem się przyzwyczaić do 1-20.

Byku Partyzant

03.05.2016 14:29    #4042     Sufler - Inne - Zmiana wyglądu statystyk
Witam, zaglądam sobie na to forum co jakiś czas, i tak co rok wraca mi ochota do pogrania w FM. Zawsze moim problemem jest to, że nie potrafię oceniać zawodnika po statystykach, bardziej się zdaje na te "gwiazdki" od asystenta. Myślę, że to kwestia systemu oceniania 1-20, da radę zmienić na 1-99? I zapewne jest jakiś poradnik co do oceniania na tym forum, mógłby mnie ktoś podesłać link do niego?

maxim Partyzant

03.05.2016 12:06    #4043     Sufler - Porady do gry - FM15 spadki FPS, restaruje laptop
[quote="kondi192"]Może przeinstaluj sterowniki od karty graficznej.[/quote]

juz probowalem...bez sukcesow

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
03.05.2016 11:58    #4044     Sufler - Porady do gry - FM15 spadki FPS, restaruje laptop
Może przeinstaluj sterowniki od karty graficznej.

The Toffees Partyzant

Tak prawda. Często negocjując kontrakty agenci sami wplatają klauzule, szczególnie jeśli chcemy dać mniejsze wynagrodzenie miesięczne, opłatę wstępną i dla agenta + zaznaczamy kłódeczkę ( brak możliwości zmiany tych kwot przez drugą stronę ). Wtedy wplatają nam śmieszne klauzule, które mogą być alternatywą odejścia w przypadku małej liczby występów itd. Także tak jak kolega pisał, nie wciskaj tych klauzul młodym graczom, gdyż ich wartość skacze bardzo szybko i dosyć wysoko jeśli są w dobrej formie.

Kawak Partyzant

Nie mam FM 15 oraz 16, ale z tego co się zorientowałem to agenci dostali możliwość blokowania klauzul. Jeśli mają agentów spróbuj nakłonić piłkarzy do rezygnacji z nich. Ogólnie takich klauzul unikaj przy młodych graczach ich cena za szybko idzie w górę, chyba że we Francji są wymogiem. Ligue 1 jakoś nigdy mnie nie pociągała, ale są tu starzy wyjadacze może i mnie oświecą czy to prawda z tymi agentami :D
Kolejorz!!!

The Toffees Partyzant

Może być tak, że jeśli są młodzi to obawiają się, że zastąpisz ich kimś mocniejszym i będą grzać ławę. Jeśli będą ją długo grzać, to będą chcieli odejść i podwyższenie klauzuli może odstraszyć potencjalnych nabywców. Co do tej klauzuli ja bym się nie rozwodził, bo jeśli będziesz mieć słabą sytuacje finansową lub młodemu graczowi uderzy woda sodowa do głowy i zacznie Ci robić kipisz w szatni to zarząd sam go wystawi i zgodzi się na wartość klauzuli podczas transferu. W tym wypadku zawodnik może być np warty 40mln a sprzedaż go za 10-20 :P Więc trochę bez sensu :D
Klauzula w razie spadku - zawodnicy nie chcą grać w niskich ligach, więc chcą przyciągnąć niską ceną kluby z wyższych lig :P Ot co :D

kondi192 Minister Kultury

[quote="SuperZiemniak"]To co wyprawiają kibice to kpina z futbolu. Dosrać obydwu klubom kary wyższe niż pieniądze, które mogą podnieść z boiska w finale, bo to i tak Lech powinien walkowera dostać po trafieniu racą Malarza. Dzicz, bydło, żal ściska pośladki.[/quote]

Zgadzam się, że tacy "kibice" to zwyczajne bydło i nie powinno być ich na stadionie. Swoją drogą, kto tych idiotów sprawdzał przy wejściu na stadion skoro wnieśli tak dużą ilość rac...

Jednak to co odwalili ostatnio kibice Partizana Belgrad jest jednak gorsze od wrzucania rac na boisko.

A Lech niech pozbędzie się większości tych pseudo-piłkarzy, którzy biorą ciężkie pieniądze a nawet woli walki nie mają :/ Kolejny rok bez pucharów to dramat! A działacze znów sprzedadzą któregoś z naszych za kilka mln ojro, budżet się wyrówna a na wzmocnienia nie starczy...

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

[quote="rapechuck"]No to za godzinę finał Pucharu Polski na Narodowym. W głowie kołacze się tylko jedno pytanie:
KTO WYBRAŁ DRUŻYNY DO TEGO MECZU?![/quote]

Nie wiem, ale tak patrzę i jeżeli tak grające zespoły doszły do finału, to chyba tylko dzięki usypiającemu stylowi gry. btw. Kownacki miszcz!

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

[quote="Ceyvol"]Nie zapominaj o Malandzie, w którymś FM-ie był koksem.[/quote]

Nie zapomniałem, ale tak mi się Enke przypomniał, bo popełnił samobójstwo jako gracz Hannoweru. Kilka lat i klub traci dwóch piłkarzy w tak tragiczny sposób.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.