Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fryckowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2016 18:09    #3961     Sufler - Gra przez sieć - Wspólne granie FM16
Witam wszystkich :D
Poszukuje ludzi do wspólnego grania w FM16 :D
Gramy oczywiście na oryginalnej wersji :D
Wszystkie kwestie omówienia i zapisania się pisać na pw po czym każdy chętny zostaje zapisany do specjalnej konwersacji w której wszystko omówimy :D
Zapraszam :d

Elmut Partyzant

Sytuacja wygląda tak, Podam sytauacje na przykładzie chociaż tyczy sie to chyba wszystkich karier.
Gram Ac Milan jestem w LM bardzo dobra pozycja w lidze ogólnie sielanka. Mam sklad ktory budowałem jakis czas i który mie całkowicie zadowala. I nagle przychodzi oferta z innego klubu za mojego zawodnika z pierwszej 11 i ja oczywiscie kulturalnie odmawiam i wtedy dzieją sie cyrki, bo po czyms takim zawodnik chce ze mna rozmawiać i w najlepszym przypadku znienawidzi mnie i popsuje atmosfere w druzynie albo bede musiał go sprzedaac i kupic w jego miejsce innego chociaż wcale nie chce bo poprzednik sprawdzał sie doskonale,

Moje pytanie jest takie , czy jest jakis złoty środek na takie sytuacje?

Miki1910 Partyzant

17.05.2016 19:11    #3963     Sufler - Inne - Widok ogólny
Witam mam takie dość nietypowe pytanie jak gram mecz to gdy mam na widoku ogólnym to jak jest jakaś sytuacja to nie minimalizują mi się okienka typu Tabela, statystyki itp akcje rozgrywane są w tle tych okienek co mnie irytuje ;/ wiecie jak to zmienić ?

dawkubzgorzowa Partyzant

Mam problem bo gdy grałem z bratem w fm 16. To po pierwszym zapisie już było można grać atylko jednym dopiero po ponownym zapisie było można zagrać drugim. Czyli co jeden dzień musieliśmy zapisywać i wczytywać aby wczytać danego nanagera. Na pasku "wczytaj managera" nie da się nic zrobić.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
W starszych FM, jak grałem jeszcze na złotówkach, to zdarzało mi się coś podobnego - taki Messi (najdroższy piłkarz) powiedzmy wart był 200 mln PLN, reszta adekwatnie i nagle w pewnym momencie robiło się tak, że cena spadała mu do 50 mln PLN. Jednak nie tylko jemu - gra po prostu wszystkim obniżyła cenę o ten współczynnik (czterokrotnie), a także budżety transferowe ( z mojego miliarda PLN na 250 mln). Jednak sytuacja wracała do normy po wyłączeniu i włączeniu gry. Nie wiem czym było to spowodowane.

Robsson93 Partyzant

[quote="zachi"]Gratulacje to dla Srok, za rozjechanie Totków. Pociśnięcie AV to już była formalność ;). Tak czy owak - Go Gunners! o/[/quote]

Patrz, jednak te 4 rzeczy które były pewne w życiu, trochę skomplikowały żywot człowieka. Śmierć i podatki zostały, Robben z lewą nogą na 3 miejscu, ale Arsenal zamiast na 4 jest na 2. Wow

Ale to dobrze. Może Kanonierzy wzmocnią się jak trzeba i ruszą na podbój premier league i lm. Peace

Oolong23 Partyzant

Właśnie w tym problem ,że wszyscy ci zawodnicy są moimi kluczowymi piłkarzami w zespole.Reputacja klubu też jest normalna. Taki Mustafi niby wartość 2mln a w każdym sezonie gra prawie każdy mecz i do tego jest bardzo bramkostrzelny jak na obrońce (10bramek w sezonie).Ginter kupiony za +30mln a po sezonie wart 1,5mln a grał też cały sezon. Alcacer w 1sezonie wart 30mln a po 4 sezonach (3x +35bramek w sezonie) kontrak także ma nowy a wart kilka mln.

Brazzo Młody aktywista

[quote="Oolong23"]Miał ktoś z was kiedyś ,że wartość zawodnika była bardzo zaniżona? Gram Valencią i np. Mustafi jest moim czołowym obrońcą a pokazuje ,że jego wartość to niecałe 2mln a gdy ktoś składa za niego ofertę to już daje normalną cenę np.30mln. Nie tylko Mustafi tak się "buguje" a kilku innych piłkarzy też, takich jak: Ginter, Canales, Alcacer.[/quote]
Niska reputacja zawodnika + niska reputacja klubu. Jak się ci zawodnicy spisują? Grają dobrze, czy też słabo? Albo mają mało występów w zespole?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Gratulacje to dla Srok, za rozjechanie Totków. Pociśnięcie AV to już była formalność ;). Tak czy owak - Go Gunners! o/
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Oolong23 Partyzant

Miał ktoś z was kiedyś ,że wartość zawodnika była bardzo zaniżona? Gram Valencią i np. Mustafi jest moim czołowym obrońcą a pokazuje ,że jego wartość to niecałe 2mln a gdy ktoś składa za niego ofertę to już daje normalną cenę np.30mln. Nie tylko Mustafi tak się "buguje" a kilku innych piłkarzy też, takich jak: Ginter, Canales, Alcacer.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.