Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Gorzej od Lecha nie grali...

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

No i zasłużony klub zasłużenie spadł. Szkoda trochę, ale cały sezon grali bardzo źle. W FM 17 będzie można zacząć od nich i starać się przywrócić ich do Ekstraklasy, a następnie dać im majstra.

mrdevil Partyzant

Grupa: Użytkownik
14.05.2016 16:04    #3983     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kariera
Niewiem czy taki temat byl, ale chcialbym zebyscie sie pochwalili najdluzsza kariera w jakims FM,
Ja gram w Fm 2009 niewiem sam dlaczego nie kupilem nowszych wersij ( lennistwo) mam rok 2028 i cala gra zajela mi juz 34 dni 18 godzin i 16 minut, wiekszosc pilkarzy znanych na emeryturach badz sa trenerami. Klub ktory prowadze to Juventus Turyn od poczatku, po drodze masa reprezentacij dodatkowo :)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

[quote="Oolong23"]Budował ktoś z was stadion ? Bardzo trzeba być na + z finansami ? Gram AS Monaco 5 sezon ligę wygrywałem z każdym razem w pucharach trochę słabiej ale mój stadion ma jedynie 18 tyś miejsc a teraz co mecz mam zapełniony ,większy stadion na pewno przyniósłby większe zyski dla klubu.[/quote]

Na dłuższą metę na pewno przyniesie sporo zysków, zwłaszcza jak co mecz ma komplet kibiców. Tylko przez kilka pierwszych sezonów po budowie będziesz się zmagał z kredytem na owy stadion, więc pewnie budżety transferowe i płacowe będą odpowiednio mniejsze.

Oolong23 Partyzant

Budował ktoś z was stadion ? Bardzo trzeba być na + z finansami ? Gram AS Monaco 5 sezon ligę wygrywałem z każdym razem w pucharach trochę słabiej ale mój stadion ma jedynie 18 tyś miejsc a teraz co mecz mam zapełniony ,większy stadion na pewno przyniósłby większe zyski dla klubu.

teekoki Partyzant

13.05.2016 15:29    #3986     Football Manager - Ogólna dyskusja - Juniorzy
Witam.
Gram polskim zespołem,po wielu latach gry i odkładania kasy,udało mi się rozbudować maksymalnie bazy treningowe itd.. co jest potrzebne di rozwoju juniorów.Mam również wszystkie treningi prawie na maksymalna gwiazdkę.
I tu rodzi się pytanie mam talenty w zespole(50 sztuk) którzy graja w u-18,niewidzialnej lidze gdzie gra II zespół,w lidze mistrzów (młodzieżowej) oraz daje im szanse w pucharach -polski i ligi polskiej.
Trochę tych meczy się nazbiera,ale patrząc na ilość grajków,niektórzy nawet nie powąchają trawy.
Co jest lepsze?
1.Zostawić jak jest,najlepsi niech graja i się rozwijają(tylko czy nie tracą na rozwoju skoro tylu innych tam jest)
2.wypożyczyć wszystkich zawodników(tylko czy kluby mające słabsza trenerkę i bazy do grania dadzą im to samo co u mnie?może stracą a możne zyskają?)

Liczę na waszą pomoc doświadczeni w bojach fm-maniacy
Dzięki :0

mirons501 Partyzant

Witajcie, mój problem jest dość nietypowy, może potraficie go rozwiązać? Otóż, mam budżet na poziomie 75 mln funtów, ok. 12 mln na miesięczne pensje (z czego ponad 9 jest wykorzystywanych). Przy próbie transferu, po dogadaniu się z piłkarzem, gdy przychodzi czas na oficjalnie podpisanie kontraktu- BUM! Brak funduszy na transfer, jedyną opcją jaką mogę zrobić to opóźnić transfer o tydzień. Z czego to wynika? Środki na koncie klubu są, spokojnie zmieszczą się w budżecie, a gra sprawia taki problem. O co chodzi?

CrazYJumpeR Partyzant

[quote="Ceyvol"]Oryginalny skin? Sterowniki karty graficznej aktualne?[/quote]

Oryginalny, dziś wszystko normalnie było i nagle sie zepsuły, aktualne :)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Oryginalny skin? Sterowniki karty graficznej aktualne?
twitter.com/Ceyvol

Janewooer Partyzant

12.05.2016 17:42    #3990     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Prawda. Ciekawe co się stało że nie gra, kiedyś wydawał mi się bardzo solidnym zawodnikiem
Naszedł taki dzień, że położyłem się do łóżka i powiedziałem narzeczonej, że nie mam bokserek - odpowiedziała, że jutro mi upierze.. i właśnie wtedy zacząłem pisać :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.